Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι το δεύτερο project που μου εμφανίζετε αυτό και φυσικά είναι ο δεύτερος vendor.

Τα windows 7 έχουν πεθάνει και φυσικά ο αυτουργός είναι η Intel.

Ο νέος Controller για τα USB δεν είναι συμβατός με τα παλιά DVD τον Windows 7 οπότε όταν προσπαθείς να στήσεις σε windows 10 certified PC παλιά windows 7 υπάρχει θέμα και στο Setup άλλα όταν περάσεις το setup εμφανίζονται προβλήματα με το Sysprep και τον USB Driver.

Ευτυχώς η εμπειρία της DISM έχει βοηθήσει να ξεπεράσω τα προβλήματα άλλα όταν ένα DVD εγκατάστασης έχει θέματα λόγο παλιών Drivers τότε το λειτουργικό έχει πεθάνει και θα πρέπει να σταματά η χρήση του…

Θα πρέπει οι επιχειρήσεις να πάνε στα windows 10.

Βεβαία και σε αυτή την μετάβαση υπάρχουν θέματα για τον όγκο τον updates και ότι γενικά αλλάζει το build μέσα από τα updates.

Έχουμε δουλειά μπροστά μας.

Δημοσ.

Είναι το δεύτερο project που μου εμφανίζετε αυτό και φυσικά είναι ο δεύτερος vendor.

Τα windows 7 έχουν πεθάνει και φυσικά ο αυτουργός είναι η Intel.

Ο νέος Controller για τα USB δεν είναι συμβατός με τα παλιά DVD τον Windows 7 οπότε όταν προσπαθείς να στήσεις σε windows 10 certified PC παλιά windows 7 υπάρχει θέμα και στο Setup άλλα όταν περάσεις το setup εμφανίζονται προβλήματα με το Sysprep και τον USB Driver.

Ευτυχώς η εμπειρία της DISM έχει βοηθήσει να ξεπεράσω τα προβλήματα άλλα όταν ένα DVD εγκατάστασης έχει θέματα λόγο παλιών Drivers τότε το λειτουργικό έχει πεθάνει και θα πρέπει να σταματά η χρήση του…

Θα πρέπει οι επιχειρήσεις να πάνε στα windows 10.

Βεβαία και σε αυτή την μετάβαση υπάρχουν θέματα για τον όγκο τον updates και ότι γενικά αλλάζει το build μέσα από τα updates.

Έχουμε δουλειά μπροστά μας.

Ξεπερνωντας το setup, ο κατασκευαστης της μητρικης δεν δινει usb drivers για windows 7? Αφου τα εγκαταστησεις πρωτε με οποιοδηποτε τροπο.

Μιλαμε για laptop, desktop, τι?

Δημοσ.

Ναι άμα θες γίνε πιο "συγκεκριμενος"..

Δημοσ.

Δυο vendors Lenovo Think Center M700/M800 προσπάθεια εγκατάστασης windows 7 enterprise επρεπε να γίνει customization για το windows 7 enterprise στα wim files για να δει τα usb το setup τον windows 7 enterprise. O driver από το site της Lenovo.

Ο δεύτερος Vendor Dell OptiPlex 3040 εγκατάσταση τον windows 7 Pro ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του widows 7 pro πρόβλημα στην λειτουργεία τον USB. Εγκατάσταση του Driver από την Dell και μετά το Sysprep πρόβλημα με τον Driver από την Dell. Το πρόβλημα διορθώθηκε με την εγκατάσταση νέου driver από την Intel.

Το θέμα δεν είναι ότι δεν υπάρχει ο Driver είναι ότι για το USB που τα νέα pc δεν έχουν άλλη θύρα για περιφερειακά mouse και keyboard είναι σημαντικό να παίζει out of the box και τώρα από την skylake πλατφόρμα της Intel αυτό δεν είναι δεδομένο.

Άρα τα windows 7 έχουν πεθάνει και πολύ σύντομα θα έρχονται στην επιφάνεια πιο πολλά προβλήματα.

Το 50% των υπολογιστων ακομα τα χρησιμοποιει ,και ειδικα επαγγελματικα .

Συμφωνώ δεν διαφωνώ αλλά για παράδειγμα οι τράπεζες από XP δεν πήγαν στα windows 7 γιατί για την MS τα windows 7 δεν είναι ποια λειτουργικό που προτείνει… πάει προς κατάργηση.

Για τον παραπάνω λόγο NBG και Eurobank πήγαν σε windows 8.1.

Εγώ απλός κάνω την διαπίστωση ότι τα windows 7 πέθαναν οπός και τα windows XP αλλά πολλοί χρήστες δεν ήθελαν να το παραδεχθούν. Εγώ το έχω αποδεχτεί και για τα windows 7. 

Δημοσ.

Απο ότι έχω δει ,η  Eθνικη έχει ακομα μηχανηματα και με windows Xp embended και Windows 7 .Η eurobank  Windows 7  .Εκτός αν γίνονται σιγα σιγα οι αλλαγες μονο όταν φερνουν καινουρια μηχανημα .Παντως τα στατιστικά δεν λένε ψεμματα ,όταν είναι μεγαλη διαφορα ακομα windows 7 με αλλα.

Δημοσ.

Lenovo-dell μα ειναι laptop...(ειναι τα λαπτοπ πισια ;);)

εγω παντοs κουτι εχω+windows 7 32bit.

Τα think center της lenovo (ibm) και τα optiplex της dell είναι branded desktops.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...