Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω το MacBook Pro Retina display 15" Late 2013, ξέρει κανείς αν η θύρα κάρτας SDXC που έχει, υποστηρίζει κάρτα SD 256GB υψηλής ταχύτητας?

Δημοσ.

Υποστηρίζει μεν εχε στο νου σου δε οτι κάθε φορά που θα μπαίνει σε sleep το laptop η κάρτα θα γίνεται unmount και eject και μόνο με restart θα εμφανίζεται στα devices.

• Like 1
Δημοσ.

Υποστηρίζει μεν εχε στο νου σου δε οτι κάθε φορά που θα μπαίνει σε sleep το laptop η κάρτα θα γίνεται unmount και eject και μόνο με restart θα εμφανίζεται στα devices.

Το έχω λύσει αυτό το θέμα, έχω μόνημα συνδεδεμένη μια micro SD 128GB με το nifty mini drive, απλά ήθελα να σιγουρευτώ ότι μπορώ να βάλω και 256GB.

Δημοσ.

Το έχω λύσει αυτό το θέμα, έχω μόνημα συνδεδεμένη μια micro SD 128GB με το nifty mini drive, απλά ήθελα να σιγουρευτώ ότι μπορώ να βάλω και 256GB.

Για πες πως το έχεις λύσει, διότι ότι και να έχω δοκιμάσει εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αν την βγάλω και την ξαναβάλω την εμφανίζει, αλλά το θέμα είναι ότι γίνεται unmount και εξαφανίζεται μολις μπει σε sleep που είναι μεγάλο πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Για πες πως το έχεις λύσει, διότι ότι και να έχω δοκιμάσει εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα!

Την έχω formatted σε Mac OS X Extended (Journaled) και μόνημα συνδεδεμένη, δεν μου έχει γίνει πουε unmount ούτε μετά από sleep, ούτε μετά απο restart, ούτε μετά από αποφόρτηση της μπαταρίας.

Δημοσ.

Την έχω formatted σε Mac OS X Extended (Journaled) και μόνημα συνδεδεμένη, δεν μου έχει γίνει πουε unmount ούτε μετά από sleep, ούτε μετά απο restart, ούτε μετά από αποφόρτηση της μπαταρίας.

Το ίδιο και εγώ. Την έχεις MBR ή GUID;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...