Simos805 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα, έχω το MacBook Pro Retina display 15" Late 2013, ξέρει κανείς αν η θύρα κάρτας SDXC που έχει, υποστηρίζει κάρτα SD 256GB υψηλής ταχύτητας?
Dr.Fuzzy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Υποστηρίζει μεν εχε στο νου σου δε οτι κάθε φορά που θα μπαίνει σε sleep το laptop η κάρτα θα γίνεται unmount και eject και μόνο με restart θα εμφανίζεται στα devices. 1
Simos805 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Υποστηρίζει μεν εχε στο νου σου δε οτι κάθε φορά που θα μπαίνει σε sleep το laptop η κάρτα θα γίνεται unmount και eject και μόνο με restart θα εμφανίζεται στα devices. Το έχω λύσει αυτό το θέμα, έχω μόνημα συνδεδεμένη μια micro SD 128GB με το nifty mini drive, απλά ήθελα να σιγουρευτώ ότι μπορώ να βάλω και 256GB.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Το έχω λύσει αυτό το θέμα, έχω μόνημα συνδεδεμένη μια micro SD 128GB με το nifty mini drive, απλά ήθελα να σιγουρευτώ ότι μπορώ να βάλω και 256GB. Για πες πως το έχεις λύσει, διότι ότι και να έχω δοκιμάσει εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα! 1
tsofras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Γιατί αν την βγάλεις και την ξαναβάλεις δεν την ξαναεμφανίζει?
Dr.Fuzzy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ναι αν την βγάλω και την ξαναβάλω την εμφανίζει, αλλά το θέμα είναι ότι γίνεται unmount και εξαφανίζεται μολις μπει σε sleep που είναι μεγάλο πρόβλημα. 1
tsofras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ναι οκ , επειδή είπες για restart μόνο για αυτό ρώτησα
Simos805 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Για πες πως το έχεις λύσει, διότι ότι και να έχω δοκιμάσει εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα! Την έχω formatted σε Mac OS X Extended (Journaled) και μόνημα συνδεδεμένη, δεν μου έχει γίνει πουε unmount ούτε μετά από sleep, ούτε μετά απο restart, ούτε μετά από αποφόρτηση της μπαταρίας.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Την έχω formatted σε Mac OS X Extended (Journaled) και μόνημα συνδεδεμένη, δεν μου έχει γίνει πουε unmount ούτε μετά από sleep, ούτε μετά απο restart, ούτε μετά από αποφόρτηση της μπαταρίας. Το ίδιο και εγώ. Την έχεις MBR ή GUID;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα