Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελαστικό jean δεν είναι jean είναι κολάν

Δε θα τα χαλάσουμε στο όνομα, θες κολάν; πες το κολάν d015.gif  εγώ ξέρω ότι αν δεν έχει καθόλου ελαστικότητα δεν μπορώ να κουνηθώ, οπότε μετά θα πρέπει να το πάρω 5 νούμερα μεγαλύτερο.. Ευχαριστώ, δεν θα (το) πάρω :P

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όντως πως φοράνε μερικοί ζώνη σε τζιν δεν μπορώ να το καταλάβω

Αμα κολυμπαει στη μεση διαφορετικα πως θα το βαλεις?

Εγω αγοραζω τζην του 20ευρου απο κατι πρατηρια στο κεντρο Αθηνα.

Τα πιο πολλα βγαινουν ΟΚ και κρατανε καποια χρονια με εντονη χρηση. Που και που βγαινει και κανενα σκαρτο η λιγοτερο βολικο απ'οτι νομιζα στην αρχη αλλα δεν πειραζει σε τετοιες τιμες

Δημοσ.

Αμα κολυμπαει στη μεση διαφορετικα πως θα το βαλεις?

Εγω αγοραζω τζην του 20ευρου απο κατι πρατηρια στο κεντρο Αθηνα.

Τα πιο πολλα βγαινουν ΟΚ και κρατανε καποια χρονια με εντονη χρηση. Που και που βγαινει και κανενα σκαρτο η λιγοτερο βολικο απ'οτι νομιζα στην αρχη αλλα δεν πειραζει σε τετοιες τιμες

Στεκονται καλα πανω σου;

Βεβαια ειναι και υποκειμενικο αυτο που ρωταω, καθως ειναι και πως φανταζεται ο καθενας τον εαυτο του.

Κι εγω βεβαια εχω παρει στο παρελθον απομιμησεις, καλυτερες κι απο original...ειναι και λιγο θεμα τυχης ομως.

Δημοσ.

Στεκονται καλα πανω σου;

Βεβαια ειναι και υποκειμενικο αυτο που ρωταω, καθως ειναι και πως φανταζεται ο καθενας τον εαυτο του.

Κι εγω βεβαια εχω παρει στο παρελθον απομιμησεις, καλυτερες κι απο original...ειναι και λιγο θεμα τυχης ομως.

Ναι, για μενα εχει μεγαλη σημασια αυτο το θεμα και ειναι και καπως ασχετο με την τιμη/ποιοτητα. Πιο πολυ με το κοψιμο/στυλ του ρουχου εχει να κανει.

Δεν αγοραζω πλεον τζην χωρις να το δοκιμασω πανω μου.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι γίνεται στα ανδρικά, πάντως ένα Staff που πήρα πέρυσι σκίστηκε στο τρίμηνο. Δεν με λες και ογκώδη για να φταίω εγώ. 110 ευρώ για πέταμα.

Pepe Jeans for the win. 

Δημοσ.

Παιδιά τα γνωστά brands στην ελλαδα δεν αξίζουν με τίποτε τα χρήματα που κοστίζουν. Ποιότητα κάτω του μετρίου. Οπότε, παίρνεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Αν θες ποιοτικό jeans πρέπει να δώσεις τουλ 100.

Δημοσ.

Δάσκαλε περίμενα κανένα handmade

Δεν ειμαι και πολυ fan των jeans οποτε χλωμο,  tailormade εχω καποια chinos και αλλα κομματια.

Πού να τα βρούμε αυτά εδώ ρε Ουναμπόμπα;

Θα σε γελασω φιλτατε, αλλα λογικα σε μεγαλα Malls θα υπαρχουν, εδω περα ειτε πηγαινω στα φυσικα καταστηματα τους (αν δεν βαριεμαι) ή μπαινω μεσα σε ενα Bloomingdale's ή Sak's Fifth Avenue, που τα εχουν ολα συγκεντρωμενα και γλυτωνω ποοοολυυυυ χρονο.  :-)  (το μονο κακο ειναι οτι δεν υπαρχουν ολα τα σχεδια σε αντιθεση με τα καταστηματα της εκαστοτε εταιριας που τα εχει ολα)

Δημοσ.

Το τζιν δεν φοριέται με ζώνη. Επέστρεψε το.

Τι κανόνας είναι πάλι αυτός;!

Παίρνω και φτηνά και πιο ακριβά. Να πω την αλήθεια δεν εχω δει και καμιά φοβερή διάφορα μεταξύ τους! Πολύ καλό μου έχει βγει ένα takeshy kurosawa που είχα πάρει κάπως ακριβό, κάποια diesel, συμπαθώ τα staff και τα moritz και διάδορα άλλα. Έχω δοκιμάσει και p&b, μια χαρά είναι για τα λεφτά τους.

Αυτό που λέτε αρκετοί ότι λιώνουν και σκίζονται στα γνωστά σημεία, μπορείτε να τα επιδιορθώνετε σε σχετικά μαγαζιά με πολύ μικρό κόστος και να μη πάνε για πέταμα μόνο γι'αυτό το λόγο.

Δημοσ.

Τι κανόνας είναι πάλι αυτός;!

ευτυχώς που οι κατασκευαστές δεν τον γνωρίζουν και ράβουν θηλιές στα jeans τους

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...