Προς το περιεχόμενο

Η Intel ανακοίνωσε τον πρώτο ξεκλείδωτο και overclockable επεξεργαστή τύπου Core i3


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με τις πρώτες δοκιμές να δείχνουν ότι σε σύγκριση με τους σημερινής γενιάς επεξεργαστές Core τύπου “Skylake” δεν υπάρχει σημαντική αύξηση στην απόδοση IPC, η Intel μοιάζει να θέλει να προσεγγίσει διαφορετικά τα πράγματα με τους νέους 7ης γενιάς “Kaby Lake” για να τους πουλήσει στους DIY PC enthusiasts.

H σειρά θα έχει και τρίτο, ξεκλείδωτο και overclockable επεξεργαστή πέρα από τον κορυφαίο Intel Core i7-7700K και τον Core i5-7600K. Η εταιρεία φαίνεται πως επιθυμεί να κάνει πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα στην αγορά κάτω των $199 και θα προσφέρει ένα ξεκλείδωτο, διπύρηνο μοντέλο, τον Intel Core i3-7350K.

 

Πρόκειται για τον πρώτο, overclockable και unlocked επεξεργαστή Intel Core i3 της εταιρείας, αν και για να γιορτάσει την 20ετή επέτειο της σειράς Pentium, είχε κυκλοφορήσει παλαιότερα τον ξεκλείδωτο dual-core επεξεργαστή Pentium G3258.

 

Ο νέος Intel Core i3-7350K διαθέτει ξεκλείδωτο base clock πολλαπλασιαστή και ενσωματώνει δύο πυρήνες ενώ υποστηρίζει και HyperThreading. Out-of-the-box έρχεται με συχνότητα λειτουργίας 4,0GHz (Turbo Boost στα 4,2GHz) και το μέγεθος της L3 cache είναι 4MB. Το TDP του έχει αξιολογηθεί στα 91W. Φημολογείται ότι το chip θα κοστίζει $177.

 

Link.png Site: TechPowerUp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

165 ευρώ, ενώ τον i5-6500 τον βρίσκεις με 210 ευρώ. Και το ερώτημα είναι ένα, για εμένα που είμαι άσχετος: αξίζει να γλιτώσεις 45 ευρώ για να πάρεις αυτόν τον i3 και να κάνεις overclock; Θα μου πείτε ανάλογα τη χρήση, αλλά πιστεύω εννοείται ότι δεν τίθεται θέμα για έναν Power user. Για ένα μέσο χρήστη με απλό 1080p gaming στα 30-40 fps, browsing, photoshop, ταινίες 1080p, αξίζει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παλιά έπερνες i5 ξεκλείδωτο με λίγο παραπάνω λεφτά...

 

Τελικά ότι έχει το i μπροστά, πουλιέται ακριβά...

το 2009-2010 πήρα i5 750 στα 200€ που ήταν ο μοναδικός 4πυρηνος i5 (όχι 5-6 μοντέλα) και φυσικά ξεκλείδωτος (όπως ήταν και οι q πριν από αυτόν) 

μετά άρχισε η μόδα με τους Κ 

 

5 χρόνια μετά για να μπορώ να κάνω o/c έδωσα άλλα 60€.. και πάλι καλά που άφησαν τις τρύπες ίδιες για να μη χρειαστεί να αλλάξω και ψύκτρα

 

το τραβάνε από τα μαλλιά οι τύποι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ειναι εδω το βαλιου ! Πλεον θα παιξει κ ο pentium g4600 συμφωνα με τις ανακοινωσεις στα 4 threads κ 3.4 νμζ ghz ! Αρα αυτο κ μετα i5 απο ιντελ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κι εκεί που θες και ghz και πυρήνες τι κάνεις;

 

πρέπει να σταματήσει το αστειάκι με τους dual core κοντεύουμε 2017.. 

 

κάθονται και μου βγάζουν και τουμπανιασμένους από δαύτους και τους πουλάνε χρυσάφι και τους μεγαλύτερους ακόμα πιο χρυσάφι 

  • Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε την παλεύετε εκεί στην Intel 177$ για i3???? amd σώσε μας....

Σε τι πραγμα?Προφανως και ο εν λογω επεξεργαστης βγαινει για μια μικρη μεριδα του κοινου που ασχολειται με το εν λογω αθλημα.Οποιον δεν τον ενδιαφερουν αυτα υπαρχει ο i5 πανω κατω στα ιδια χρηματα.

 

Το γεγονος οτι ερχεται out of the box με 4.0ghz νομιζω λεει πολλα για το πως θα αποδιδει οπου δεν χρειαζονται παραπανω πυρηνες.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...