Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum , προσφατα ειδα στο gearbest το xiaomi mi mix στα 600 ευρω , ενω εδω θα ερθει 800+ , και αναρωτιομουν αν αξιζει να το παραγγειλω απο εκει , γνωριζει καποιος  αν ειναι αξιοπιστο το site ?
Γιατι εχει πολυ καλες τιμες και ειναι λιγο περιεργο

Δημοσ.

Περιλαμβάνεται στα αξιόπιστα κινεζομάγαζα αλλά θα πρότεινα να μην βιαστείς ακόμη επειδή τελευταία έχουν καταγραφεί περιπτώσεις δεμάτων στα οποία ακόμη και για πολύ μικρές αξίες έχουν χρεωθεί τρελά ποσά στα ΕΛΤΑ.

• Like 1
Δημοσ.

οποτε μου προτεινεις απλα να περιμενω ?

το χω σκεφτει αλλα εχω δει , πως για 45 μερες εχει εγγυηση να το γυρισεις πισω

Δημοσ.

Περιλαμβάνεται στα αξιόπιστα κινεζομάγαζα αλλά θα πρότεινα να μην βιαστείς ακόμη επειδή τελευταία έχουν καταγραφεί περιπτώσεις δεμάτων στα οποία ακόμη και για πολύ μικρές αξίες έχουν χρεωθεί τρελά ποσά στα ΕΛΤΑ.

από ποτέ γίνετε αυτό? ανοίγουν πακέτα και στα ΕΛΤΑ πλέον?

οποτε μου προτεινεις απλα να περιμενω ?

το χω σκεφτει αλλα εχω δει , πως για 45 μερες εχει εγγυηση να το γυρισεις πισω

και νομίζεις ότι ο Κινέζος θα σου επιστρέψει όλα τα χρήματά Μέτα από 2 μήνες (πήγαινέ έλα στην Κίνα)?

Δημοσ.

Ακόμη και για ψιλοπράγματα αξίας 3 και 5€ έχουν χρεώσει το τέλος ΕΛΤΑ 3€ και ΦΠΑ κλπ.

Σε ότι αφορά στην περίπτωση ελαττωματικής συσκευής, αυτό μπορεί να συμβεί σε όλες της αγορές αλλά είναι πολύ ελάχιστες αυτές οι περιπτώσεις και δεν αποτελεί απαγορευτικό παράγοντα, όπως βλέπουμε από τις παραγγελίες που γίνονται καθημερινά.

Δημοσ.

εσεις θα μου προτεινατε να περιμενω για το συγκεκριμενο κινητο να πεσει πχ εδω στην ελλα λιγο , η να παω για καποιο αλλο ?

εχω  budgtet μεχρι 600 

Δημοσ.

Όπως έγραψα παραπάνω υπάρχει σοβαρό θέμα με τα ΕΛΤΑ και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη περί τίνος πρόκειται.

Μην βιάζεσαι, για μια τέτοια μεγάλη αγορά.

Δημοσ.

Ωχ ωχ! Άσχημα νέα! Από πότε έγινε αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...