Machima22 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα. Ενδιαφερομαι το τελευταιο διαστημα να αγορασω γυαλια μυωπιας απο το Internet. Πιστευεται οτι ειναι ιδιας ποιοτητας με αυτα που δινουνε στα καταστηματα? Θα μπαινατε στο τριπακι να αγοραζατε ? https://www.amazon.com/Specs-Flexible-Rimless-Reading-Gunmetal/dp/B01M13BFRT/ref=sr_1_7?s=apparel&ie=UTF8&qid=1479994261&sr=1-7&nodeID=2474995011&refinements=p_n_style_browse-bin%3A3388424011&th=1
doctorkostis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Αν έχεις συνταγή από τον οφθαλμίατρο, υπάρχουν σάιτ που σου φτιάχνουν τα γυαλιά σου κατά παραγγελία. Μη επώνυμοι σκελετοί σαφώς και έρχονται με ταχυδρομείο. Κόστος στο 1/3-1/4 των οπτικαδικων, για low cost σκελετό πάντα. Το έχω κάνει αρκετές φορές και έχω μείνει ικανοποιημένος με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Machima22 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Αν έχεις συνταγή από τον οφθαλμίατρο, υπάρχουν σάιτ που σου φτιάχνουν τα γυαλιά σου κατά παραγγελία. Μη επώνυμοι σκελετοί σαφώς και έρχονται με ταχυδρομείο. Κόστος στο 1/3-1/4 των οπτικαδικων, για low cost σκελετό πάντα. Το έχω κάνει αρκετές φορές και έχω μείνει ικανοποιημένος με ελάχιστες εξαιρέσεις. Εαν θυμασε στειλε κανενα link απο τα μαγαζια που εμεινες ευχαριστημενος. Τy!
doctorkostis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Zennioptical.com Δεν έχω αγοράσει από αλλού. Προσοχή να γράψεις σωστά συνταγή με διακορική απόσταση (pupil distance). Αν δώσεις λάθος συνταγή, θα πάρεις λάθος γυαλιά όπως είναι φυσικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα