Zaytsev Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Γράψε ένα παράδειγμα Ένα; Δεκάδες... Δισκογραφία AC/DC, Savatage, Queen, Led Zeppelin, Black Sabbath, The Cult, κλπ 80's Classic Rock Mike Oldfield, Deep Purple, Dire Straits, Foreigner, Iggy Pop, Massive Attack, Pink Floyd, Toto, WASP, ZZ Top... Και μη μου πεις ότι έχει, έχει το 1/100 από ότι θα έπρεπε να έχει. Τώρα, αν εσύ εννοείς "popular music" τα χιτάκια που βγαίνουν το καλοκαίρι κι έχουν ξεχαστεί, μέχρι τα Χριστούγεννα, όχι, δεν εννοώ αυτά. Εγώ ξέρω ότι ξεκίνησα να κάνω αναζήτηση από τραγούδια που έχω, ώστε να κάνω δικές μου λίστες και να μου προτείνει παρόμοια ακούσματα και δεν έβρισκα ούτε το 1 στα 5. Οπότε ποιό το νόημα; Να μου προτείνει Beyonce; Άμα δε βλέπεις τον κ@λο της, δεν έχει νόημα... 2
Neg Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Ένα; Δεκάδες... Δισκογραφία AC/DC, Savatage, Queen, Led Zeppelin, Black Sabbath, The Cult, κλπ 80's Classic Rock Mike Oldfield, Deep Purple, Dire Straits, Foreigner, Iggy Pop, Massive Attack, Pink Floyd, Toto, WASP, ZZ Top... Και μη μου πεις ότι έχει, έχει το 1/100 από ότι θα έπρεπε να έχει. Τώρα, αν εσύ εννοείς "popular music" τα χιτάκια που βγαίνουν το καλοκαίρι κι έχουν ξεχαστεί, μέχρι τα Χριστούγεννα, όχι, δεν εννοώ αυτά. Εγώ ξέρω ότι ξεκίνησα να κάνω αναζήτηση από τραγούδια που έχω, ώστε να κάνω δικές μου λίστες και να μου προτείνει παρόμοια ακούσματα και δεν έβρισκα ούτε το 1 στα 5. Οπότε ποιό το νόημα; Να μου προτείνει Beyonce; Άμα δε βλέπεις τον κ@λο της, δεν έχει νόημα... Γι αυτόν ακριβώς το λόγο πήγα στο Apple Music, πάνω κάτω τους ίδιους καλλιτέχνες ακούω και εγώ και τους έχει όλους. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό ή στο PC το iTunes (ξέρω καρκίνος είναι αλλά στο PC μόνο μέσω iTunes είναι διαθέσιμη η υπηρεσία) και δοκίμασε την δωρεάν για 3 μήνες ίσως βρεις αυτά που θες, γιατί μετά το Spotify είχα δώσει την ευκαιρία στο Google Play Music αλλά ήταν τα ίδια χάλια με τους Rock-Metal-Alternative καλλιτέχνες. Με το Apple Music βρήκα αυτά που ήθελα. 1
Zaytsev Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Γι αυτόν ακριβώς το λόγο πήγα στο Apple Music, πάνω κάτω τους ίδιους καλλιτέχνες ακούω και εγώ και τους έχει όλους. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό ή στο PC το iTunes (ξέρω καρκίνος είναι αλλά στο PC μόνο μέσω iTunes είναι διαθέσιμη η υπηρεσία) και δοκίμασε την δωρεάν για 3 μήνες ίσως βρεις αυτά που θες, γιατί μετά το Spotify είχα δώσει την ευκαιρία στο Google Play Music αλλά ήταν τα ίδια χάλια με τους Rock-Metal-Alternative καλλιτέχνες. Με το Apple Music βρήκα αυτά που ήθελα 1. Την έχω 2. Λατρεύω το iTunes 3. Δεν έχω Android 1
sv398 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μπήκαν μωρέ μπηκάν τα giga στο PC. XAXAXAXAXAXA ΕΓΡΑΨΕΕΕΕΕΕΕ !!!! 3
xaerialtwistx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 μου αρεσει που οποιος το ανακαλυψε το δημοσιευσε κιολας σαν να εκανε την ανακαλυψη του αιωνα.. οι περισσοτερες εφαρμογες γραφουν τρελο ογκο δεδομενων στον σκληρο δισκο. για παραδειγμα εχω εναν clipboard manager για να κραταω τα copy-paste που κανω εδω και παρα πολλα χρονια. αυτη την στιγμη βρισκεται στα 600.000+ copy-paste και το αρχειο πλεον ειναι 1,5gb. καθε φορα που κανω μια νεα αντιγραφη πρεπει να ξαναγραψει αυτό το αρχειο απο την αρχη. το αρχειο των outlook και thunderbird με τις επαφες και email ειναι κατα κανονα σε καποιον που τα χρησιμοποιει μερικα χρόνια τουλάχιστον μερικές δεκαδες mb. αν μιλαμε για εταιρικο περιβαλλον μπορει να ειναι και gb. καθε φορα που παιρνουμε ή στελνουμε ενα email ξαναγραφεται απο την αρχη. τα παραδειγματα μπορει να ειναι απειρα. ακομα και η αναζητηση δικτυων που εφαρμοζουν τα windows καθε λιγα δευτερολεπτα γραφει αρχεια συνεχεια στον σκληρο δισκο. έτσι συνηθιζεται να λειτουργουν τα προγραμματα. ουσιαστικα το μονο παραξενο της υποθεσης ειναι οτι γραφει δεδομενα και 'οταν ειναι κλειστο'. για το οτι γραφει 'terabyte' μαλλον θα ξαφνιαστουν οι περισσοτεροι αν μαθουν οτι αυτο το κανουν ολα τα προγραμματα. tip: κατεβαστε το everything και βαλτε να γινει ταξινομηση αρχειων ανα ημερομηνια δημιουργιας. ανοιξτε οποιοδηποτε προγραμμα θελετε και δειτε με τι ρυθμο γραφει νεα αρχεια. ακομα και ενα κλικ σε εναν φακελο να κανετε, θα δημιουργηθουνε 3-4 νεα αρχεια, η χαρά του κατακερματισμού 1
radical239 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 1ον. Σε εμένα που ξέχασα να αλλάξω τον φάκελο οταν το εγκατέστησα εγραψε στον SSD γυρο στα 500mb. Αλλα μόλις ακύρωσα το premium που είχα για 4 μήνες (είχε προσφορά 3 μήνες με 0.99€ και δεν πρόλαβα να το ακυρώσω και μου χρέωσε τον 4ο) Οπότε δεν ξέρω αν έσησε πράμα απο αυτο. Ένα; Δεκάδες... Δισκογραφία AC/DC, Savatage, Queen, Led Zeppelin, Black Sabbath, The Cult, κλπ 80's Classic Rock Mike Oldfield, Deep Purple, Dire Straits, Foreigner, Iggy Pop, Massive Attack, Pink Floyd, Toto, WASP, ZZ Top... Και μη μου πεις ότι έχει, έχει το 1/100 από ότι θα έπρεπε να έχει. Τώρα, αν εσύ εννοείς "popular music" τα χιτάκια που βγαίνουν το καλοκαίρι κι έχουν ξεχαστεί, μέχρι τα Χριστούγεννα, όχι, δεν εννοώ αυτά. Εγώ ξέρω ότι ξεκίνησα να κάνω αναζήτηση από τραγούδια που έχω, ώστε να κάνω δικές μου λίστες και να μου προτείνει παρόμοια ακούσματα και δεν έβρισκα ούτε το 1 στα 5. Οπότε ποιό το νόημα; Να μου προτείνει Beyonce; Άμα δε βλέπεις τον κ@λο της, δεν έχει νόημα... 2ον Εγω που ακούω λίγο περίεργη (όχι συνηθισμένη τελοσπάντων) μουσική Funk, Nu Funk, Soul, Oldschool Hip Hop, gangsta rap, classic rock,reggae και ότι άλλο συνεπάγεται, ήμουν πολύ ευχαριστιμένος και ανακάλυψα και άλους καλλιτέχνες του είδους αρκετά ψαγμένους. Γιαυτο και έβαλα το premium. Άλλες υπηρεσίες πχ το Deezer δεν είχαν τόσο ψαγμένη μουσική. Μου κάνει εντύπωση που δεν βρήκες τόσο γνωστά και εδραιωμένα ονόματα. ΠΧ το τελευταίο album των ACDC το έμαθα και το πρωτοάκουσα απο spotify.
filetos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Ένα; Δεκάδες... Δισκογραφία AC/DC, Savatage, Queen, Led Zeppelin, Black Sabbath, The Cult, κλπ 80's Classic Rock Mike Oldfield, Deep Purple, Dire Straits, Foreigner, Iggy Pop, Massive Attack, Pink Floyd, Toto, WASP, ZZ Top... . Πως εμένα μου τα βρίσκει όλα και σένα όχι δεν μπορώ να καταλάβω Υπόψην Massive Attack είναι trip hop και όχι classic rock.Εδω μου φαίνεται δεν ξέρεις τι ακούς .... λογικό είναι να μην τα βρίσκεις κιόλας 1
ToroLoco Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Και εμένα 3,1GB έχει στα data των Windows. Πρέπει να δω και στο σπίτι στο Mac πόσο χώρο χρησιμοποιεί γιατί είναι και SSD εκεί.
Zaytsev Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 . Πως εμένα μου τα βρίσκει όλα και σένα όχι δεν μπορώ να καταλάβω Υπόψην Massive Attack είναι trip hop και όχι classic rock.Εδω μου φαίνεται δεν ξέρεις τι ακούς .... λογικό είναι να μην τα βρίσκεις κιόλας 1ον, μάθε να διαβάζεις Ελληνικά πρώτα και μετά κάνε παρατηρήσεις. Δεν έγραψα "Classic rock: " και μετά αυτά που ανήκουν εκεί, το έγραψα ως γενική κατηγορία. 2ον, δεν ξέρω τι σου βρίσκει εσένα και δε με ενδιαφέρει κιόλας. Προφανώς δε θα ήταν δημοφιλής εφαρμογή αν δεν έβρισκε τίποτα για κανένα. 3ον, είπα ότι βρίσκει 1 στα 5 που ψάχνω, όχι τίποτα. Εμένα δε με καλύπτει αυτή η αναλογία. 4ον, αν εσύ είσαι χαρούμενος, με 'γειά σου, με χαρά σου. Δε θα σου το χαλάσω, μη φοβάσαι 2
Nicktech Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Έφυγε όπως μπήκε... Είχα ξεκινήσει να το χρησιμοποιώ, πήγα να φτιάξω τις δικές μου λίστες, αλλά δεν έβρισκα ούτε τα μισά από όσα ήθελα. Και δεν έψαχνα τίποτα περίεργα, popular music έψαχνα. Το παράτησα. Μετά από μερικούς μήνες, δοκίμασα πάλι μήπως έχουν γεμίσει τη συλλογή τους, τα ίδια. Άντε γεια... μπορείς να ψάξεις στην αναζήτησή... εμένα μου τα βγάζει ολα όσα αναφέρεις και παρακάτω !!!
orgixmh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Όταν άνοιξε το NetFlix είπα ότι 10 ευρώ για σειρές και ταινίες είναι μία λογική τιμή για να αφήσω τα πειρατικά λάβαρα, έτσι λοιπόν και έπραξα, πλήρωσα το αντίτιμο και άνοιξα το site να απολαύσω τις σειρές μου αλλά προς έκπληξη μου δεν βρήκα τα season που έβλεπα μέχρι τώρα στο "κακό" "πειρατικό" popcorn time παρά μόνο επεισόδια μηνών, γρήγορα διαπίστωσα ότι δεν υπάρχουν υπότιτλοι και ότι η ποιότητα που βλέπω αλλάζει ανάλογα με το τι πιστεύει ο player ότι είναι καλύτερο για την γραμμή μου. Τελικά δεν είδα ούτε μια ταινία-σειρά το παράτησα και σαν να μην έφτανε αυτό τον επόμενο μήνα τράβηξε χρήματα από το paypal μου και έκανε αυτόματη ανανέωση.Σήμερα μετά από την παραπάνω περιπέτεια ανακαλύπτω ότι το spotify κάνει καθημερινό bench test στον ssd μου και κατά συνέπεια μου κοστίζει και σε ρεύμα αλλά και σε hardware.Αν υπάρχει ένας αναγνώστης του insomnia.gr που να εργάζεται ή να έχει σχέση με τις παραπάνω υπηρεσίες ας ενημερώσει τα αφεντικά του ότι με αυτά τα καραγκιοζιλίκια δουλιά δεν θα γίνει, αν δεν μπορούνε ας πληρώσουν αυτούς που γράψαν το popcorn να κάνουν μια ίδια πλατφόρμα που να στέλνει με DLNA, Airplay και σε όποιο player θέλω, ας πληρώσουν κανένα ψηλό και τους ανθρώπους που γράφουν τους υπότιτλους και μας τους δίνουν ΔΩΡΕΑΝ και τα επεισόδια να είναι έτοιμα next day.Μέχρι στιγμής όλα αυτά μου τα προσφέρει η πειρατεία ΔΩΡΕΑΝ και αν όντος θέλετε να βγάλετε χρήματα φροντίστε να παρέχεται τουλάχιστον τα ίδια ή περισσότερα διαφορετικά μέχρι και το 200 μνημόνιο θα σας φταίει η πειρατεία που κάνει στην πράξη την δουλειά σας καλύτερα από εσάς. 4
strawman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 τετοια αρθρα ειναι λουκουμακι για τους τζαμπατζηδες , να βρισκουν δικαιολογιες για την πειρατεια , απο το να παραδεχθουν οτι απλα ειναι τζαμπατζηδες. Το spotify ειναι τζαμπα.... Ένα; Δεκάδες... Δισκογραφία AC/DC, Savatage, Queen, Led Zeppelin, Black Sabbath, The Cult, κλπ 80's Classic Rock Mike Oldfield, Deep Purple, Dire Straits, Foreigner, Iggy Pop, Massive Attack, Pink Floyd, Toto, WASP, ZZ Top... Και μη μου πεις ότι έχει, έχει το 1/100 από ότι θα έπρεπε να έχει. Cinderella...
x_vagos_x Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Το spotify ειναι τζαμπα.... ε ναι, εννοεί πως πλέον θα κράζεις το νόμιμο τζάμπα, και θα υποστηρίζεις το παράνομο τζάμπα. Με την δικαιολογία πως το νόμιμο τζάμπα γράφει terrabytes στο δίσκο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα