Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας απο που αγοράζετε jeans , τι μαρκα φοράτε και πόσο ανθεκτικά ειναι ? ψαχνω κατι πολυ ανθεκτικο στο πλυσιμο - στεγνωτηριο και μαλλον θα ξαναγυρίσω στα levis 511 slim fit γιατί πραγματικα τα λιωνω με σχεδον καθημερινο πλυσιμο εχω τελείωσει πολλα τζην λόγο δουλειας θα ηθελα να ακουσω προτάσεις και γενικη συζήτηση περι του θεματος , άραγε πόσα jeans χρειαζετε πραγματικα καποιος στην γκαρνταρόμπα του..  ωρες ωρες θελω να τα πεταξω ολα και να αγορασω 2-3 καλά jeans..

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τα jeans γενικά δεν συμπαθούν και πολύ το πλύσιμο, πόσο μάλλον το στέγνωμα στο στεγνωτήριο. Όσο λιγότερο τα πλένεις τόσο πιο πολύ θα αντέξουν (και τόσο πιο όμορφα θα δείχνουν).

Εγώ τελευταία αγοράζω από internet. Έχω πάρει μερικά replay διότι μου στρώνουν καλά, αλλά δεν είναι και τόσο ανθεκτικά. Κάτι που πήρα για πρώτη φορά και μου άρεε πολύ ήταν κάτι JBrand phantom black (all black δηλαδή) που δείχνουν πολύ ανθεκτικά...Είναι και ωραία!

Ο χρόνος θα δείξει πόσο καλά είναι. Πάντως ακολούθα τον κανόνα: μην κολλάς σε μάρκες, απλά δοκίμασε και πάρε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

• Like 2
Δημοσ.

αν δεν ειναι τα jeans ανθεκτικά τότε πρεπει να αρχίσω να φοράω φορμες εργασίες στο μπουγατσατζίδικο!  :-D  Τι αλλο να φορέσω ωστε να αντεχει το πλυσιμο; Δεν κολλάω σε μάρκες συνηθως παιρνω τζην των 40 -50 ευρω απο μαγαζια αλλα ειναι τελειως ψευτικα και λιωνουν οπότε..  Αυτο που με εντυπωσιαζει ειναι περίπου η διπλασια τιμή στα Ελληνικα διαδυκτιακα μαγαζια απο το Αμερικανικο official  site, αν είναι δυνατών..

Δημοσ.

Levis, Diesel, Gap και D&G παίρνω.

Σίγουρα τα D&G είναι τα καλύτερα (τουλάχιστον για εμένα). Το ένα το έχω 6 χρόνια (!) και είναι ακριβώς όπως τη πρώτη μέρα που το πήρα.

Δημοσ.

Είπαμε ότι δεν συμπαθούν το πλύσιμο. Αν δεν τα πλένεις είναι πολύ ανθεκτικά. Επίσης παίζει ρόλο και το "βάρος" του denim. Οτιδήποτε κάτω από 12 Oz weight είναι λεπτό και άρα φθείρεται γρηγορότερα...Link.png Site:

Δημοσ.

So far, Attr@ttivo, American Eagle, Lee και Stradivarius μου έχουν βγει σκυλιά τα jeans. [Αντιθέτως, ένα πού'χα πάρει από Staff&Co και τό'χα πληρώσει 100+ γιουροζ μου άντεξε κανα 6μηνο και τρύπησε!! Που το Attr@ttivo τζινάκι 10 χρόνια δεν έχει πάθει τπτ...]

Δημοσ.

Μισό λεπτό, αν κατάλαβα ο φίλος ζητάει jeans ανθεκτικά σε καθημερινή χρήση, όχι τέτοια που μπορεί να ταφορέσει κάποιος 2 φορές τον μήνα (και φυσικά θα αντέξουν και δέκα χρόνια)...

Δημοσ.

Ο TS λέει να του πούμε προτάσεις αλλά να γίνει και γενική συζήτηση. Άρα;

[btw, το τζιν που μου άντεξε 10 χρόνια το φορούσα 3 φορές τη βδομάδα, άρα μια χαρά.]

Δημοσ.

ειναι 2η φορα που παιρνω τζιν απο τα sfaira.ναι ξερω δεν ειναι μαρκα αλλα στα 30 ευρω ειναι μια χαρα...3-4 φορες την βδομαδα το κραταω και μετα απλυτα..και μου εχει κρατησει το καθενα απο 2-3 χρονια...φετος μαλλον θα παω για τζιν σφαιρα παλι γτ κατω στο καβαλο αρχιζει και λεπταινει απο την τριβη

Δημοσ.

@ZELDA: Βρες κάτι αξιοπρεπέςπου να σου ΣΤΡΩΝΕΙ καλά.Αγόρασε 2. Φόρα τα εναλλάξ 2 μέρες το καθένα. Απέφυγε όσο μπορείς το πλύσιμο (μια λύση πχ είναι να τα αφήσεις στον ήλιο-αέρα μερικές ώρες αν τα νομίζεις βρώμικα). Θα σου κρατήσουν τόσο ώσπου στο τέλος θα τα βαρεθείς και θα τα σκίσεις μόνος-η σου.

Δημοσ.

Τα Staff ειναι αρκετα καλα,αν και σε ενα μαυρο που το εχω 4 χρονια ομως ,εχει αρχισει και ξεθωριαζει πραγμα που το καταλαβαινεις μονο αν ερθεις πολυ κοντα και εστιασεις στο σημειο.

Δημοσ.

Η δικη μου πρόταση ειναι τα wrangler (ειδικα αν θέλεις να είναι και λιγο ελαστικό). Θεωρώ οτι αντέχουν πολύ και μπορείς να τα βρείς κοντα στο 50αρικο σε περιόδους εκπτώσεων ή σε outlet.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...