Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους. θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερεις καποιος καποια τραπεζα που να εκδιδει προπληρωμενη καρτα prepaid visa, χωρις κοστος εκδοσης διοτι εως προσφατα ειχα μια της eurobank και μου ελειξε, τν ειχα εκδοσει χωρις να πληρωσω και τρ μου ζητανε 3€ εκδοση. οχι οτι ειναι καποιο σοβαρο ποσο απλα ρωταω. ευχαριστω

Δημοσ.

καλησπερα μπορεις να βγαλεις στην τραπεζα πειραιως την web buy μεσω internet banking δες εδω http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/propliromenes-kartes  δεν εχει φυσικη καρτα αλλα αυλη και ειναι δωρεαν η εκδοση και για να γεμισεις ειναι  1% επί του ποσού επαναφόρτισης (ελάχιστη χρέωση €1, μέγιστη χρέωση €3). 

Αλλιως εχει 5 ευρω αμα θελεις κανονικη καρτα, επισης και η viva wallet κοστιζει 5 ευρω και παιρνει 1 ευρω προμηθεια για να την γεμισεις . 

Δημοσ.

καλησπερα μπορεις να βγαλεις στην τραπεζα πειραιως την web buy μεσω internet banking δες εδω http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/propliromenes-kartes δεν εχει φυσικη καρτα αλλα αυλη και ειναι δωρεαν η εκδοση και για να γεμισεις ειναι 1% επί του ποσού επαναφόρτισης (ελάχιστη χρέωση €1, μέγιστη χρέωση €3).

Αλλιως εχει 5 ευρω αμα θελεις κανονικη καρτα, επισης και η viva wallet κοστιζει 5 ευρω και παιρνει 1 ευρω προμηθεια για να την γεμισεις .

Θέλει visa λέει ,αυτές είναι mastercard :)
Δημοσ.

Λεει οτι δεν θελει mastercard ή απλα την ανεφερε prepeaid visa και κολλησαμε στο brand?

Το λεω γιατι ισως αδικα ακυρωνετε την Πειραιως και ειναι σπανιο καποιο καταστημα να μην δεχεται Mastercard και να δεχεται μονο Visa.

Δημοσ.

δεν εχω προβλημα στο να ειναι visa mastercard maestro american express κτλ. απλα την θελω σαν καρτα και οχι αυλη αλλα απο οτι καταλαβα πλεον ολες στοιχιζουν. προσπαθουν να βγαλουν απο παντου :)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Nα ρωτησω κατι για την προπληρωμενη winbank webuy της πειραιως. Τι εννοει 2 ευρω για καθε εκφορτιση; Σε καθε αγορα μου θα μου τρωει δυο ευρω;

Δημοσ.

όχι... εκφόρτιση εννοεί αν τραβήξεις τα λεφτά πίσω στο λογαριασμό... όχι αν κάνεις αγορά...

π.χ. βάζω 10 ευρώ στην κάρτα (+1 για την φόρτιση, αφαιρούνται από το λογαριασμό μου 11 ευρώ. Αν θέλω να επιστρέψω τα λεφτά πίσω στο λογαριασμό... θα μου αφαιρέσει 2 ευρώ άρα θα επιστρέψουν στο λογαριασμό 8€)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...