pittas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Επρεπε να τους ζητήσεις να στο παραδώσουν..., και αν ελεγαν το παρελαβε αλλος... να τους πεις να το παρετε πισω απο τον "ΑΛΛΟ" Εγω δεν τον ξερω... δώστε μου το αντικείμενο ή αποζημείωση να δω μετα τι θα έκαναν.. Αυτο τους εβαλα να κανουν γιατι ελειπα σε ταξιδι Τους εβαλα να πανε να το παρουνε απο εκει που το αφησανε και να μου το φερουνε κατοπιν συνενοησης οταν μπορουσα να παραλαβω
web_assasin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 κακος χαμος με τους κουριερ,σε ενα τοπικ για μηχανικα πληκτρολογια.. δυστυχως μεσα στη δουλεια παιζουν και αυτες οι μαλακιες,προσπαθει ο αλλος να δωσει το δεμα οπου μπορει για να μην το κουβαλαει μολη μερα στο κουτι του,με αποτελεσπα να γινονται τετοια μπλεξιματα..
Luciddream Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 κακος χαμος με τους κουριερ,σε ενα τοπικ για μηχανικα πληκτρολογια.. δυστυχως μεσα στη δουλεια παιζουν και αυτες οι μαλακιες,προσπαθει ο αλλος να δωσει το δεμα οπου μπορει για να μην το κουβαλαει μολη μερα στο κουτι του,με αποτελεσπα να γινονται τετοια μπλεξιματα.. Καλό είναι να ξέρει όποιος το παραγγείλει τι μπορεί να τον περιμένει. Δυστυχώς αυτό που συμβαίνει δεν είναι τυχαίο, γιατί γίνεται σε πολλούς και ταυτόχρονα. Δες τα reviews στο Google, 1.7 αστέρια στα 5 με ατελείωτο κράξιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα