Προς το περιεχόμενο

H Huawei παρουσίασε επίσημα το Mate 9 Lite με διπλή κύρια κάμερα


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η οικογένεια Mate 9 απέκτησε ένα νέο μέλος μετά τα Mate 9, Mate 9 Porsche Design και Mate 9 Pro. Το νέο μέλος, αν κρίνουμε από τα χαρακτηριστικά του, είναι το οικονομικότερο της σειράς και έχει την ονομασία Mate 9 Lite, ωστόσο η Κινέζικη εταιρεία δεν έκανε γνωστή την τιμή του.

Το Huawei Mate 9 Lite διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels που προστατεύεται από ανθεκτικό γυαλί που σχηματίζει καμπύλες στις άκρες (2.5D) και στο εσωτερικό του βρίσκεται το Kirin 655 SoC, το οποίο ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή. Το SoC της HiSilicon συνοδεύουν, στη μία από τις δύο εκδόσεις, 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου ενώ στην άλλη, 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3340mAh.

 

Στην πρόσοψη, η συσκευή της Huawei διαθέτει selfie camera 8,0 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει ένα dual-camera setup –απουσιάζει η ονομασία Leica- με την μία κάμερα να βασίζεται σε αισθητήρα 12 Megapixels και την άλλη σε αισθητήρα 2,0 Megapixels (ο στόχος είναι η εφαρμογή εφέ “bokeh”). Ο κύριος αισθητήρας, στα 12 Megapixels διαθέτει εικονοστοιχεία 1,25μm και ταχύτατο (0,3 sec) Phase Detection Autofocus. Το σύστημα της διπλής κάμερας συνοδεύεται από LED flash. Κάτω από την διάταξη με τις δύο κάμερες στο πίσω μέρος βρίσκεται ένας αισθητήρας ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

 

Οι διαστάσεις του Mate 9 Lite είναι 150,9 x 76,2 x 8,2 χιλιοστά και το βάρος του είναι 163 γραμμάρια αφού είναι κατασκευασμένο σχεδόν εξολοκλήρου από μέταλλο. Θα κυκλοφορήσει σε Gold, Gray και Silver. Όπως αναφέραμε, η εταιρεία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την τιμή της συσκευής.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...