Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ο κοσμος είναι γιν-γιαν. Υπάρχει το καλό , υπάρχει και το κακο. 40άρης πρεζακιας στεκεται έξω απο τον σκλαβενιτη και ζητάει έλεος.... Του δίνουν λεφτά και καμια φορά του παίρνουν και κανα σάντουιτς.Αμα τον δεις τον λυπασαι κάργα. Τον ίδιο πρεζάκια , τον είδα μέσα στηην ζωή (εκει που έδειχνε οτι δεν μπορει να κουνηθει) , να είναι μπροστά μου στην Εθνική στο ΑΤΜ , και να βγάζει 400 Ευρώ. Ακόμα και της μανας του καμια σύνταξη να ήτανε , σίγουρα δεν την πήγε στηην μανα του.... Α...είπα ότι ήτανε μέσα στην ζωή και οχι στην ντάγκλα , αλλα όταν είναι εξω απο τον Σκλαβενίτη φένεται λες και του μενουν δυό ώρες ζωή? ============================================================== Περιστατικο περι το 2004-5, καλοκαίρι. Ενας πρεζάκιας στην πλατεία μοναστηρακίου , μόλις έχει κάνει πρέζα και έχει φάει ντάγκλα. Ξαφνικά άρχισε να βγάζει αφρους , και να μην μπορεί να ανασάνει. Οι "φιλοι" του , πρεζάκια και αυτά , αρχίζουν να τον φερμάρουν. Του βγάλανε τα παπούτσια , του πήρανε ότι είχε σε τσέπες και στο τσαντάκι , και μπροστά σε αυτόν που πέθαινε , μοιράζανε την πρέζα που του κλέψανε. Ημουνα δίπλα , και τους πλακώνω στις σφαλιάρες. Οχι ρε φιλε , παρεξήγησες , εμενα ειναι κολλητός μου , δεν τον φερμάραμε , θα του το ελεγα οταν ξύπναγε κλπ κλπ. Δεν είχα μονάδες στο κινητό , και πέρναγε κόσμος πολύς. Παρακαλαω τον κόσμο να μου δώσει ένα κινητό να πάρω το 166 , γιατι το παιδί πέθαινε. Στα αρχίδια τους ολοι , ουτε καν μου δίνανε σημασία. Τελικά μπηκα σε ένα μαγαζί , οπου με πολυ δυσκολια μου δώσανε το τηλέφωνο , με πολύ στραβωμένη μούρη. Οι "φιλοι" του , εξαφανιστήκανε. Κανενας δεν σταμάτησε να πει , ωπα ρε παιδια , το παλικάρι δεν είναι καλά , να κανουμε κάτι. Μου λένε απο το 166 να τον σηκώσω και να τον αρχίσω στις σφαλιάρες , να μην κοιμηθεί , γιατί μπορεί να είναι μοιραίο. Τον σηκώνω με την βοήθεια του φίλου μου , τον λούζω με νερό , και αρχίζω τις σφαλιάρες , και του μιλαγα. Με πολυ σπαστα λογια μου ειπε οτι τον λενε Ανέστη(...τον πυροσβεστη) , και ανέπνεε οπως ο νεκρος που ξεψυχάει. Ηρθε το 166 , στα αρχιδια τους , μου την ειπανε κιολας που τους καλεσα , τον πήρανε και τον πήγανε στο νοσοκομείο. Οταν διηγόμουνα την φάση στην τότε παρέα μου οι αντιδράσεις ήτανε οι εξής : - Δεν υπήρχε περίπτωση να τον ακουμπήσω...Αυτός μπορεί να έχει Aids - Πως την έχεις δει , σωτήρας του κόσμου? - Εγώ δεν θα αφηνα τους φιλους του να τα παρουν , θα τα έπερνα εγώ. - Εγώ θα τον άφηνα να ψοφήσει , καλά να πάθει το παλιο-πρεζονι... ...... και πολλα άλλα που τα λέγανε πολυ σοβαρά , χωρίς ιχνος πλάκας.... Υπάρχει ελπίδα.
LiquidTroll Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Εσύ παντα κοντά σε πρεζακια είσαι; Το έχει το κάρμα μου 1
Razor_7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Εσύ παντα κοντά σε πρεζακια είσαι;παιζει να 'ναι βαζελος... 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Φοβάμαι ότι αυτό είναι κάτι συνηθισμένο, έχει συμβεί και σε φίλη μου το ίδιο, αλλά δεν έχετε ακούσει και για κλοπες μέσα σε νοσοκομεία; Που κλέβουν τα πράγματα των ασθενών, αυτό πάλι τι κατάντια είναι;
ikaruga24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Είναι επειδή ο "απλός" λαός έχει το αλάθητο του παπά και μόνο οι μεγάλοι καρχαρίες είναι υπεύθυνοι πάντα για την κατάντια του κόσμου. Σαπίλα και παρακμή σε κάθε επίπεδο. 7
veteranos123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ο κοσμος είναι γιν-γιαν. Υπάρχει το καλό , υπάρχει και το κακο. 40άρης πρεζακιας στεκεται έξω απο τον σκλαβενιτη και ζητάει έλεος.... Του δίνουν λεφτά και καμια φορά του παίρνουν και κανα σάντουιτς.Αμα τον δεις τον λυπασαι κάργα. Τον ίδιο πρεζάκια , τον είδα μέσα στηην ζωή (εκει που έδειχνε οτι δεν μπορει να κουνηθει) , να είναι μπροστά μου στην Εθνική στο ΑΤΜ , και να βγάζει 400 Ευρώ. Ακόμα και της μανας του καμια σύνταξη να ήτανε , σίγουρα δεν την πήγε στηην μανα του.... Α...είπα ότι ήτανε μέσα στην ζωή και οχι στην ντάγκλα , αλλα όταν είναι εξω απο τον Σκλαβενίτη φένεται λες και του μενουν δυό ώρες ζωή? ============================================================== Περιστατικο περι το 2004-5, καλοκαίρι. Ενας πρεζάκιας στην πλατεία μοναστηρακίου , μόλις έχει κάνει πρέζα και έχει φάει ντάγκλα. Ξαφνικά άρχισε να βγάζει αφρους , και να μην μπορεί να ανασάνει. Οι "φιλοι" του , πρεζάκια και αυτά , αρχίζουν να τον φερμάρουν. Του βγάλανε τα παπούτσια , του πήρανε ότι είχε σε τσέπες και στο τσαντάκι , και μπροστά σε αυτόν που πέθαινε , μοιράζανε την πρέζα που του κλέψανε. Ημουνα δίπλα , και τους πλακώνω στις σφαλιάρες. Οχι ρε φιλε , παρεξήγησες , εμενα ειναι κολλητός μου , δεν τον φερμάραμε , θα του το ελεγα οταν ξύπναγε κλπ κλπ. Δεν είχα μονάδες στο κινητό , και πέρναγε κόσμος πολύς. Παρακαλαω τον κόσμο να μου δώσει ένα κινητό να πάρω το 166 , γιατι το παιδί πέθαινε. Στα αρχίδια τους ολοι , ουτε καν μου δίνανε σημασία. Τελικά μπηκα σε ένα μαγαζί , οπου με πολυ δυσκολια μου δώσανε το τηλέφωνο , με πολύ στραβωμένη μούρη. Οι "φιλοι" του , εξαφανιστήκανε. Κανενας δεν σταμάτησε να πει , ωπα ρε παιδια , το παλικάρι δεν είναι καλά , να κανουμε κάτι. Μου λένε απο το 166 να τον σηκώσω και να τον αρχίσω στις σφαλιάρες , να μην κοιμηθεί , γιατί μπορεί να είναι μοιραίο. Τον σηκώνω με την βοήθεια του φίλου μου , τον λούζω με νερό , και αρχίζω τις σφαλιάρες , και του μιλαγα. Με πολυ σπαστα λογια μου ειπε οτι τον λενε Ανέστη(...τον πυροσβεστη) , και ανέπνεε οπως ο νεκρος που ξεψυχάει. Ηρθε το 166 , στα αρχιδια τους , μου την ειπανε κιολας που τους καλεσα , τον πήρανε και τον πήγανε στο νοσοκομείο. Οταν διηγόμουνα την φάση στην τότε παρέα μου οι αντιδράσεις ήτανε οι εξής : - Δεν υπήρχε περίπτωση να τον ακουμπήσω...Αυτός μπορεί να έχει Aids - Πως την έχεις δει , σωτήρας του κόσμου? - Εγώ δεν θα αφηνα τους φιλους του να τα παρουν , θα τα έπερνα εγώ. - Εγώ θα τον άφηνα να ψοφήσει , καλά να πάθει το παλιο-πρεζονι... ...... και πολλα άλλα που τα λέγανε πολυ σοβαρά , χωρίς ιχνος πλάκας.... από ότι ξέρω 100 166 και να 199 μπορείς να τα καλέσεις και χωρίς μοναδες
volos27 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Θυμήθηκα ενα εργο που ο κακος ειχε κατι πυρηνικά κ βρηκανε εναν σουπερ ντουπερ παρανομο κ του ζήτησαν να βρει τον κακο γιατι θα καταστρέψει τον κοσμο, κ ειπε ο παρανομος, δεν μου αρεσει τοσο ο κοσμος ωστε να θελω να τον σωσω
livefreeordie Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρουμε τι ανθρωπος ηταν, μπορεί να ειχε παιδια που λιποθυμουν απο την πεινα, το οτι πηρε τηλ δειχνει δεν ειναι κανενας εγκληματίας που τον νοιαζει μονο να κλεβει γουατ; βρε μηπως ήσουν εσύ; Αλλιώς δεν βγάζουν νόημα αυτά που λες :Ρ
Zus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρουμε τι ανθρωπος ηταν, μπορεί να ειχε παιδια που λιποθυμουν απο την πεινα, το οτι πηρε τηλ δειχνει δεν ειναι κανενας εγκληματίας που τον νοιαζει μονο να κλεβει Με αφορμή αυτό το post. Ψόφο και γρήγορα στο υποείδος γυμνοσάλιαγκα. Εύχομαι να μην έχει και παιδιά, γιατί ειδάλλως το κακό έγινε και αναπαράχθηκε ενώ είναι για στείρωση 1
Highlander Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μου έχουν κλέψει ρολόι χειρός που βγήκε από το χέρι μου την ώρα του ατυχήματος ενώ περίμενα το ασθενοφόρο. Το πορτοφόλι μου πρόλαβα και τον έδωσα σε αυτόν που ήμασταν παρέα.
sargio01 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Καλά είναι ελεηνοί ρε φίλε!! Ήξερα οτι υπάρχουν όργια αλλά δεν περίμενα κι αυτό το πράγμα...
Mau-Maus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Τι κινητο ηταν; Αν ηταν ακριβο οκ εχει μια λογικη Ενας που πειναει, το θεμα δεν ειναι οτι του εκλεψε το κινητο, ας επαιρνε τηλ πρωτα κ μετα ας το εκλεβε Αν πηρε τηλ εχει ελαφρυντικο Δεν ξέρουμε τι ανθρωπος ηταν, μπορεί να ειχε παιδια που λιποθυμουν απο την πεινα, το οτι πηρε τηλ δειχνει δεν ειναι κανενας εγκληματίας που τον νοιαζει μονο να κλεβει Αυτό ειναι τρολαρισμα , έκλαψα !!! 10/10 - ωραιότατος !!! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα