Προς το περιεχόμενο

hangover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι κάνουμε; Έχω κάτι δουλειές στις 6 και το κεφάλι μου πάει να σπάσει από χανγκόβερ

Δημοσ.

τώρα ξύπνησα, δεν είμαι ξανά για ύπνο

Εχω ακούσει το ντεπόν δεν κάνει καλό στο συκώτι μετά από αλκόόλ

Δημοσ.

Πίνεις νερό σαν να μην υπάρχει αύριο. Επίσης ενα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι. Και η μπανάνα βοηθάει πολύ, όπως και το powerade λόγω ηλεκτρολυτών.

• Like 2
Δημοσ.

Εχω ακούσει το ντεπόν δεν κάνει καλό στο συκώτι μετά από αλκόόλ

Έλα ρε τώρα ,άμα πιείς το Βόσπορο,το depon θα σε πειράξει ;  :rolleyes:

• Like 3
Δημοσ.

Πίνεις νερό σαν να μην υπάρχει αύριο. Επίσης ενα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι. Και η μπανάνα βοηθάει πολύ, όπως και το powerade λόγω ηλεκτρολυτών.

Αυτό

Το ντεπόν παυσίπονο είναι, τι να σου κάνει με το hangover?

Δημοσ.

Hangover

From Wikipedia, the free encyclopedia

For other uses, see Hangover (disambiguation)
Hangover veisalgia from Norwegiankveis, "discomfort following overindulgence," and Greekἄλγοςálgos, "pain" 300px-Portrait_de_Suzanne_Valadon_par_He
La buveuse ("The Drinker"), a portrait of Suzanne Valadon by Toulouse-Lautrec.
Classification and external resources Pronunciation /ˈhæŋvə/ Specialty neurologypsychiatry ICD-10 G44.83, F10 MedlinePlus 002041

hangover is the experience of various unpleasant physiological and psychological effects following the consumption of ethanol, as found in winebeerand distilled spirits. Hangovers can last for several hours or for more than 24 hours. Typical symptoms of a hangover may include headachedrowsiness, concentration problems, dry mouthdizzinessfatigue, gastrointestinal distress (e.g., vomiting), absence of hunger, depressionsweatingnausea, hyper-excitability and anxiety.[1]

Αυτό

Το ντεπόν παυσίπονο είναι, τι να σου κάνει με το hangover?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...