Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

post-393622-0-31716500-1479692223_thumb.png

post-393622-0-08840700-1479692508_thumb.png

Καλησπέρα,

κάνω συναλλαγές σε bitcoins και πληρωμές μέσω Paypal. Όλες ήταν μια χαρά εκτός από αυτήν. Έστειλα Invoice για να πληρωθεί από τον αγοραστή και αντί να μου πιστωθεί αμέσως το ποσό μου είπε η Paypal ότι είναι ON HOLD. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να πάρω τα λεφτά που μου έχει στείλει ο αγοραστής; Επειδή 1 εικόνα=1000 λέξεις έχω επισυνάψει 2 screenshot για να δείτε τι ακριβώς μου λέει η Paypal. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για το χρόνο σας!

Δημοσ.

παιδια επειδη ειναι λιγο αναγκη οποιος μου δωσει τη λυση θα του δωσω τα κερδη απο αυτην τη συναλλαγη (καπου 10-15€ πρεπει να ειναι, θα το δω)

Δημοσ.

Φιλε μου δεν ειναι κατι, απλα η paypal κραταει για 21 μερες τα λεφτα για λογους ασφαλειας. Αν ο αγοραστης δεν κανει καποιο claim τα λεφτα θα αποδεσμευτουν σε 21 μερες. Μην ανησυχεις. Αν θες να το επιταχυνεις μπορεις να πεις στον αγοραστη να στειλει ενα μηνυμα στο paypal και να τους πει οτι ειναι ολα οκ με την συναλλαγη.

• Like 1
Δημοσ.

αυτό βλέπω και εγώ ότι η paypal απλά σου λέει ότι στα κρατάει για λόγους ασφαλείας και σου δίνει και οδηγίες τι να κάνεις για να επιταχύνεις τις συναλλαγές σου

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ bitcoin του έστειλες έτσι ψηφιακά ή έφτιαξες δέμα;

του εστειλα bitcoin και με πληρωσε μεσω paypal. απλα με πληρωσε με invoice και μπορει κατι να πατησε αυτος οταν πας να το πληρωσεις (εκει που λεει no adress needed και κατι τετοια και λογικα για αυτο να καθυστερησε)

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. χθες βραδυ τα ειδα δεν προλαβαινα καθολου να μπω γιατι ειχε προκυψει και αλλο θεμα. δε μπορουσα γενικα να κανω lift limits στην paypal παρολο που χρεωθηκα το 1,5€ (2 φορες) για να γινει η επιβεβαιωση της καρτας. Το θεμα ειναι οτι καποιος που εστειλε παραπανω λεφτα απο οσα μπορουσα να λαβω και το συνολικο ποσο που εχω λαβει απο ολους ξεπερναει τα 2.500€ που επιτρεπει η PayPal. Ετσι το account μου εχει κλειδωσει και δε μπορω να παρω τα λεφτα μου. Θα παρω αυριο τηλεφωνο αναγκαστικά γιατι στα mail δεν απαντανε

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια σχετικα με το paypal...δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται...ενω μου εχει γινει καταθεση-μεταφορα καποια χρηματα απο μια πωληση που εκανα περα το οτι θελει 21 μερες για να τα παρω βλεπω οτι το ποσο που ειναι ON HOLD μειωνετε απο τα ΠΧ 40€ στα 38,69€ θα πρεπει να ανησυχήσω μηπως ειναι λογικο? 

Δημοσ.

Παιδια σχετικα με το paypal...δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται...ενω μου εχει γινει καταθεση-μεταφορα καποια χρηματα απο μια πωληση που εκανα περα το οτι θελει 21 μερες για να τα παρω βλεπω οτι το ποσο που ειναι ON HOLD μειωνετε απο τα ΠΧ 40€ στα 38,69€ θα πρεπει να ανησυχήσω μηπως ειναι λογικο? 

Είσαι νέος πωλητής για αυτό. Σε 21 μέρες όπως σου γράφει θα αποδεσμευτούν τα λεφτά για λόγους διασφάλισης του αγοραστή.

Το ότι αυτά είναι λιγότερα από τα 40€ οφείλεται είτε σε προμήθεια που κράτησε το ebay (στο οποίο υποθέτω ότι πούλησες), ή στο ότι πούλησες σε διαφορετικό νόμισμα από το ευρώ και δεν έχεις ανοίξει paypal balance σε αυτό το νόμισμα οπότε το Paypal σου έφερε τα λεφτά μετατρέποντας το νόμισμα.

Δημοσ.

Το ποσό αυτό είναι το fee ενός πωλητή που χρεώνει η paypal. Κυμαίνεται από 2-5% ανάλογα την χώρα του αγοραστή (3,9% για ελλάδα) +0,30 ευρώ ανα συναλλαγή.

Αν η πώληση εγινε από ebay τα λεφτά που σου μένουν προσεγγιστικά, για κάποιον νέο πωλητή, είναι περίπου μείον 17% επί του ποσού πληρωμής βάζοντας μέσα την προμήθεια του ebay,paypal και λοιπές χρεώσεις που υπάρχουν. Δλδ από τα 40 ευρώ περίπου 32 παίρνεις στην τσέπη από μία πώληση  στο ebay.

• Like 1
Δημοσ.

Το ποσό αυτό είναι το fee ενός πωλητή που χρεώνει η paypal. Κυμαίνεται από 2-5% ανάλογα την χώρα του αγοραστή (3,9% για ελλάδα) +0,30 ευρώ ανα συναλλαγή.

Αν η πώληση εγινε από ebay τα λεφτά που σου μένουν προσεγγιστικά, για κάποιον νέο πωλητή, είναι περίπου μείον 17% επί του ποσού πληρωμής βάζοντας μέσα την προμήθεια του ebay,paypal και λοιπές χρεώσεις που υπάρχουν. Δλδ από τα 40 ευρώ περίπου 32 παίρνεις στην τσέπη από μία πώληση  στο ebay.

Εισαι απολυτος και κατατοπιστικοτατος φιλε μου τωρα κατάλαβα πλήρως πως δουλευει το σύστημα μάλιστα!! οποτε καθς φορα αν πουλήσω κατι κρατανε και ενα ποσοστό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...