Προς το περιεχόμενο

[LAPTOP] HP 250 G5 (I5-6200U/4GB/500GB/FHD/W7) 444,9€ @ eshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού στο site λέει: " Λογισμικό: Windows 7 Professional, 64-bit, Αγγλικά (περιλαμβάνεται αδεια χρήσεως και DVD απο τα Windows 10 Professional, 64-bit, Αγγλικά)

Δημοσ.

Άτομο που το πηρε απο τη προσφορά που ανέβασα, ειχε μεσα DVD με τα windows 10 της hp (πρεπει να ειναι image η κατι τέτοιο). Δεν το εχω δει ακομα τι παιζει με το DVD, αλλα σιγουρα το ειχε μεσα. Αν δεν το ειχε, να τους το ζητήσεις.

Για το καλώδιο σωστή επισήμανση! ενημερωσα και το αρχικό ποστ. Σε καθε περιπτωση, θα προτεινα κανονικο καλώδιο σουκο και οχι ανταπτορα.

ΥΓ: Όποιος το παραγγείλει η το συστήσει σε 3ο, καλό είναι να χρησιμοποιεί το λινκ που έχω δώσει, ή αλλιως να γραφει το κωδικο προσφοράς "1645" στην παραγγελία. Την πάτησε κι άλλος έτσι (μπηκε απευθειας στο σαιτ, οχι μεσω του λινκ που εδωσα εδω), αλλά όταν πηρε τηλ και ειπε τον κωδικο, αλλαξανε επιτόπου την τιμή

Δημοσ.

Ισχυει, το προτεινα σε φιλο μου και το αγορασε 469! Επικοινωνησε μαζι τους, του ειπαν "αυτη η τιμη ηταν οταν το πηρατε". Λιγο αργοτερα τον καλεσαν οι ιδιοι (προς τιμην τους) για να του πουν οτι δεν καταλαβαν καλα στην προηγουμενη επικοινωνια κλπ και θα κοπει πιστωτικο στο ονομα του για τη διαφορα.

Αγγλικη πριζα, δεν ξερω χρωμα, χωρις dvd μεσα (απο το μεσημερι που μπηκα στο σαιτ ειχε σβηστει το "dvd" απο την περιγραφη). Δεν ξερω τι γινεται με τον κωδικο ενεργοποιησης των Win 10, που θα τον βρει κλπ, δεν εχω μιλησει μαζι του ακομα.

Δημοσ.

θα προτιμούσα αυτό λόγο ssd και ας μην έiναi fhd  http://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-v110-15isk-80tl0010uk-156-intel-core-i5-6200u-4gb-128gb-ssd-windows-10-p-PER.913497

Ούτε καν...

Ισχυει, το προτεινα σε φιλο μου και το αγορασε 469! Επικοινωνησε μαζι τους, του ειπαν "αυτη η τιμη ηταν οταν το πηρατε". Λιγο αργοτερα τον καλεσαν οι ιδιοι (προς τιμην τους) για να του πουν οτι δεν καταλαβαν καλα στην προηγουμενη επικοινωνια κλπ και θα κοπει πιστωτικο στο ονομα του για τη διαφορα.

Αγγλικη πριζα, δεν ξερω χρωμα, χωρις dvd μεσα (απο το μεσημερι που μπηκα στο σαιτ ειχε σβηστει το "dvd" απο την περιγραφη). Δεν ξερω τι γινεται με τον κωδικο ενεργοποιησης των Win 10, που θα τον βρει κλπ, δεν εχω μιλησει μαζι του ακομα.

Μπορεί ο φίλος σου ή κάποιος άλλος να στείλει το product number?

Θα είναι κάτι της μορφής W4N13EA (λογικά W4N13EA#ABU).

http://store.hp.com/UKStore/Merch/Product.aspx?id=W4N13EA&opt=ABU&sel=DEF

Ίδια τιμή έχει και στην Αγγλία σε πολλά καταστήματα (για την ώρα).

Έστω να το δεχτώ τυπικά προσφορά για Ελλάδα, λόγω του κόστους των μεταφορικών που μεσολαβούν για να έρθει κάτι από εξωτερικό.

Εγγύηση κανονικά ισχύει 1 χρόνος collect & return ή depot carry in/bring in (όπου depot = ο εκάστοτε service provider της HP για Ελλάδα).

Λειτουργικό πρέπει να έχει προεγκατεστημένο Windows 7 Professional (με downgrade rights από windows 10).

Αυτό σημαίνει recovery partition με τα 7 και DVD με τα 10άρια.

Δημοσ.

Δεν ειναι μελος εδω, του εδειξα μονο το νημα για να αποφασισει αν θελει να το αγορασει. Δεν αποκλειεται ομως να μας διαβασει κι οταν του μιλησω/τον δω θα του ζητησω το product #. Για πιο λογο ομως το ζητας; Τι θελεις να δεις απο εκει; Αν ειναι οντως αγγλικη παρτιδα; Σε εχασα.

Δημοσ.

Δεν ειναι μελος εδω, του εδειξα μονο το νημα για να αποφασισει αν θελει να το αγορασει. Δεν αποκλειεται ομως να μας διαβασει κι οταν του μιλησω/τον δω θα του ζητησω το product #. Για πιο λογο ομως το ζητας; Τι θελεις να δεις απο εκει; Αν ειναι οντως αγγλικη παρτιδα; Σε εχασα.

Product number ζήτησα,όχι serial number...

Δεν είναι κρυφό.

Θέλω να δώ αν είναι Αγγλικό μοντέλο όντως και πόσο κάνει κανονικά, αν και νομίζω το έγραψα ήδη ποιο είναι το part number.

• Like 1
Δημοσ.

Λολ, δεν ενοουσα οτι θα κλεψεις τπτ δεδομενα :) Απλα αναρωτηθηκα τον λογο (τον οποιο ουτως ή αλλως φανταστηκα ;)). Πες με περιεργο :D

Δημοσ.

Product number W4N13EA#ABU. Καναμε την αναβαθμιση σε win 10 αφου τα κατεβασα απο το site της microsoft ,το εκαψα σε dvd κι προχωρησα μετα σε αναβαθμιση. Αν θελουμε ομως καποια στιγμη να αλλαξουμε τον σκληρο σε ssd τι γίνεται; Υπαρχει καποιος τροπος να βρουμε το activation code η οπως αλλιως λεγεται για τα win 10 ή μονο με recovery partition γινεται; Κατα τα άλλα το μηχανημα δειχνει καλο για την τιμη του απλα σε παιδευει λιγο με τις αναβαθμισεις κλπ.

Δημοσ.

Product number W4N13EA#ABU. Καναμε την αναβαθμιση σε win 10 αφου τα κατεβασα απο το site της microsoft ,το εκαψα σε dvd κι προχωρησα μετα σε αναβαθμιση. Αν θελουμε ομως καποια στιγμη να αλλαξουμε τον σκληρο σε ssd τι γίνεται; Υπαρχει καποιος τροπος να βρουμε το activation code η οπως αλλιως λεγεται για τα win 10 ή μονο με recovery partition γινεται; Κατα τα άλλα το μηχανημα δειχνει καλο για την τιμη του απλα σε παιδευει λιγο με τις αναβαθμισεις κλπ.

Κανένα πρόβλημα απολύτως για τα windows 10.

Ο κωδικός είναι ενσωματωμένος στη μητρική στο BIOS και διαβάζεται απευθείας κι ενεργοποιείται αυτόματα.

Ευχαριστώ που επιβεβαίωσες το product number (είσαι ο μόνος από όσου το πήραν).

Οπότε ισχύουν τα όσα ανέφερα παραπάνω και είναι καθαρά Αγγλική εισαγωγή με English UK layout πληκτρολόγιο (εξού και το ABU localization). Επομένως θα περιμένετε το να δείτε το @ να συμβολίζεται στο " και αντίστοιχα στο πληκτρολόγιο.

• Like 1
Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα απολύτως για τα windows 10.

Ο κωδικός είναι ενσωματωμένος στη μητρική στο BIOS και διαβάζεται απευθείας κι ενεργοποιείται αυτόματα.

Ευχαριστώ που επιβεβαίωσες το product number (είσαι ο μόνος από όσου το πήραν).

Οπότε ισχύουν τα όσα ανέφερα παραπάνω και είναι καθαρά Αγγλική εισαγωγή με English UK layout πληκτρολόγιο (εξού και το ABU localization). Επομένως θα περιμένετε το να δείτε το @ να συμβολίζεται στο " και αντίστοιχα στο πληκτρολόγιο.

Τέλεια ,αφου γίνεται έτσι ευκολα κανενα προβλημα. Ναι μας μπερδεψε λιγο το πληκτρολόγιο αλλα συνηθιζεται. Ευχαριστω κι εγω για τις πληροφορίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...