rafinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Εδώ και αρκετό καιρό έχω παρατήσει κάτι (σίγουρα δεν είμαι ο μόνος) απλά τόσο καιρό απέφευγα να ασχοληθώ. Αν για παράδειγμα στείλω ένα mail σε κάποιον και γράψω μια λέξη στο τέλος του κειμένου πχ "Με εκτίμηση, Μήτσος". Μετά αν μου απαντήσουν σε αυτό και ξανά απαντήσω (στο ίδιο νήμα) και στο τέλος έχω και πάλι το "Με εκτίμηση, Μήτσος" μου το "εξαφανίζει". Δηλαδή το δείχνει σαν να ήταν κομμάτι από την απάντηση που μου είχαν στείλει αρχικά. Λύνεται κάπως αυτό;
rafinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Πόσο αστείος ... δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω... Δηλαδή έπρεπε να πεις και εδώ τη μ*****α σου;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Έλα ρε μπούλη που παρεξηγήθηκες κιόλας. Μισό search δρόμος είναι η απάντηση. Το Gmail εξ ορισμού κόβει το duplicate περιεχόμενο. https://www.google.gr/search?q=gmail+truncates+my+signature
rafinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δεν παρεξηγήθηκα, αλλά έγραψες απλά μια χαζομάρα... δεν μπορούσες να βάλεις και την απάντηση από πριν;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δεν το ήξερα πριν. Αλλά επειδή αντέδρασες λες και σου έκανα κάτι πολύ χοντρό μπήκα και το έψαξα. Μισό λεπτό δουλειά.
rafinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Το έψαξα και εγώ απλά μάλλον χρησιμοποιούσα λάθος όρους. Δεν ζητάω στο φόρουμ βοήθεια πριν ψάξω. Και δεν αντέδρασα έτσι για αυτό που είπες, αλλά γιατί πραγματικά απορώ για ποιον λόγο να απαντήσεις κάτι άσχετο τελείως έτσι απλά για να το κάνεις. Το να ήθελες να αστειευτείς το καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά και πάλι γράψε τη χαζομαρούλα και γράψε έστω από κάτω "πρώτη φορά το ακούω αυτό!" ή κάτι να συνδέεται τέλος πάντων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα