McNerd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Τι κάνουμε; Έχω κάτι δουλειές στις 6 και το κεφάλι μου πάει να σπάσει από χανγκόβερ
pano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Παράτα τον υπολογιστή,πάρε ένα depon και πέστην λίγο για ύπνο.
McNerd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 τώρα ξύπνησα, δεν είμαι ξανά για ύπνο Εχω ακούσει το ντεπόν δεν κάνει καλό στο συκώτι μετά από αλκόόλ
Θεkλα Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Ενα ντεπονάκι. Φάε καλό "πρωινό". Πιες και ένα καφέ και κάνε και ένα ντους. Και υπομονή! 1
γροσερισοπ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 αν δεν την πέσεις man δεν περνάει όσο και να βασανίζεσαι. χρόνια παθών.. και αυτή τη στιγμή με hangover είμαι που σου γραφω χα
thomasG4 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Πίνεις νερό σαν να μην υπάρχει αύριο. Επίσης ενα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι. Και η μπανάνα βοηθάει πολύ, όπως και το powerade λόγω ηλεκτρολυτών. 2
pano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Εχω ακούσει το ντεπόν δεν κάνει καλό στο συκώτι μετά από αλκόόλ Έλα ρε τώρα ,άμα πιείς το Βόσπορο,το depon θα σε πειράξει ; 3
Pa0ki Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Πίνεις νερό σαν να μην υπάρχει αύριο. Επίσης ενα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι. Και η μπανάνα βοηθάει πολύ, όπως και το powerade λόγω ηλεκτρολυτών. Αυτό Το ντεπόν παυσίπονο είναι, τι να σου κάνει με το hangover?
Θεkλα Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Hangover From Wikipedia, the free encyclopedia For other uses, see Hangover (disambiguation) Hangover veisalgia from Norwegian: kveis, "discomfort following overindulgence," and Greek: ἄλγοςálgos, "pain" La buveuse ("The Drinker"), a portrait of Suzanne Valadon by Toulouse-Lautrec.Classification and external resources Pronunciation /ˈhæŋoʊvə/ Specialty neurology, psychiatry ICD-10 G44.83, F10 MedlinePlus 002041[edit on Wikidata] A hangover is the experience of various unpleasant physiological and psychological effects following the consumption of ethanol, as found in wine, beerand distilled spirits. Hangovers can last for several hours or for more than 24 hours. Typical symptoms of a hangover may include headache, drowsiness, concentration problems, dry mouth, dizziness, fatigue, gastrointestinal distress (e.g., vomiting), absence of hunger, depression, sweating, nausea, hyper-excitability and anxiety.[1] Αυτό Το ντεπόν παυσίπονο είναι, τι να σου κάνει με το hangover?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα