Θεkλα Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Γεια χαρά. Σημερα ηρθε μια ειδοποιηση στο σπιτι μου για ενα συστημένο γράμμα. Ενδιαφερον γιατι περιμενω εδω και βδομαδες μια αποφαση διορισμου, ενω βρισκομαι στο εξωτερικο. Μου έστειλαν οι δικοι μου το ειδοποιητηριο σε φωτογραφια και μπηκα στο site των ελτα να δω λεπτομέρειες. Να πω οτι στο ειδοποιητηριο το ονομα μου ειναι γραμμενο με λατινικους χαρακτηρες. Κάνοντας το αναζητηση επαθα ενα μικρο σοκ. Ειδα οτι το γραμμα ειχε σταλει 11ο του 2014. Αποστολη στο εξωτερικο (ομως τοτε ζουσα εξωτερικο οντως) το 1ο μηνυμα της πορειας. Μετα Θεσσαλονίκη. Μετα Δραμα οπου αναφερθηκε αλλαγη διευθυνσης. Μετα Αθήνα και μετα 11ο παντα του 2014, προς παραδοση. Το επομενο βημα στη διαδικασια ξαναξεκινα 11ο του 2016 απο Αθήνα παλι εως 10.11 που εφτασε στο τοπικο ταχυδρομειο. Σκεφτηκα οτι εχει γινει λαθος στον κωδικο και εχουν δωσει ιδιο κωδικο με γραμμα του 2014. Εξαλλου περιμενω εδω και 1.5 μηνα το καινουριο συστημενο. Αυτο που δεν κολλαει ειναι οτι αν πρόκειται για διορισμο απο Ελλαδα, στο ειδοποιητηριο το ονομα μου δε θα ηταν γραμμενο στα λατινικα. Επισης, χωρις να το γνωριζω, ειχαν παει οι γονεις μου στο ταχυδρομείο οπου τους ειπαν οτι προκειται για γραμμα απο ενα ΤΚ ΧΧΧΧΧ και ΤΘ ΥΥΥΥ. Τοτε δε γνωριζαν - οι γονεις μου - για να ρωτησουν τι συμβαινει και ημερομηνια αποστολής στο ιντερνετ φαινεται το 2014 και η διαδικασία ξεκινα ξαφνικα παλι 2 χρονια μετα. 1-2 πραγματα πανε στο μυαλο μου. 1ο. Χαρτι απο εφορια κατοικων εξωτερικου. 2ο. Το καινουριο συστημενο να πηρε αριθμο παλιου συστημενου. Ερωτηματα. Υπάρχει περιπτωση φετινο συστημενο να εχει ιδιο κωδικο με γραμμα του 2014; Πως βρισκω σε χαρτη που αντιστοιχει ο ΤΚ που εχω ή/και η ταχυδρομικη θυριδα; Για ΤΘ βρηκα μεσω του site των ελτα οτι αντιστοιχει σε τκ παρομοιο με αυτον που εχω στο κεντρο της αθηνας. Αλλα Τιποτα παραπανω. Επισης γκουγκλαρα και τα 2 και το μονο που βρηκα ειναι - με τον ΤΚ - οτι τον χρησιμοποιουν πχ και καταστηματα που βρισκονται στην Κανιγγος (οχι ομως ποιος μου εστειλε το γραμμα). Ιδέες; Για την περιπτωση αμφιβολίας ο κωδικός του συστημενου στη διαθεση οποιουδηποτε moderator αν μου ζητηθεί.
Haldol Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Οι ΤΚ καλύπτουν σχετικά μεγάλες περιοχές (από αρκετά τετράγωνα, έως και ολόκληρες κωμοπόλεις) οπότε από αυτόν και μόνο δε μπορείς να βρεις αποστολέα. Δηλαδή άνετα 2-3 οικοδομικά τετράγωνα θα έχουν ίδιο ΤΚ. Στην καλύτερη να είναι εταιρικός ΤΚ (μερικές μεγάλες εταιρείες έχουν δικό τους). 1
Θεkλα Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 ΤΚ 10200; Η αν κανω αντίστροφα με την ταχ. θυρίδα μου βγάζει ΤΚ 10210. Χάρτης της περιοχής; Βρήκα αυτό που έχει ίδιο ΤΚ. Να έχω γράμμα από το Υπ. Οικονομικών;;; http://www.nomotelia.gr/photos/File/116378-16.pdf Επίσης βλέπω πχ ότι η φυσική διεύθυνση δεν εχει τον ίδιο ΤΚ με τη διεύθυση της Ταχυδρομικής θυρίδας. Η θυρίδα έχει ίδιο ΤΚ με το ταχυδρομείο στο οποίο ανήκει; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΣΕΕ Διεύθυνση: Πατησίων 69 & Αινιάνος 2, 10434 Αθήνα Ταχυδρομική Θυρίδα: ΤΘ 3626, ΤΚ 10210 E-Mail: [email protected] Τηλέφωνο: 210-8202100 Fax: 210-8202186, 210-8202187
volos27 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Γραμμα απο το παρελθον, καποιος ξερει τι έκανες προπερσι το καλοκαίρι
LEFteriz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει περιπτωση φετινο συστημενο να εχει ιδιο κωδικο με γραμμα του 2014; ναι. μου συνέβη πρόσφατα το ίδιο σκηνικό. με tracking number να βλέπω πληροφορίες από παλαιότερη αποστολή πριν κάνα 2 χρόνια.
41ex Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Εμένα μου έχει τύχει να έχουν γράψει λάθος την ημερομηνία παράδοσης στο ειδοποιητήριο και το δέμα να είναι τελικά πρόσφατο. μπορεί να είναι απλά τυπογραφικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα