Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Όντως πρέπει να έχεις ψυχολογικά προβλήματα.* Αυτή η ταύτιση με το σήμα μιας ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σε έχει αποκάνει... Σε λυπάμαι. Φιλικά. *(αν δεν έχεις άλλα οφέλη) Ο γιατρός μου πάντως μου λέει πως είμαι μια χαρά! Απλά σκέψου πως αντίστοιχα ψυχολογικά προβλήματα μπορεί να έχει και ένας που "αφρίζει" και του γυρνάει το ματάκι κάθε φορά που βλέπει ή ακούει το όνομα της Apple (να τα λέμε και αυτά ε!). Τώρα για τα "άλλα" οφέλη, πέρα από αυτά που κερδίζω από τη χρήση των προϊόντων της Apple (και στη δουλειά και προσωπικά), δεν έχω κάτι άλλο σε πλεονέκτημα. Ίσα ίσα που ο Hal μου κόβει από το μισθό μου κάθε φορά που συμμετέχω σε apple topics! 1
nikchris Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Oτι δουλευει ενα router τρια χρονια, μην το λετε λες και ειναι κανα κατορθωμα, ολα τοσο και παραπανω δουλευουν. Απο την αλλη, ποσο φαντασμενος πρεπει να εισαι για να αγορασεις ενα τετοιο πραγμα απο την Apple. 2
Neg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Oτι δουλευει ενα router τρια χρονια, μην το λετε λες και ειναι κανα κατορθωμα, ολα τοσο και παραπανω δουλευουν. Απο την αλλη, ποσο φαντασμενος πρεπει να εισαι για να αγορασεις ενα τετοιο πραγμα απο την Apple. Γνωρίζεις την χρησιμότητα των AirPort? Μάλλον όχι, γιαυτό άσε το "τέτοιο πράγμα" για αυτούς που γνωρίζουν. Διαβάσατε Apple και μπήκατε ακόμα και στα Router να κράξετε, ήμαρτον, τέτοια εμμονή; 3
nikchris Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Γνωρίζεις την χρησιμότητα των AirPort? Overpriced NAS 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Oτι δουλευει ενα router τρια χρονια, μην το λετε λες και ειναι κανα κατορθωμα, ολα τοσο και παραπανω δουλευουν. Απο την αλλη, ποσο φαντασμενος πρεπει να εισαι για να αγορασεις ενα τετοιο πραγμα απο την Apple. Μου φαίνεται κοιτάζεις συχνά το avatar σου και ...θολώνεις! Το ότι δουλεύει για χρόνια δεν είναι κατόρθωμα. Το ότι δουλεύει σταθερά, είναι! Κάνετε λες και δεν έχετε εμπειρίες με routers "του κιλού" που δίνουν οι providers που έχουν χάλια εμβέλεια, κάνουν restart όταν συνδεθούν πάνω τους αρκετοί clients, χάνουν τα settings και γυρνάνε στο default, κλπ κλπ. Το ότι ας πούμε ξόδεψα πολλά χρήματα δοκιμάζοντας πολλές συσκευές και τελικά με το airport extreme σταμάτησαν τα προβλήματα που είχα, δεν σας κάνει σαν δικαιολογία? Sorry! Θα ρωτάω εσάς κάθε φορά... 3
KAKADI Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Airport express.. 4χρονια με πράσινο λαμπάκι υγειούς λειτουργίας... Έχει γράψει χιλιόμετρα..Ποιότητα, ευκολία και αξιοπιστία στο ζενίθ όπως όλα τα προϊόντα της εταιρείας.. 3
nikchris Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μου φαίνεται κοιτάζεις συχνά το avatar σου και ...θολώνεις! Το ότι δουλεύει για χρόνια δεν είναι κατόρθωμα. Το ότι δουλεύει σταθερά, είναι! Κάνετε λες και δεν έχετε εμπειρίες με routers "του κιλού" που δίνουν οι providers που έχουν χάλια εμβέλεια, κάνουν restart όταν συνδεθούν πάνω τους αρκετοί clients, χάνουν τα settings και γυρνάνε στο default, κλπ κλπ. Το ότι ας πούμε ξόδεψα πολλά χρήματα δοκιμάζοντας πολλές συσκευές και τελικά με το airport extreme σταμάτησαν τα προβλήματα που είχα, δεν σας κάνει σαν δικαιολογία. Sorry! Προσεχε τι και πως γραφεις, γιατι κατι κατεχω απο δικτυα. Σε λιγο θα μου πεις οτι πηρες και Apple καλαμακια 5€ γιατι ρουφανε 100% ενω "τα Κινεζικα του εμποριου" 0,5€ μερικα ειναι τρυπια. 2
giorpa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ο γιατρός μου πάντως μου λέει πως είμαι μια χαρά! Απλά σκέψου πως αντίστοιχα ψυχολογικά προβλήματα μπορεί να έχει και ένας που "αφρίζει" και του γυρνάει το ματάκι κάθε φορά που βλέπει ή ακούει το όνομα της Apple (να τα λέμε και αυτά ε!). Τώρα για τα "άλλα" οφέλη, πέρα από αυτά που κερδίζω από τη χρήση των προϊόντων της Apple (και στη δουλειά και προσωπικά), δεν έχω κάτι άλλο σε πλεονέκτημα. Ίσα ίσα που ο Hal μου κόβει από το μισθό μου κάθε φορά που συμμετέχω σε apple topics! ναι ειδικά αυτό που φιλτράρεις τα τόπικ σχετικά με την Apple πρέπει να το ξαναδείς στα αλήθεια αφρίζεις όταν διαβάζεις τα ποστ που δε σου αρέσουν σου αναγνωρίζω πως τουλάχιστον αυτή τη φορά κράτησες στον πειρασμό άρα η θεραπεία αρχιζει να αποδίδει με την ευκαιρία να σου πω πως στα αλήθεια ένας βασικός από τους λόγους που πουλάει η Apple είναι το brand name, τώρα αν δε σου αρέσει το σχετικό σχόλιο ξυδάκι κι ας είσαι 'αρρωστούλης' με την εταιρεία περαστικά ΥΓ: περαστικά και για το τελευταίο router Apple, δε θα ξαναβγεί, δε σε βλέπω να πηγαίνεις σε άλλη φίρμα LOL
KAKADI Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 @nickchris φιλικά πάντα φιλε, ότι γουστάρουμε θα κάνουμε όπως και συ το ίδιο..Κουμάντο στη τσέπη του καθενός δε μπορείς να κανείς ούτε συ ούτε κανένας.. Ελεύθερη αγορά έχουμε..Παίξε εσυ με τα παιχνιδάκια σου και άσε μας εμάς εδώ με τα δικά μας..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 ναι ειδικά αυτό που φιλτράρεις τα τόπικ σχετικά με την Apple πρέπει να το ξαναδείς στα αλήθεια αφρίζεις όταν διαβάζεις τα ποστ που δε σου αρέσουν σου αναγνωρίζω πως τουλάχιστον αυτή τη φορά κράτησες στον πειρασμό άρα η θεραπεία αρχιζει να αποδίδει με την ευκαιρία να σου πω πως στα αλήθεια ένας βασικός από τους λόγους που πουλάει η Apple είναι το brand name, τώρα αν δε σου αρέσει το σχετικό σχόλιο ξυδάκι κι ας είσαι 'αρρωστούλης' με την εταιρεία περαστικά ΥΓ: περαστικά και για το τελευταίο router Apple, δε θα ξαναβγεί, δε σε βλέπω να πηγαίνεις σε άλλη φίρμα LOL Μπορώ πάντως να σου συστήσω το γιατρό μου! Προσεχε τι και πως γραφεις, γιατι κατι κατεχω απο δικτυα. Αυτό δεν σε τιμά όμως να το ξέρεις! Μην το βάλεις σε κάνα CV μαζί με τα σχόλια που κάνεις εδώ ΠΟΤΕ! Σε λιγο θα μου πεις οτι πηρες και Apple καλαμακια 5€ γιατι ρουφανε 100% ενω "τα Κινεζικα του εμποριου" 0,5€ μερικα ειναι τρυπια. Δεν σου έχει τύχει ποτέ καλαμάκι "χύμα" πού είναι είναι τρύπιο από το πλάι (εκεί που σπάει) ή βουλωμένο? τς τς τς τς
giorpa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μπορώ πάντως να σου συστήσω το γιατρό μου! μπα δε μου έκανες like στο τελευταίο μήνυμα σου άρεσε μόνο το πρώτο! έχεις δρόμο ακόμα... LOL
orck Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μην το παραξηλωνετε παρακαλώ. Ας γράψει ο καθένας την άποψη του και ας αφήσουμε το μέτρημα του πουλιού.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 μπα δε μου έκανες like στο τελευταίο μήνυμα σου άρεσε μόνο το πρώτο! έχεις δρόμο ακόμα... LOL Συνήθως την πρώτη φορά γελάς με κάτι αστείο, μετά βαριέσαι! Μην το παραξηλωνετε παρακαλώ. Ας γράψει ο καθένας την άποψη του και ας αφήσουμε το μέτρημα του πουλιού. Είναι συχνό το φαινόμενο σε κάθε post για την apple, το 99% όσων συμμετέχουν να μην είχαν ποτέ εμπειρία με τα συγκεκριμένα προϊόντα. Παρόλα αυτά έχουν άποψη και "ντοκουμέντα" γιατί ...έτσι (θυμήθηκα ένα παλιό σκετσάκι με τον Καλυβάτση και τις Αθηναϊκές πινακίδες σε αυτοκίνητα που έσπαγε ένας Θεσσαλονικιός). 3
FELIX Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Το router έχει ένα μεγάλο κακό: δε μπορείς να το βγάλεις από το σπίτι και να το ακουμπήσεις στο τραπεζάκι του καφέ με το μήλο ανάποδα. Το router το έχεις μόνιμα δίπλα στην τηλεφωνική πρίζα και αν είσαι και αρχηγός φροντίζεις να φαίνεται από την ανοιχτή εξώπορτα. Τίποτε παραπάνω. αφου εισαι παντελως ασχετος γιατι το σχολιαζεις? δεν εχουν καμια σχεση με τηλεφωνικες πριζες και σαχλαμαρες που γραφεις.επεκταση του υπαρχοντος δικτυου,διαμοιρασμο εκτυπωτη,αρχειων,και αιρπλαυ με εξοδο αναλογικη η ψηφιακη.οπως ολλα τα προιοντα τους ειναι ποιοτικα και απλα στη χρηση.για μακ βεβαια γιατι στα παραθυρα δεν ειναι και οτι καλυτερο το AirPort Utility. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα