Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum,φετος δινω πανελληνιες και οσοι εχετε περασει αυτη τη χρονια σαν να σας ακουω να λετε "πω τον κακομοιρη" :P τεσπα γενικως τα παω ψιλοκαλα με τα μαθηματα κλπ απλα απο μικρος εχω ενα θεμα με την συγκεντρωση,σε φαση διαβαζω 15 λεπτα και μετα κατανταω να σκεφτομαι γιατι ο τοιχος να μην ηταν μισο μετρο πιο εξω,ναι εχω προσπαθησει να διαβαζω δυνατα και αλλες μεθοδους που λενε οτι δουλευουν αλλα τιποτα.Οσο περναει ο καιρος και ο ογκος διαβασματος μεγαλωνει το προβλημα γινεται ολο και πιο ενοχλητικο.Ακουω παιδια απο αλλες χρονιες να λενε "πηρα τα ταδε χαπια και καταφερνα να διαβασω σερι 10 ωρες",και ερωτω εχει παρει κανεις τιποτα τετοιο?δουλευουν?εχουν παρενεργειες?Γενικως δεν ειμαι ατομο "φαρμακων" απλα ρωταω απο περιεργεια...Ευχαριστω!

Δημοσ.

Μα τι μαλακίες είναι αυτές;

Αν είναι να λύναμε όλα μας τα προβλήματα με χάπια την μαμήσαμε!

Ότι χάπι και να πάρεις θα έχει αρνητικές συνέπειες στην υγεία σου γιατί χάπι που κάνει τον σκοπό του και δεν έχει καμία παρενέργεια ΔΕΝ υπάρχει ειδικά όταν μιλάμε για τέτοια χάπια.

Και φυσικά δεν αξίζει να μαμήσεις τον οργανισμό σου για να περάσεις σε μια μπουρδελοσχολή.

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum,φετος δινω πανελληνιες και οσοι εχετε περασει αυτη τη χρονια σαν να σας ακουω να λετε "πω τον κακομοιρη" :P τεσπα γενικως τα παω ψιλοκαλα με τα μαθηματα κλπ απλα απο μικρος εχω ενα θεμα με την συγκεντρωση,σε φαση διαβαζω 15 λεπτα και μετα κατανταω να σκεφτομαι γιατι ο τοιχος να μην ηταν μισο μετρο πιο εξω,ναι εχω προσπαθησει να διαβαζω δυνατα και αλλες μεθοδους που λενε οτι δουλευουν αλλα τιποτα.Οσο περναει ο καιρος και ο ογκος διαβασματος μεγαλωνει το προβλημα γινεται ολο και πιο ενοχλητικο.Ακουω παιδια απο αλλες χρονιες να λενε "πηρα τα ταδε χαπια και καταφερνα να διαβασω σερι 10 ωρες",και ερωτω εχει παρει κανεις τιποτα τετοιο?δουλευουν?εχουν παρενεργειες?Γενικως δεν ειμαι ατομο "φαρμακων" απλα ρωταω απο περιεργεια...Ευχαριστω!

Θα συμφωνήσω με τους προλαλίσαντες...

Άσε τα χάπια μην πάθεις και τίποτα...τα πάντα είναι θέμα θέλησης.ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Δημοσ.

Δεν θα πρότεινα να πάρεις γιατί έχουν παρενένεγειες. Ένα που έχω ακούσει να χρησιμοποιούν στο εξωτερικό είναι το Adderal.

Δημοσ.

αγγλια που είμουν πολλοί πείνανε adderal και ρίχνανε άγριο ξενύχτι. είχα δει και ιστορίες με 5 μέρες στο πόδι και τα redbull να βαράνε 12άδες. Μια φορά στη βιβλιοθήκη ένας από τη κινα πηγε να φάει κρας και τον πήρανε σηκωτό. 

φυσικά το πάιρνανε απο local ντιλέρι και όχι φαρμακείο. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν εισαι καλος θα περασεις, αν δεν εισαι οτι κ να παρεις δεν θα σε βοηθήσει, εγω εχω απολυτήριο λυκείου με 12,αν πηγαινα να δωσω πανελλήνιες κ επαιρνα ενα κουβα χαπια κ ενα βαρελι ρεντ μπουλ καθε μερα, θα γινόμουν αστροφυσικός;

Δημοσ.

Αν εισαι καλος θα περασεις, αν δεν εισαι οτι κ να παρεις δεν θα σε βοηθήσει, εγω εχω απολυτήριο λυκείου με 12,αν πηγαινα να δωσω πανελλήνιες κ επαιρνα ενα κουβα χαπια κ ενα βαρελι ρεντ μπουλ καθε μερα, θα γινόμουν αστροφυσικός;

μπορεί.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πω τι και πώς για φάκεν πανελλήνιες, αλλά υπάρχει σκεύασμα με ελάχιστες (ως τώρα) παρενέργειες που κάνει πραγματικά τρελό boost συγκέντρωσης, αφομοίωσης και απόδοσης. Πωλείται και Ελλάδα με μονόγραμμη (νομίζω).

Οπότε

α) Κόψε τις μαλακίες και κάτσε διάβασε, αν θες χάπια για πανελλήνιες, όταν σκάσει το πρώτο ενήλικο πρόβλημα θα πέσεις στην πρέζα.

β) Μην πετάτε "α δεν υπάρχει αυτό, τι να σου κάνει το φάρμακο αν δε θες" κτλ.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...