zakailiou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Έφτασε η ώρα για αγορά πληκτρολογίου ... Μέχρι Δευτέρα το αργότερο. Επιθυμητό : RGB , USB , mic , ήχος MXBrown-RED ή κάτι αντίστοιχο . Τιμή γύρω στα 120 Επιλογές Corsair K70 LUX Red - 120 ( MXcherry Red ) Corsair STRAFE Red - 99 ( MXcherry Red ) Logitech G810 Orion - 129 ( Romer-G ) Logitech G610 Orion - 109 ( MXcherry Brown ή RED ) ή κάποια άλλη επιλογή δική σας ... από ποντίκια Επιθυμητό : no acceleration , no prediction , δεξιόχειρας , σχετικά μεγάλο μέγεθος. Τιμή γύρω στα 65 έχω το Razer Deathadder 3.5G ( ψάχνω κάτι καλύτερο ) Logitech G402 - 50 Logitech G502 Proteus spectrum - 74 ( ή το core στα 86 - ξεφεύγει ) Razer Deathadder Chroma - 68 SteelSeries Rival 300 - 60 Roccat Kone Pure Military Edition ( δεν το βρίσκω και δεν ξέρω αν ο αντικαταστάτης είναι το color ή το optical ) ή κάποια άλλη επιλογή δική σας ...
Stogianz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Το G610 που θες απο αμαζον στα 65ευρώ. Το g502 spectrum είναι η καινούργια έκδοση του core με το rgb light. Το core που βλεπεις πιο ακριβο ειναι το παλιο μοντέλο που το αντικατέστησε το spectrum.
zakailiou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Το RGB δεν θα με κάνει να επιλέξω ... έχει διαφορές σε αισθητήρα ή άλλα σημαντικά specs όπως αυτά που γράφω ? . . EDIT Το χτύπησα το πληκτρολόγιο ... Logitech G910 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming Keyboard - UK-Layout από AMAZON
Stogianz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Το RGB δεν θα με κάνει να επιλέξω ... έχει διαφορές σε αισθητήρα ή άλλα σημαντικά specs όπως αυτά που γράφω ? . . EDIT Το χτύπησα το πληκτρολόγιο ... Logitech G910 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming Keyboard - UK-Layout από AMAZON Το Spectrum g502 είναι το παλίο καλό g502 απλά αντί για μπλέ λεντ έχει rgb led,αυτή είναι η μόνη του διαφορά. Το έχω παραγγείλει και εγώ (το ειχε το αμαζον πριν μια εβδομαδα 54ευρω με μεταφορικά)και το περιμένω τέλος του μήνα,βάση review απο τα καλύτερα ποντίκια gaming.
zakailiou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ναι τα ίδια διαβάζω και εγώ ... μάλλον εκεί θα καταλήξω ... Βασικά ο οδηγός μου είναι ο sensoras που χρησιμοποιεί το κάθε ποντίκι και κατά πόσον όπως έγραψα δεν έχει acceleration Το G502 έχει τον Pixart PMW 3366 ενώ θα έβλεπα άνετα και ποντίκια με τον Avago ADNS 3310 ... Πάντα φυσικά με την βοήθεια κάποιου πιο ειδικού αν μπορεί να βοηθήσει. Αύριο θα πάω σε κατάστημα να το δώ σαν μέγεθος ... δεν σου κρύβω ότι και για το G402 διαβάζω καλά λόγια και για το Corsair Vengeance M65 και για το Mionix Avior 7000 ή Naos 7000. Βέβαια τα τελευταία δεν ξέρω αν μπορώ να τα βρώ κάπου ...
raxanas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ελπίζω να μην το μετανοιωσεις το G902,οι Romer G ειναι αθλιοι διακόπτες και χαμηλης ποιοτητας γ τα λεφτα τους.Θα σου προτεινα το Coolermaster Masterkeys Pro S αν μπορεις να το βρεις σε καλη τιμη. Όσο για το ποντίκι εγώ εχω το G403 και ειναι πολυ καλό αν εξαιρέσεις το λιγο εκνευριστικό καλωδιο
Zergoulini Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μεγια το keyboard το ειχα για κανα μηνα ειναι μουρλια. Η αληθεια ειναι ομως οτι το πρωτο μου μηχανικο ηταν με cherry mx και μου ειναι δυσκολο να μεταπηδησω σε αλλους διακοπτες. Οσο γαι το mouse πρωτα θα κοιταξεις να σου καθετε γαντι και μετα τα specs. Αν θες να πω κατι για σενσορες απλα mouse με Pixart PMW 3366 sensor. Δεν υπαρχει ποιο ακαριαιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα