panther_512 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Αυτοί που ασχολιούνται λίγο παραπάνω φίλε μου θα βάλουν ένα Nova Launcher επάνω από το TouchWiz και θα ησυχάσουν. Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να θές. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/how-to/nova-launcher-vs-touchwiz-expect-t3401586 Αν τώρα δεν θέλεις σε καμία περίπτωση συσκευή Samsung, όπως είπα υπάρχουν και άλλες καλές λύσεις. Προσωπική μου άποψη ότι η Oneplus με το 3Τ βγάζει τα μάτια της μόνη της..... Έπρεπε να κάνει το πάν για να διατηρήσει το πλεονέκτημα τιμής. 1
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Αδιαφορη συσκευη ειναι το 3Τ.Το 3 την ενδιεφερε εξ αρχης πως θα τα παει και τα πηγε καλα. Και για μενα παραπανω λογικη θα ειχε να μειωνε το OnePlus3 στα 350ευρω παρα το 3Τ αλλα ισως να θελει να πειραματιστει στην αντιδραση του κοσμου στην εν λογω κινηση.Περυσι πχ εβγαλε το OneplusX απο πλευρας μικροτερης συσκευης,φετος δεν ειδαμε κατι αναλογο.
ziaba Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 είναι ανόητο να συγκρίνουμε συσκευές που δεν υπάρχουν καν στο στοκ με μια κορυφαία συσκευή μόλις 17€ ακριβότερη και άμεσα διαθέσιμη μόλις είναι διαθέσιμο το oneplus τότε μιλάμε
corollag5 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Καλήμερα στην κοινότητα. Η συσκευή δείχνει διαθέσιμη στην επίσημη σελίδα... προχώρησε κάποιος σε παραγγελιά ώστε να του δείξει χρόνο παράδοσης; (αναφέρει εντός 4 εβδομάδων γενικά).
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 είναι ανόητο να συγκρίνουμε συσκευές που δεν υπάρχουν καν στο στοκ με μια κορυφαία συσκευή μόλις 17€ ακριβότερη και άμεσα διαθέσιμη μόλις είναι διαθέσιμο το oneplus τότε μιλάμε Παμε παλι το έχω ξανά πει αυτός που κοιτάει το op 3 κοιτάει 5,5 ίντσες άρα δεν θα κοιτάξει το απλό s7 αλλά το edge που ξεκινάει στα 530, αν το ενδιέφερε μικρότερη συσκευή δεν θα κοιτούσε εξ αρχής το op3
Ntenteras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Καλήμερα στην κοινότητα. Η συσκευή δείχνει διαθέσιμη στην επίσημη σελίδα... προχώρησε κάποιος σε παραγγελιά ώστε να του δείξει χρόνο παράδοσης; (αναφέρει εντός 4 εβδομάδων γενικά). 6 Δεκέμβρη μου δείχνει εμένα. Έφτασα μέχρι το τελικό στάδιο της παραγγελίας, αλλά δεν την έκανα τελικά γιατί μου φαίνεται κοροιδία να ζητάνε +40Ε για αυτές τις αλλαγές σχέση με το 3. είναι ανόητο να συγκρίνουμε συσκευές που δεν υπάρχουν καν στο στοκ με μια κορυφαία συσκευή μόλις 17€ ακριβότερη και άμεσα διαθέσιμη μόλις είναι διαθέσιμο το oneplus τότε μιλάμε Άμεσα διαθέσιμο είναι και το 1+3T. Το κορυφαία συσκευή είναι σχετικό. Με 3gb ram και touchwiz σε 2 χρόνια θα είναι πιο αργό και από το αργό πετρέλαιο.
newsformobiles Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Εγω πιστευω δν αξιζει τα 40 ευρο! Καμερα η πισω ειναι ΙΔΙΑ η σελφι τωρα αμα σε νοιαζει οκ κουλ! Διαφορα στον επεξεργαστη και να βαρας τον κολο σου κατω ουτε σε games ουτε σε day to day performance θα δεις! Αλλα η μπαταρια οκ.. +400 Mah θα σου κραταει ενα 20λεπτο παραπανω:Ρ (Ο sd821 κανει 4-5 dollaria πιο ακριβος απο τον 820, η Καμερα αντε να βγαινει αλλα τοσα , που δν παιζει αλλα τεσπα, συνολικα +10 δολλαρια κατασκευαστικα υλικα ,τα κοζαρουμε στο ηδη υπαρχοντα καθολου λεφτα σε design /OS πως να βγαλεις +30 δολλαρια απο καθε κινητο χωρις να κανεις τπτ!! 1 εκατομυριο συσκευες να πουλησει +30 εκατομυρια καθαρα στην τσεπουλα της! Εξυπνη η 1+ ) Εάν δεις, επειδή τώρα το έγραφα στο itechnews.gr, η μπαταρία βγάζει πολύ παραπάνω σε σχέση με το απλό 3. Έχει επίσης και καλύτερο επεξεργαστή. Νομίζω συμφέρει σαν αγορά.
corollag5 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 6 Δεκέμβρη μου δείχνει εμένα. Έφτασα μέχρι το τελικό στάδιο της παραγγελίας, αλλά δεν την έκανα τελικά γιατί μου φαίνεται κοροιδία να ζητάνε +40Ε για αυτές τις αλλαγές σχέση με το 3. Άμεσα διαθέσιμο είναι και το 1+3T. Το κορυφαία συσκευή είναι σχετικό. Με 3gb ram και touchwiz σε 2 χρόνια θα είναι πιο αργό και από το αργό πετρέλαιο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει... με standard shipping method 30/12/16 και αντίστοιχα με priority +9.99 28/12/16 παράδοση.
ziaba Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 6 Δεκέμβρη μου δείχνει εμένα. Έφτασα μέχρι το τελικό στάδιο της παραγγελίας, αλλά δεν την έκανα τελικά γιατί μου φαίνεται κοροιδία να ζητάνε +40Ε για αυτές τις αλλαγές σχέση με το 3. Άμεσα διαθέσιμο είναι και το 1+3T. Το κορυφαία συσκευή είναι σχετικό. Με 3gb ram και touchwiz σε 2 χρόνια θα είναι πιο αργό και από το αργό πετρέλαιο. 4giga ram Παμε παλι το έχω ξανά πει αυτός που κοιτάει το op 3 κοιτάει 5,5 ίντσες άρα δεν θα κοιτάξει το απλό s7 αλλά το edge που ξεκινάει στα 530, αν το ενδιέφερε μικρότερη συσκευή δεν θα κοιτούσε εξ αρχής το op3 αν είναι τόσο σημαντικό να ναι 5,5" περίμενε το 3T τότε
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 4giga ram αν είναι τόσο σημαντικό να ναι 5,5" περίμενε το 3T τότε Δεν μιλάω για εμένα εγώ έτσι και αλλιώς το s7e έχω, Όταν κάνουμε μια σύγκριση να γίνεται με όσο περισσότερα δεδομένα ίδια
Ntenteras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει... με standard shipping method 30/12/16 και αντίστοιχα με priority +9.99 28/12/16 παράδοση. Ξαναδοκίμασα και μου βγάζει και μένα 30/12, αντίο 2016 λοιπόν.
johnyboy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 έχουν το 3 σκέτο, σιγά την διαφορά, το ίδιο κινητό είναι.
frozex Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 μου αρέσει που το σνόμπαραν όλοι και δεν θα το έπερνε κανείς γιατί δεν άξιζε η διαφορά χρημάτων από το 1+3, τρεις μέρες προσπαθώ να το αγοράσω και όλο είναι out of stock....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα