Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Μέχρι να φύγω για εξωτερικό και επειδή δε μου αρέσει να κάθομαι μου προτείναν αυτά τα site για να φτιάξω κάνα project και φυσικά να βγάζω χρήματα.

1. Θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε δοκιμάσει κάποιο freelancing από αυτά ή άλλο ?

2. Αξιοπίστια πληρωμών και πελατών και αν όντως βγάλατε λεφτά ...

3. Βλέπω ότι υπάρχουν πολύ χαμηλά rates και δεν πρόκειται ν' ασχοληθώ . Κάποιοι μου είπανε ότι αν αξίζεις και το δει και ο πελάτης σου με portfolio κτλ θα σε προτιμήσει και θα πληρώσει. Ισχύει?

4. Πληρωμές φαντάζομαι μέσω paypal ή N26(δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα) πόσο καιρό παίρνει και τι fees κρατάει το freelancer ή upwork ή αυτό που έχετε να προτείνετε?

Οποιαδήποτε άλλη πληροφόρια θα βοηθούσε και αν όντως αξίζει.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τα χαμηλα rates οφείλονται σε freelancers που βρίσκονται ιρακ, ιραν, πακισταν. To upwork αν θυμαμαι καλα και δεν λέω βλακείες σε χρεώνει κάθε φορά που κάνεις προσφορά.

Δημοσ.

4. Στο freelancer υπάρχει ένα στανταρ ποσό της προσφορά σου το οποίο ξέρεις ότι θα το κρατήσει το freelancer. Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω γύρο στο 10%. Από εκεί και πέρα έχεις ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι μέσα στην εφαρμογή από το οποίο μπορείς να κάνεις cash out σε paypal, τραπεζικό σου λογαριασμό, και 2-3 ακόμα επιλογές που σου προσφέρει. Απ' τις 2 πρώτες φυσικά συμφέρει το paypal που δεν σου κρατάει καμία προμήθεια από την συναλλαγή freelancer->paypal, αλλά όταν πας να κάνεις paypal->τράπεζα θα κρατήσει φυσικά την προμήθεια της η τράπεζα (και μόνο).

Btw, μιας και έχω να ασχοληθώ καιρό, ξεμπλοκαρίστηκαν οι συναλλαγές με paypal από ελληνικές τράπεζες ή ακόμα περιμένουμε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...