Προς το περιεχόμενο

H Apple θα επιδιορθώσει το Touch Disease στο iPhone 6 Plus με 149 δολάρια


Panos1221

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο τη στιγμή που δεν μπορεί να αποδειχθεί σε κάθε περίπτωση αν υπήρχε πρόβλημα απο την αρχή, θα ήταν μεγάλο το κόστος αν κάλυπτε όλες τις αλλαγές. Και δε νομίζω να πιστεύει κανείς πως η apple είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα.

 

Αν εμένα μου πέσει κάτω η συσκευή και έχει κάποιο θέμα η οθόνη (χωρίς απαραίτητα να σπάσει), πως θα αποδείξω αν είχε θέμα από την αρχή ή όχι στο service (πάντα αναφέρομαι στο χρονικό διάστημα μετά την εγγύηση)?

Τι να πω. Χαρά στο κουράγιο σου που μετά από όλες τις απανωτές τρολλιές, εξακολουθείς να μπαίνεις στον κόπο να του απαντήσεις στα σοβαρά.

 

Παρόλα αυτά εννοείται ότι πάλι στο βρόντο πηγαίνουν αυτά που λες. Απλώς θα επιλέξει να μεταπηδήσει σε άλλο θέμα αγνοώντας ο,τι του λες.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα 500$ μοιράζονται σε εκατομμύρια κόσμο (προσωπικό-μεταπωλητές) που τρώνε χρόνια ψωμάκι χάρη στην εταιρία. Και ο όρος κινεζικό (ως κατασκευή) δεν έχει καμμία σχέση με τον όρο κινεζικές προδιαγραφές που έχουν όλα τα του Ίντερνετ. Δεν μπορείς να συγκρίνεις μελέτες ενός χρόνου για προδιαγραφές ενός μοντέλου με όλες τις άλλες σαβούρες

Αν ήταν έτσι όπως τα λες η εταιρεία δε θα μάζευε τόσα χρήματα τα οποία δεν έχει και τι να κάνει

 

Το ότι παίρνουν κάποια ψιχουλα και κάποιοι εργαζόμενοι είναι δεδομένο κάτι πρέπει να φάνε και αυτοί

 

Αλλά όχι ότι και πλούτισε η ανθρωπότητα από την apple

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου θυμίζει τη Βέφα που όποτε τηλεθεάτρια της έλεγε "δε μου πέτυχε η τάδε συνταγή σας", της έλεγε "Φίλη μου, μπορεί ο φούρνος σου να είναι πιο δυνατός από τον δικό μου" ή "μετράμε σε κούπες, και μπορεί η δική σου κούπα να είναι μεγαλύτερη από τη δική μου".

 

"ΑΛΛά, φίλη μου, μπορείς να αγοράσεις τη δική μου σειρά αξεσουάρ, για να είσαι σίγουρη! :) "

 

#youareholdingitwrong!

 

 

Υ/Γ: ΠΑΕΙ Η APPLE, ΚΛΕΙΝΕΙ

Υ/Γ2: ΑΧ STEVE ΛΕΙΠΕΙΣ

Υ/Γ3: "Δεν είμαι fanboy. Δεν έχω τίποτα με τους fanboys. Έχω και φίλους που είναι fanboys"

Δεν εχει σημασια εισαι η δεν εισαι οτι εισαι εισαι για παρτι σου και τα λεφτα τα δουλεψες και τα κανεις οτι θες ..τα καις .σημασια εχει οτι εχεις δικιο και εγραψες με το ποστ σου ... να ξερες ποσο καιρο φωναζω και σχολιαζω που ειναι ο στιβι ρε παιδια να τα ζβερκωσει εκει μεσα ολα τα λαμογια ...τα γαμησανε ολα δεν αφησανε τιποτα ..καμια απο τις ιδεες φιλοσοφιες του στιβι ... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Τότε γιατί είναι η μοναδική εταιρία που υπερκοστολογεί στα πάντα ??? Δεν βλέπω άλλες εταιρίες να υπερκοστολογούν τόσο πολύ ενώ έχουν μια χαρά κέρδη

 

Ας πω ένα τυχαίο φανταστικό παράδειγμα για να σου αναλύσω το concept (και πάλι χωρίς να είναι ο κανόνας).

 

Φτιάχνουμε και οι 2 παγωτά χύμα. Εγώ έχω για "σεφ" έναν απόφοιτο από ένα ΙΕΚ ζαχαροπλαστικής και έχοντας υπολογίσει τα κόστη, το πουλάω 2 ευρώ το χωνάκι.

 

Έρχεσαι εσύ μετά και προσλαμβάνεις για σεφ τον Σκαρμούτσο που σου ζητάει 4πλάσιο μισθό από ότι ο δικός μου και έτσι για να μην έχεις χασούρα, πουλάς το παγωτό με 5 ευρώ το χωνάκι.

 

Ταυτόχρονα όμως βασικά χρησιμοποιούμε και οι 2 τα ίδια υλικά για την παρασκευή του παγωτού. Εσύ όμως επειδή γουστάρεις περισσότερο το παγωτό, επιλέγεις εκτός από τον Σκαρμούτσο να αγοράσεις σκεύη παρασκευής που κοστίζουν 10πλάσια απο τα δικά μου, με αποτέλεσμα να αυξήσεις σταδιακά κι άλλο το τελικό κόστος.

 

Ταυτόχρονα όμως, το δικό σου μοντέλο τελικά πετυχαίνει και έχεις πολλαπλάσια κέρδη γιατί ξαφνικά το κοινό σε προτιμά ενώ είσαι ακριβότερος από εμένα! Θες γιατί βοήθησε η φήμη του Σκαρμούτσου? Θες γιατί το σερβίρεις πιο όμορφα? Λίγη σημασία έχει! Το αποτέλεσμα μετράει. Αν δεν έφτιαχνες όμως ταυτόχρονα καλό παγωτό, δεν θα σε προτιμούσε κανείς.

 

:)

 

Αυτό που 'δα στο βίντεο, φαίνεται (μάλλον) ως malfunction της οθόνης ΠΙΘΑΝΟΝ από πέσιμο/χτύπημα κτλ, δηλαδή κάπου κάτι δεν κάνει καλή επαφή. Εν μέρη λογικό, εν μέρη παράλογο (για τόσο ακριβό τηλέφωνο)...

 

...Απ' την άλλη, απ' όσα βίντεο παρακολούθησα από χρήστες που έχουν αυτό το "φαινόμενο", ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ (ούτε ένας δεν ήταν) όταν το παρουσίαζαν στην κάμερα το πρόβλημα, ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ "ΓΥΜΝΑ", είτε εντελώς δίχως θήκη είτε με αυτές τις "μούφες" θήκες (σαν "τσιγαρόχαρτο" λεπτές) για να μη... χάσουν "μαθές" το λεπτό μίνιμαλ design του κινητού τους!!!!!

 

Επειδή βαριέμαι... δεν κάθομαι να φωτογραφίσω το κινητό μου και να ποστάρω εδώ πώς... "μοιάζει" πλέον! Σαν... άρμα μάχης είναι, με την "Thule" θήκη που του 'χω βάλει! Έχω δοκιμάσει 5-7 εταιρείες που βγάζουν θήκες κτλ. για κινητά και έχω καταλήξει εδώ και κάνα 2άρι χρόνια στην "Thule". Δείτε τί "crash-test" βίντεο έχουν και θα καταλάβετε! Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Μ@Μ@ΤΗ η προστασία που παρέχουν οι θήκες αυτές!

 

Βέβαια... ΠΑΥΕΙ πια να 'ναι "εκλυστικό" και λεπτούλικο το κινητό, έτσι; Στο δικό μου, έχουν "προστεθεί" περί τα... 4-5 χιλιοστά (μη πω περισσότερο) ολόγυρα του κινητού! Αν το δείτε, μόνο το "Home" button προσδιορίζει ότι είναι Apple κινητό, μοιάζει με κινητό... 5-6 ετών παλιότερο (εννοώ στο μέγεθος/πάχος)!

 

Αλλά εγώ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ με την ασφάλεια των μηχανημάτων που αγοράζω, δεν με ενδιαφέρει να "δείχνει όμορφο", μ' ενδιαφέρει να μη "τα παίξει" με το παραμικρό...

 

Εγώ είμαι σε αυτούς που δεν θέλουν τίποτα σε μόνιμη θήκη/μεμβράνη πάνω στις συσκευές μου. Το πολύ πολύ μια θήκη πουγκί για τη μεταφορά τους. Δεν μπορώ να επιλέγω μια συσκευή που μου αρέσει σχεδιαστικά και μετά να την κουκουλώνω με θήκες κλπ! :)

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας πω ένα τυχαίο φανταστικό παράδειγμα για να σου αναλύσω το concept (και πάλι χωρίς να είναι ο κανόνας). Φτιάχνουμε και οι 2 παγωτά χύμα. Εγώ έχω για "σεφ" έναν απόφοιτο από ένα ΙΕΚ ζαχαροπλαστικής και έχοντας υπολογίσει τα κόστη, το πουλάω 2 ευρώ το χωνάκι. Έρχεσαι εσύ μετά και προσλαμβάνεις για σεφ τον Σκαρμούτσο που σου ζητάει 4πλάσιο μισθό από ότι ο δικός μου και έτσι για να μην έχεις χασούρα, πουλάς το παγωτό με 5 ευρώ το χωνάκι. Ταυτόχρονα όμως βασικά χρησιμοποιούμε και οι 2 τα ίδια υλικά για την παρασκευή του παγωτού. Εσύ όμως επειδή γουστάρεις περισσότερο το παγωτό, επιλέγεις εκτός από τον Σκαρμούτσο να αγοράσεις σκεύη παρασκευής που κοστίζουν 10πλάσια απο τα δικά μου με αποτέλεσμα να αυξήσεις κι άλλο το τελικό κόστος.

 

Ταυτόχρονα όμως, το δικό σου μοντέλο τελικά πετυχαίνει και έχεις πολλαπλάσια κέρδη γιατί ξαφνικά το κοινό σε προτιμά ενώ είσαι ακριβότερος από εμένα! Θες γιατί βοήθησε η φήμη του Σκαρμούτσου? Θες γιατί το σερβίρεις πιο όμορφα? Λίγη σημασία έχει!

 

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι - αν κάποιος ζητάει παραπάνω μισθό πολύ απλά τον διώχνεις και παίρνεις κάποιον άλλον - δεν είναι μόνο ένας άνθρωπος που ξέρει να κάνει κάτι πολύ καλό !!!

 

Το κέρδος πάει με την πελατεία που έχεις - όχι να πουλάς ακριβά γιατί ο κόσμος κοιτάει να πάρει κάτι πολύ καλό χωρίς μεγάλο κόστος.

 

Αυτό το να πολλαπλασιάζεις τα κέρδη με τρόπους είναι μεγάλο λάθος !!!! Καλύτερα να είσαι στα σταθερά σου κέρδη και όχι να βρίσκεις τρόπους να πας παραπάνω γιατί στην πορεία κάτι θα στραβώσει !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ή ας το πάμε από την άλλη, πάω στα μακ να πάρω ένα big tasty και μου λένε δεν υπάρχει πια έχουμε βάλει το burger του σκαρμούτσου

 

τι λες ρε της λέω εγώ; σίγα μη σου πληρώσω burger του σκαρμούτσου που ούτε θέλω να ξέρω τι αηδίες θα έχει βάλει μέσα εγώ θέλω να φάω μακ

 

αν δε μου δώσεις big tasty εγώ δεν τρώω 

 

και σηκώνομαι και φεύγω, δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να το δοκιμάσω ειδικά αν μου έχουν αφαιρέσει από το μενού τον βασικό λόγο να πηγαίνω εκεί  (πραγματική ιστορία) 

 

ο πελάτης της apple από την άλλη θα έλεγε πόσο γαμάτα είναι τα μακ που έβαλαν το burger του σκαρμούτσου και τον ιδρώτα του σκαρμούτσου θα φάμε αμαλάχει γιατί έτσι θέλει η εταιρεία  και το big tasty ήταν ξεπερασμένο, μπανάλ, με καλώδια και κάρτα sd 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρακτικό θέμα: όλοι μιλάτε για €150 που ζητά η εταιρεία, όμως συγγενής μου που έχει το πρόβλημα και επικοινώνησε με το σέρβις στην Ελλάδα του είπαν ότι η τιμή είναι €179!!! Έχει ακούσει κανείς σας τίποτα ή έχει βρει άκρη για να αποφύγει τα κερατιάτικα €30 έξτρα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα σχετικά με άλλα επισκευαστικά κέντρα, θα μου επιτρέψεις να έχω τις δικές μου κακές εμπειρίες (που και πάλι δεν είναι κανόνας όμως) που για την ώρα με κάνουν να προτιμώ τη λύση των πιο ακριβών & επισημων επισκευαστικών κέντρων (και δεν αναφέρομαι μόνο στην apple).

Ξηλώνεσαι γιατί είσαι γκαντέμης. Κρίμα δεν είναι; :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ή ας το πάμε από την άλλη, πάω στα μακ να πάρω ένα big tasty και μου λένε δεν υπάρχει πια έχουμε βάλει το burger του σκαρμούτσου

 

τι λες ρε της λέω εγώ; σίγα μη σου πληρώσω burger του σκαρμούτσου που ούτε θέλω να ξέρω τι αηδίες θα έχει βάλει μέσα εγώ θέλω να φάω μακ

 

αν δε μου δώσεις big tasty εγώ δεν τρώω 

 

και σηκώνομαι και φεύγω, δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να το δοκιμάσω ειδικά αν μου έχουν αφαιρέσει από το μενού τον βασικό λόγο να πηγαίνω εκεί  (πραγματική ιστορία) 

 

ο πελάτης της apple από την άλλη θα έλεγε πόσο γαμάτα είναι τα μακ που έβαλαν το burger του σκαρμούτσου και τον ιδρώτα του σκαρμούτσου θα φάμε αμαλάχει γιατί έτσι θέλει η εταιρεία  και το big tasty ήταν ξεπερασμένο, μπανάλ, με καλώδια 

Καλά ψηλό ατυχές το παράδειγμα γιατί και τα κανονικά Burger του Mc αηδίες έχουν μέσα :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι μπορεί, αλλά εγώ θέλω να φάω τις αηδίες που ξέρω όπως τις ξέρω , όχι να μου κάνουν τις αηδίες μου και καλά γκουρμέ για να μου τις παρουσιάσουν ως κάτι καλύτερο.

άμα ήθελα ποιοτικότερο burger έχει πολλά μέρη εκεί που μένω να φάω πραγματικά ποιοτικό burger στην υπερτριπλάσια τιμή βέβαια, αλλά θα είναι πραγματικά καλό όχι και καλά καλό επειδή το έφτιαξε ένας τηλεσεφ 

 

το παράδειγμά μου δεν είναι καθόλου ατυχές, είναι απλά βαθυστόχαστο :P  πρέπει να το επεξεργαστείς κι άλλο για να καταλάβεις τη σοφία του 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι μπορεί, αλλά εγώ θέλω να φάω τις αηδίες που ξέρω όπως τις ξέρω , όχι να μου κάνουν τις αηδίες μου και καλά γκουρμέ για να μου τις παρουσιάσουν ως κάτι καλύτερο

 

το παράδειγμά μου δεν είναι καθόλου ατυχές, είναι απλά βαθυστόχαστο :P  πρέπει να το επεξεργαστείς κι άλλο για να καταλάβεις τη σοφία του 

Παρόλο που έχω αρκετά προϊόντα της εταιρίας δεν διαφωνώ ότι με την κοστολόγηση ειδικά τελευταία έχει παραγίνει. Ωραία ποιοτικά, λειτουργικά αλλά με τις τιμές έχουν ξεφύγει και πριν μου την πέσετε οι φίλοι συμφορουμητές αναφέρομαι στα καινούργια Macbook Pro. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παράδειγμα Goodys 

 

Ηamburger = 1,50€ (πραγματική) στη πορεία πάει 1,80€ μετά ανεβαίνει στα 2,30€ και ύστερα βλέπεις το μέγεθος να είναι πιο μικρό.

 

Ύστερα πουλάνε τα καινούργια Burger House που είναι τεράστια με έξτρα σαλάτες μέσα κλπ αλλά βλέπεις ότι κοστίζει ~3€ και λές τι φάση ??

 

Γιατί δηλ να μικρύνουν τα κλασικά Hamburger που αγαπήσαμε και να μας πλασάρουν καινούργια τα όποια ζητάνε παραπάνω λεφτά + που βγάζουν διάφορες εκδόσεις οι οποίες οι τιμές είναι στον θεό ?? Και στην αρχή το Hamburger είχε το μέγεθος από αυτά που έχουν τα καινούργια Burger House !!!

 

Αυτό που θα γίνει είναι να προτιμήσει άλλο μαγαζί να φάει

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παράδειγμα Goodys 

 

Ηamburger = 1,50€ (πραγματική) στη πορεία πάει 1,80€ μετά ανεβαίνει στα 2,30€ και ύστερα βλέπεις το μέγεθος να είναι πιο μικρό.

 

Ύστερα πουλάνε τα καινούργια Burger House που είναι τεράστια με έξτρα σαλάτες μέσα κλπ αλλά βλέπεις ότι κοστίζει ~3€ και λές τι φάση ??

 

Γιατί δηλ να μικρύνουν τα κλασικά Hamburger που αγαπήσαμε και να μας πλασάρουν καινούργια τα όποια ζητάνε παραπάνω λεφτά + που βγάζουν διάφορες εκδόσεις οι οποίες οι τιμές είναι στον θεό ?? Και στην αρχή το Hamburger είχε το μέγεθος από αυτά που έχουν τα καινούργια Burger House !!!

 

Αυτό που θα γίνει είναι να προτιμήσει άλλο μαγαζί να φάει

Άμα τα 2,50-3€ σου φαίνονται πολλά για Burger που να φας και σε κανονικό μαγαζί ποιοτικό Burger. Εγώ για να φάω Burger της προκοπής πληρώνω 9,50€ μόνο για το Burger και εσύ παραπονιέσαι για τα 2,50€ που ζητάνε για ένα ταπεινό mainstream burger?

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Πφ, δεν ξαναγράφω τίποτα. Είστε ικανοί στο τέλος να το γυρίσετε και σε Goodys Vs Mac (όχι της Apple :P )...

 

:P


Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι - αν κάποιος ζητάει παραπάνω μισθό πολύ απλά τον διώχνεις και παίρνεις κάποιον άλλον - δεν είναι μόνο ένας άνθρωπος που ξέρει να κάνει κάτι πολύ καλό !!!

 

Το κέρδος πάει με την πελατεία που έχεις - όχι να πουλάς ακριβά γιατί ο κόσμος κοιτάει να πάρει κάτι πολύ καλό χωρίς μεγάλο κόστος.

 

Αυτό το να πολλαπλασιάζεις τα κέρδη με τρόπους είναι μεγάλο λάθος !!!! Καλύτερα να είσαι στα σταθερά σου κέρδη και όχι να βρίσκεις τρόπους να πας παραπάνω γιατί στην πορεία κάτι θα στραβώσει !!

 

Εγώ σαν επιχειρηματίας θα προτιμούσα τα περισσότερα κέρδη. Απλό δεν σου ακούγεται? 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άμα τα 2,50-3€ σου φαίνονται πολλά για Burger που να φας και σε κανονικό μαγαζί ποιοτικό Burger. Εγώ για να φάω Burger της προκοπής πληρώνω 9,50€ μόνο για το Burger και εσύ παραπονιέσαι για τα 2,50€ που ζητάνε για ένα ταπεινό mainstream burger?

εδώ μιλάμε για μη ποιοτικό που στο παρουσιάζουν ως ποιοτικό γιατί.. μάρκετινγκ...  και ακόμα να πιάσουμε τα υποννούμενα.. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...