Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!Πουλησα το Huawei P8 μου γιατι χρειαζομουν dual sim.

Συμφωνα με το budget μου κατεληξα στο moto g4 plus διαβαζοντας απειρες κριτικες κ reviews.

Κ απογοητευτικα!το downgrade μου φανηκε πολυ παραπανω απ'οτι περιμενα!

Βασικα σε καμερα κ ταχυτητα.οποτε δεν αντεξα κ το επεστρεψα(amazon).

Κ τωρα ψαχνω να δω τι θα παρω.εχω εγκαταλειψει κ το κριτηριο dual sim κ ψαχνω ένα κινητο με πρωτο την καμερα(ιδιως για lowlight) κ μετα την μπαταρια.(το p8 δεν τα πηγαινε τοσο καλα στον τομεα μπαταρια).επισης θα ηθελα κ fingerprint sensor.

Γενικα μου αρεσε πολυ η εμπειρια χρησης κ το ui της huawei κ σκεφτομαι μηπως παω στο honor 7 ή ακομα κ στο mate S (μεταχειρισμενο)

Διαβαζω ομως εδω συνεχεια κ πολυ καλα λογια για το nexus 5x.υπαρχει κ η επιλογη xiaomi mi5.

Οποτε συνοψιζω αυτα που σκεφτομαι κ πειτε μου ποιο ειναι καλυτερο σε καμερα-γενικη εμπειρια χρησης γιατι δε θελω να την πατησω παλι!

Budget κοντα στο 250 λιγο πανω λιγο κατω

1.Honor 7

2.Lg Nexus5x

3.Mi5

4.Mi5s

5.Mate S

6.LG G4 (αν κ δεν πολυψηνομαι μαυτα που εχω ακουσει)

7.Samsung A5 2016

8.Κατι αλλο?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

g4 και μετα Α5 αφου πρωτο κριτηριο ειναι η καμερα. G4 μακραν καλυτερο απ ολα τα αλλα, απλα ψαξε ποιες παρτιδες εχουν το προβλημα με τα bootloops.

Δημοσ.

για να μην την πατήσεις πάλι πάρε το p9 lite φοβερή μπαταρία, καλή κάμερα, dual, γρήγορο fingerprint και με ui που σ αρέσει

• Like 3
Δημοσ.

Μην το ψάχνεις πολύ, αφού βλέπεις ότι σου αρέσει το Ui της huawei κοιτάς είτε για το P9 lite είτε για το Mate S παρόλο που είναι περσινή συσκευή είναι παραπάνω από αξιόλογη. Απλά αν κοιτάς για το P9 lite φρόντισε να πάρεις αυτό με τα 3GB Ram. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

g4 και μετα Α5 αφου πρωτο κριτηριο ειναι η καμερα. G4 μακραν καλυτερο απ ολα τα αλλα, απλα ψαξε ποιες παρτιδες εχουν το προβλημα με τα bootloops.

Θεωρεις οτι η καμερα του A5 2016 ειναι καλυτερη του 5Χ?

Το g4 δεν εχει fingerprint sensor τωρα το ειδα κ απο μπαταρια χμμ.

Μην το ψάχνεις πολύ, αφού βλέπεις ότι σου αρέσει το Ui της huawei κοιτάς είτε για το P9 lite είτε για το Mate S παρόλο που είναι περσινή συσκευή είναι παραπάνω από αξιόλογη. Απλά αν κοιτάς για το P9 lite φρόντισε να πάρεις αυτό με τα 3GB Ram.

P9 lite δεν κοιταω γιατι νομιζω η καμερα του ειναι κατωτερη ολων αυτων.

Το Μι5 δεεν λεει απο φωτογραφικη?

Αν το Α5 εχει καλυτερη φωτο απο τα αλλα μου μοιαζει πιο ολοκληρωμενη λυση-λογω μπαταριας, μαζι με το mate s(πιο ακριβο βεβαια)

Επεξ/σία από dubio
Δημοσ.

Θεωρεις οτι η καμερα του A5 2016 ειναι καλυτερη του 5Χ?

Το g4 δεν εχει fingerprint sensor τωρα το ειδα κ απο μπαταρια χμμ.

P9 lite δεν κοιταω γιατι νομιζω η καμερα του ειναι κατωτερη ολων αυτων.

Το Μι5 δεεν λεει απο φωτογραφικη?

Αν το Α5 εχει καλυτερη φωτο απο τα αλλα μου μοιαζει πιο ολοκληρωμενη λυση-λογω μπαταριας, μαζι με το mate s(πιο ακριβο βεβαια)

το 5Χ εχει ιδια καμερα με το nexus 6p που ηταν η κλτρη καμερα σε smartphone to 2015 οποτε οχι δν παιζει κανενα απο τα παραπανω να εχει κλτρα καμερα! Αμα θες κλτρη καμερα πας σε g5/s7 δλδ +100 ευρο το λιγοτερο!

Δημοσ.

Κι εγω κατα κει με βλεπω.σκεφτομουν οτι το Α5 2016 ειναι πιο ολοκληρωμενη συσκευη λογω μπαταριας κ sd καρτας αλλα μετα απο αρκετο διαβασμα καταλαβα οτι μαλλον δε θα μεινω ευχαριστημενος απο τις επιδοσεις της καμερας (εφαγα κ το ξενερωμα με το moto g4 plus) δεν ξερω γιατι αλλα η καμερα του P8 με ειχε καλομαθει ιδιως σε φωτο εσωτερικων χωρων,οι οποιες παρεπιμπτοντως νομιζω ειναι κ οι περισσοτερες που τραβαω.

Οποτε μενει να προετοιμαστω ψυχολογικα για την αποδοση της μπαταριας στο 5X κ να προμηθευτω με ανταπτορες κλπ (ποσο τα βαριεμαι αυτα!)

Αληθεια πιστευετε η τιμη του θα αρχισει να ανεβαινει ξανα?λεω να το καθυστερησω κανα 2 βδομαδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...