Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft φέρνει την πασιέντζα στο iOS και το Android


Panos1221

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Microsoft περιλαμβάνει την Πασιέντζα για περισσότερα από 25 χρόνια στις εκδόσεις των Windows. Ωστόσο, η ανανεωμένη έκδοσή της, το Solitaire Collection, θα διατεθεί για πρώτη φορά εκτός της πλατφόρμας των Windows.

Πάνω από 119 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν παίξει το παιχνίδι σε Windows 8 και Windows 10 τα 4 τελευταία χρόνια όπως ανακοίνωσε η Microsoft, με την εταιρεία να αναζητάει πολύ περισσότερους παίχτες μέσω των εκδόσεων iOS και Android που από σήμερα είναι διαθέσιμες για download

 

Το Microsoft Solitaire Collection θα περιλαμβάνει τους τύπους παιχνιδιών Klondike, Spider, FreeCell, Pyramid και Tripeaks, ενώ θα προσφέρει και καθημερινές προκλήσεις. Και οι δύο εκδόσεις ενσωματώνουν λειτουργίες του Xbox Live έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να συνδέονται και να αναμετρούνται με τους φίλους τους και επιπλέον να κερδίζουν achievements.

 

Αν και υπάρχουν χιλιάδες άλλα παιχνίδια με πασιέντζες και στα δύο πλατφόρμες, η Microsoft θεωρεί πως μπορεί εύκολα να κατακτήσει την πρώτη θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία παιχνιδιών. Παράλληλα προσφέρει και τη Premium Edition του παιχνιδιού με κόστος $1.99 το μήνα χωρίς διαφημίσεις και με διπλάσιους πόντους από τις καθημερινές προκλήσεις. Το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν στο App Store της Apple και στο Google Play Store.

 

Link.png Site: VentureBeat

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα παντα για τους δημοσιους υπαλληλους...

 

ΔΥ Με ΠΑΣΟΚ ειχανε φραγκα

ΔΥ με συριζα πασιέντζα

 

Πως τους καταντησες ρε αλεξη...

Επεξ/σία από Theos_Gr
  • Like 15
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την κατέβασα  σήμερα στο iPhone και την έλιωσα στην κυριολεξία.. αναμνήσεις. Κάτι άλλο τώρα.. παρατήρησα ότι σε iOS δεν έχει επιλογή να αγοράσεις κάτι εντός της εφαρμογής ή να πληρώσεις γενικα. Επίσης δεν έχει διαφημίσεις.. αντίθετα στο Play Store γράφει κάτω ότι διαθέτει αγορές εντός της εφαρμογής.  :wacko:

 

Πολύ καλά φτιαγμένη με ένα μειονέκτημα την διεπαφή χρήστη είναι μικροσκοπική ακόμα και σε μεγάλες συσκευές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φαντάζεσαι? Και  DLC και microtransactions με διάφορες εικόνες στα χαρτιά ή ακόμα και δική σου εικόνα η φωτό. Δεν μπορεί να μην το σκέφτηκαν στην Microsoft !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιγά με τους δουλευταράδες του ιδιωτικού.Όλα αυτά τα χρόνια σε μεγάλες εταιρείες, έχω δει τόση πασιέντζα, όση και στο Δημόσιο.

  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επιτέλους ! Έτσι θα περνά ευχάριστα η ώρα στη δουλειά για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους μέχρι να πάει η ώρα μια το μεσημέρι για να πάνε να πάρουν τα παιδιά από το σχολείο και να κάνουν τα ψώνια για το σπίτι. Υπήρχε πρόβλημα παιδιά σε σε κάποιες δημόσιες υπηρεσίες δεν υπάρχουν αρκετοί υπολογιστές για να κάτσουν κι να παίξουν όλοι.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...