Προς το περιεχόμενο

Κορυφαία smartphones σε ενδιαφέρουσες τιμές από GearBest για την Ημέρα των Ευχαριστιών


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα καλύτερα smartphones της Xiaomi, της Meizu, της Elephone και της Vernee, μαζί με άλλες εκπλήξεις, προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα της GearBest, αυτή τη φορά με αφορμή την Ημέρα Των Ευχαριστιών, στις 24 Νοεμβρίου.

 

Στην ιστοσελίδα Thanksgiving Day, βλέπουμε μερικά από τα καλύτερα και δημοφιλή smartphones της Xiaomi όπως το Mi5s, το Mi5s Plus, το Redmi Note 4 αλλά και το Mi4c με τιμές πάντα ανταγωνιστικές, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και σούπερ επιδόσεις.

 

Από την Elephone ξεχωρίζει φυσικά το S7, το νέο κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας, με τιμή €213, το οποίο διαθέτει ξεχωριστό σχεδιασμό στον οποίο κυριαρχεί η κυρτή οθόνη αλλά και οι κυρτές πλευρές στο πίσω μέρος. Άλλα μοντέλα της κινεζικής εταιρείας είναι το P9000, το P8000 και το πιο οικονομικό, το Elephone S3 με τιμή €122.

 

Ανάμεσα στα προσφερόμενα μοντέλα ξεχωρίζει και το νέο ZenFone 3, με την ASUS να δίνει έμφαση στις ικανότητές του στον τομέα της φωτογραφίας. Με όμορφο σχεδιασμό και ποιότητα κατασκευής με μεταλλικό σκελετό με πάχος μόλις 6,16 χιλιοστών, το ZenFone 3 διαθέτει στο πίσω μέρος κάμερα 16MP, με 6 οπτικά μέρη και διάφραγμα f/2.0.Προστατεύεται από γυαλί ζαφείρι ενώ υποστηρίζει οπτικό και ηλεκτρονικό σταθεροποιητή εικόνας για εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

gbthanksgiving.png

 

Από τη Meizu, ξεχωρίζει τo MX6 με τιμή €260 και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά όπως η οθόνη 5,5 ιντσών με μεγάλη φωτεινότητα, 9 ώρες αυτονομία και o δεκαπύρηνος επεξεργαστής Helio X20 της MediaTek με 4GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικού χώροι.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλες τις διαθέσιμες προσφορές στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει το gearbest γι'αυτό το σκοπό.

post-1-0-08881500-1479388885_thumb.png

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι όμως ψιλοαπατεώνες στο GearBest

και κάνουν "αθώα" λάθη.

 

Παραγγελία για 5 led λαμπτήρες, μέσα στο πακέτο είχε 4.

 

Παραγγελία κινητό με EU φορτιστή.....έστειλαν US φορτιστή και δε δεχόντουσαν να τον αλλάξουν μετά..μόνο έναν adaptor της πλάκας δέχθηκαν να στείλουν

 

Παραγγελία led usb λαμπτήρα...ήρθε εμφανώς μεταχειρισμένος και καμένος. 

 

Δεν είναι εμπιστοσύνης μαγαζί..ασχέτως αν σας δίνουν κανενα κινητό για να το διαφημίζετε.  

 

 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

[...]

 

Δεν είναι εμπιστοσύνης μαγαζί..ασχέτως αν σας δίνουν κανενα κινητό για να το διαφημίζετε.  

 

 

Προφανώς δεν αντιλήφθηκες πού βρίσκεσαι: στο τμήμα του insomnia.gr το οποίο επιγράφεται Δελτία Τύπου και στο οποίο, μάντεψε, δημοσιεύονται Δελτία Τύπου. Όχι διαφημίσεις.

 

Καλή συνέχεια. :)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...