Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει ακομα ανθρωπος που πληρωνει για να ακουει μουσικη ενω ταυτοχρονα του τελειωνουν τα mb για να γινει αυτο;

Η εν λογο εφαρμογη μου εσπασε τοσο τα νευρα στο android που σε αναγκαζει να πληρωσεις μιας και δεν σε αφηνει να μπεις στο webplayer που βρηκα τροπο να εχω premium χωρις να πληρωνω. Θα μπορουσα να κατεβαζω τη μουσικη αλλα πραγματικα αφου κανουν λαμογιες αυτοι θα τους κανω και εγω

Δημοσ.

Βασικα κρίμα για το τέλος Spotify - cosmote ώρα να αλλαξουμε εταιρία κινητής !!!

ξερουμε αν θα συνεργαζεται με αλλη εταιρια στην ελλαδα ή αν θα πρεπει να πληρωνουμε 7 ευρω?

Δημοσ.

8 gb που είπε ο άλλος είναι πολύ πράμα, τι είδους δεδομένα γράφει και είναι τόσο πολύ; ή μιλάμε για μικρά αρχεία που μαζεύονται με τα χρόνια σαν temp; γιατί μια επιλογή clear θα έφτανε υποθέτω αν είναι δυνατό (δεν ειμαι χρήστης)

Δημοσ.

τετοια αρθρα ειναι λουκουμακι για τους τζαμπατζηδες , να βρισκουν δικαιολογιες για την πειρατεια , απο το να παραδεχθουν οτι απλα ειναι τζαμπατζηδες.

• Like 8
Δημοσ.

Έφυγε όπως μπήκε...

Είχα ξεκινήσει να το χρησιμοποιώ, πήγα να φτιάξω τις δικές μου λίστες, αλλά δεν έβρισκα ούτε τα μισά από όσα ήθελα. Και δεν έψαχνα τίποτα περίεργα, popular music έψαχνα.

Το παράτησα.

Μετά από μερικούς μήνες, δοκίμασα πάλι μήπως έχουν γεμίσει τη συλλογή τους, τα ίδια.

Άντε γεια...

Δημοσ.

Έφυγε όπως μπήκε...

Είχα ξεκινήσει να το χρησιμοποιώ, πήγα να φτιάξω τις δικές μου λίστες, αλλά δεν έβρισκα ούτε τα μισά από όσα ήθελα. Και δεν έψαχνα τίποτα περίεργα, popular music έψαχνα.

Το παράτησα.

Μετά από μερικούς μήνες, δοκίμασα πάλι μήπως έχουν γεμίσει τη συλλογή τους, τα ίδια.

Άντε γεια...

Γράψε ένα παράδειγμα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...