Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Νορμαλ jeans χωρις πολλες τρυπες κλπ (αλλα και διαφορα ξεσκισμενα επισης) εχει η Αmerican Eagle. Luci παιζει να εχει και σε μαυρο.

Γενικα εχω διαπιστωσει πως ο,τι και να παρω μου κραταει το ιδιο. Βεβαια τα λιωνω γιατι φοραω καθημερινα (οχι το ιδιο προφανως), αλλα δεν εχω δει διαφορα. Αντε τα Diesel και τα Moschino να μου κρατησαν λιγο περισσοτερο. Το καλυτερο που εχω φορεσει ηταν ενα 7 For All Mankind που ομολογουμενως μου κρατησε περιεργως αρκετα. 

Τα χειροτερα για μενα ειναι τα Replay, σκιζονται αμεσως. Οπως και τα ck.

Τα American Eagle ειναι πολυ καλα επισης και εχουν αρκετα καλες γραμμες. Επισης τα Pepe Jeans νομιζω ειναι αρκετα vfm. 

• Like 2
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ αγοράζω μόνο ζαρα. Ωραία σχέδια, ανθεκτικά αλλά αυτά τα νούμερα του είναι σκοτωμα. Πήρα 3 παντελόνια την προηγούμενη εβδομάδα και τα τρία το ίδιο νούμερο και στο ένα δεν έμπαινα. Και φυσικά μόνο ελαστικά να μπορέσεις να ληγισεις το γόνατο και λίγο.

• Like 3
Δημοσ.

Αν και ειμαι fu(a)boy :P των chinos, υπαρχουν και καμια 10-15αρια jeans inside my closet....

Συνηθως παιρνω Βilly reid, G-Star, Jean-shop, J-brand, 3x1, και σιγουρα υπαρχει καπου χωμενο καποιο 7 for all Mankind.

Εκεινα που δεν μου στρωνουν καθολου ειναι τα Levi's

:-)

• Like 1
Δημοσ.

Αρκεί να βρίσκεις νούμερο.

Εμείς τα μοντέλα, πάντα βρίσκουμε. :P

Όσο αφορά το θέμα αντοχή ,από προσωπική εμπειρία οι μάρκες δεν παίζουν κανένα ρόλο,εκεί που παίζουν ρόλο είναι στο πως ''κάθονται επάνω σου'' και το σχέδιο τους, όπως να το κάνουμε  δεν είναι τσουβάλια σαν του εικοσάρικου.

Δημοσ.

πλεον δε φοράω κανένα jean

Πρέπει να πάρω τουλάχιστον 2 νούμερα μεγαλύτερα στη μέση αλλιώς δε μπαίνουν ούτε οι γάμπες μου.Τα ελαστικά με κανουν να αισθάνομαι άβολα οπότε μόνο φόρμες και σακούλες.

Δημοσ.

Αν και ειμαι fu(a)boy :P των chinos, υπαρχουν και καμια 10-15αρια jeans inside my closet....

Συνηθως παιρνω Βilly reid, G-Star, Jean-shop, J-brand, 3x1, και σιγουρα υπαρχει καπου χωμενο καποιο 7 for all Mankind.

Δάσκαλε περίμενα κανένα handmade

• Like 1
Δημοσ.

Πού να τα βρούμε αυτά εδώ ρε Ουναμπόμπα;

Δημοσ.

τελικα για την ιστορια πηρα το levis 511 straight στα 100 ευρώ πολυ ωραια γραμμή ανετο αλλα μονο με ζώνη αλλιώς χωράει αλλος μισός ζέλντα μέσα,  άλλα περιέργος μόνο στην περιφερια ειναι λιγο μεγαλο.. , Με ζωνη ελαστική που φοράω μου αρέσει μαλλον θα το κρατήσω και ειναι 52/54  , θα μπορουσα να δοκιμασω και το 51 αλλα βαριεμαι να το επιστρεφω με courier κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...