Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακουγεται λιγο γελοιο το θρεντ αλλα καθε φορα που τελειωνω παρατηρω πολυ μικρη ποσοτητα. Δοκιμασα την αποχη και δε λεω αυξηθηκε η ποσοτητα αλλα και παλι λιγο ηταν. Δεν ειμαι σε ηλικια να κανω παιδια κτλ απλα σκεφτομαι οτι με τοσο μικρη ποσοτητα ισως να εχω προβλημα στο μελλον και με ανησυχει αυτο. Επισης με ψιλομπλοκαρει και στο ερωτικο κομματι. Μπορει απλα ετσι να ειναι ο οργανισμος μου η να ανησυχισω οτι κατι παιζει;

Δημοσ.

Ακουγεται λιγο γελοιο το θρεντ αλλα καθε φορα που τελειωνω παρατηρω πολυ μικρη ποσοτητα. Δοκιμασα την αποχη και δε λεω αυξηθηκε η ποσοτητα αλλα και παλι λιγο ηταν. Δεν ειμαι σε ηλικια να κανω παιδια κτλ απλα σκεφτομαι οτι με τοσο μικρη ποσοτητα ισως να εχω προβλημα στο μελλον και με ανησυχει αυτο. Επισης με ψιλομπλοκαρει και στο ερωτικο κομματι. Μπορει απλα ετσι να ειναι ο οργανισμος μου η να ανησυχισω οτι κατι παιζει;

Με ένα σπερμοδιάγραμμα θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

• Like 2
Δημοσ.

Με ένα σπερμοδιάγραμμα θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

όταν ακουω αυτή τη λέξη φαντάζομαι έναν να τραβάει καμία πάνω σε κανα μιλλιμετρέ

• Like 1
Δημοσ.

Όταν λες μικρή ποσότητα, συγκρινεις με; αυτά που βλέπεις στο γιουπορν; με όσα σε έχουν πει φίλοι; στο είπε γκομενα;

Δημοσ.

περιμενε να ερθουν οι γιατροι του σαιτ να σε αναλαβουν αποκλειστικως...

εσκασε και αυτη την βδομαδα το κυριακατικο θεμα :devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

Δεν είναι τρολαρισμα

Εγώ ποντάρω στο ότι ο παίχτης είναι μπόμπιρας, ίσως και 13/14 και το συμπέρασμα το έβγαλε όχι από σεξ αλλά από χειρωνακτική εργασία!

Σωστά ts ?

Αν είναι έτσι κομπλέ είσαι, ηλικιακό είναι το θέμα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι τρολαρισμα

Εγώ ποντάρω στο ότι ο παίχτης είναι μπόμπιρας, ίσως και 13/14 και το συμπέρασμα το έβγαλε όχι από σεξ αλλά από χειρωνακτική εργασία!

Σωστά ts ?

Αν είναι έτσι κομπλέ είσαι, ηλικιακό είναι το θέμα σου.

Ε μεγαλύτερος λιγακι ειμαι αλλα χειρονακτικη ναι :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...