SotirisDot Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα ψαχνω για αγορα σπιτιου. Για τα λεφτα που διαθετω βρηκα ενα σπιτι που μου αρεσε αλλα βρισκετε στις λεγομενες προσφυγικες πολυκατοικιες του Νεου κοσμου. Αξιζει να αγορασει κανεις ενα τετοιο σπιτι; Η πολυκατοικια ειναι κατασκευης του 1960
dollyyy19 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 εν ετη 2016,εχεις λιγα λεφτα στην ακρη,και κοιτας να τα ριξεις σε ντουβαρια;και μαλιστα,σε ντουβαρια μισου αιωνα.στην ουσια,δεν αγοραζεις σπιτι,αλλα το ποσοστο επι του οικοπεδου,οταν θα πεσει.να μην εισαι μεσα,εσυ και τα παιδια σου. 3
volos27 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 εν ετη 2016,εχεις λιγα λεφτα στην ακρη,και κοιτας να τα ριξεις σε ντουβαρια;και μαλιστα,σε ντουβαρια μισου αιωνα.στην ουσια,δεν αγοραζεις σπιτι,αλλα το ποσοστο επι του οικοπεδου,οταν θα πεσει.να μην εισαι μεσα,εσυ και τα παιδια σου. Οποιος εχει λιγα λεφτα στην ακρη εν ετη 2016 τι να τα κανει;
dollyyy19 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 όπως είδαμε εκ των υστέρων,όσοι ηταν νοικοκυραίοι και χτιζαν σπίτια και επιχειρήσεις,την πληρώνουν ακριβά σήμερα.αυτοι που τα τρώγαν,στις πουτανες και στα καζίνο και σε ταξίδια και ξυδια κλπ κλπ,είναι κερδισμενοι ...... 5
4saken Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδια πως κρινεται αν αξιζει η οχι αν δεν ξερετε την τιμη του?Αν δηλαδη κανει 2.000 δεν αξιζει να το αγορασει? 2
paylidis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 δεν αξιζει με την εννοια οτι κατα κανονα ειναι εντελως παρατημενες αυτες οι πολυκατοικίες πλέον και δε νοιαζονται οι ιδιοκτήτες... και 2000 να το παρεις θα θελει αλλα 10000 για να γινει κατοικήσιμο σπίτι και τα εξοδα ενφια/εφοριες κλπ δεν αξίζουν για ενα σπιτι με μαξ αλλα 20 χρόνια ζωής (ειναι του '60 ετσι... ποσο ακόμα να αντεξουν τα έργα ΠΜ
Πανος999 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Το αν αξιζει θα το δεις εσυ συγκριτικα με την τιμη που εχει..Εμεις δν ξερουμε ποσο εχει για να συγκρινουμε..Κ τ οτι ειναι του 60,δε λεει κατι..Δηλαδη εγω που μενω στο ενοικιο κ πεταω 3000 το χρονο ειμαι καλυτερα;Που χαλαω τα επιπλα μου σε καθε μετακομιση κλπ κλπ.. 1
Lanike71 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Εξαρτάται τι θα το κάνεις και πόσο καιρό θα κάνεις απόσβεση. Το θες για να μείνεις εσύ ή να το νοικιάσεις σε άλλους; Παράδειγμα, αν συνολικό κόστος είναι 10.000, μπορεί να είναι και 30 ενοίκια αν έμενες σε ενοίκιο. Πάλι, αν μείνεις εσύ εκεί, τι σου προσφέρει η περιοχή; Είναι τέρμα υποβαθμισμένη; Έχει πράσινο, ΜΜΜ κλπ(σόρρυ, αλλά δεν την ξέρω την περιοχή). Τα ζυγίζεις και πράττεις ανάλογα.
girologos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 εν ετη 2016,εχεις λιγα λεφτα στην ακρη,και κοιτας να τα ριξεις σε ντουβαρια;και μαλιστα,σε ντουβαρια μισου αιωνα.στην ουσια,δεν αγοραζεις σπιτι,αλλα το ποσοστο επι του οικοπεδου,οταν θα πεσει.να μην εισαι μεσα,εσυ και τα παιδια σου. Μην λέτε ότι σας κατεβει..και βέβαια αξίζει αν άνθρωπος δεν έχει σπιτι..δεν είπε ότι θα αγοράσει βίλα στην εκαλη .τώρα είναι ευκαιρία να αγοράσεις ένα μικρό σπιτι σχεδόν τσάμπα..τώρα για εκεί που λέει ο ts δεν ξέρω λόγο ότι μάλλον είναι πολύ παλιό βέβαια παίζει ρόλο και πόσο θα το αγοράσει.
TEOKOS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Αξίζει γιατί εκεί οι τιμές είναι πολύ καλές. Θέλει προσοχή γιατί μερικές πλκς εκεί πάθανε ζημιές από σεισμό. Δεν έχουν ασανσέρ. Στο 4ο κάθε τόσο π.χ ψώνια από σουπερμάρκετ είναι κάπως...
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 θα έχεις θέμα με την μόνωση, αλλά από την άλλη αυτά τα σπίτια είναι φτηνά και σχετικά ευρύχωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα