Προς το περιεχόμενο

DNS Firewall


randomcat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα να μπλοκάρω wildcard domains με χρήση του hosts file των Windows, αλλά δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο οπότε ψάχνω μια καλή εναλλακτική λύση.
 
Δηλαδή θα ήθελα να μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο:
 

127.0.0.1 *.telemetry.microsoft.com

 
Έριξα μια ματιά στο Acrylic DNS το οποίο έρχεται με δικό του hosts file το οποίο υποστηρίζει wildcards, αλλά δεν θέλω να αλλάξω τον local DNS server μου (το router) προκειμένου να κάνω χρήση του hosts file του Acrylic.

 

Βρήκα μια εφαρμογή που κάνει ακριβώς αυτά που ψάχνω, την DNS Firewall της Verigio. Δοκίμασα το trial που έχει όλα τα features.

 

Το πρόβλημα είναι ότι δεν πολυεμπιστεύομαι τη συγκεκριμένη εφαρμογή (π.χ. εγκαθιστά signed driver) επειδή δεν μπόρεσα να βρω κάποιο community, κάποια reviews ή κάτι που να δείχνει ότι τη χρησιμοποιεί κόσμος.

 

Επιπλέον, ενώ το website είναι προσεγμένο και έχει επεξηγήσεις, εικόνες και ό,τι θα ήθελε κάποιος να δει, είναι λιγάκι challenging το να βρεις το link για να κατεβάσεις την εφαρμογή τους καθώς έχουν μόνο μια εικόνα που γράφει "download" και η οποία δεν κάνει κάτι ενώ στη σελίδα γα την δωρεάν ή trial έκδοση δεν υπάρχει κάποιο link. Τα μόνα links υπάρχουν στη σελίδα με το changelog.

 

Σαν να μην έφταναν αυτά, το activation γίνεται με κάποιο manual τρόπο όπου περιμένεις απάντηση από την εταιρεία τους και το check for updates απλά ανοίγει το σάιτ τους στον browser.

 

Οπότε είμαι κάπως διστακτικός στο να αγοράσω την εφαρμογή. Φανταστείτε να πληρώσω και μετά να μην έχει κάτι να κατεβάσω ή να μην παίρνει άλλα updates :P

 

Αν γνωρίζετε κάποια καλή εφαρμογή για αυτό που θέλω να πετύχω, ακούω/διαβάζω προτάσεις. :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...