The_Judas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω baby monitor (από Ελλάδα ή εξωτερικό). Θα ήθελα να είναι και οι δύο μονάδες φορητές και να έχουν επιλογή για ρεύμα. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Γιατί ότι είδα στο ιντερνετ, συνήθως έχει σταθερή τη μια βάση και φορητή την άλλη. Δεν με ενδιαφέρει να έχει βίντεο ή κάποιο άλλο έξτρα (μουσική κλπ).
takaros14 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Εγώ έχω αυτό https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0013FW5G8/ref=mp_s_a_1_8?ie=UTF8&qid=1480070447&sr=8-8-spons&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=angelcare+monitor+ac401&psc=1 και ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Το εχω κοντά στα τέσσερα χρόνια,δεν εχει βγάλει κανένα πρόβλημα σε χρήση στα δυο μου παιδιά. Κατι φίλοι με motorola,philips avent είχαν θεματάκια.
The_Judas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Το παρακάτω είναι μάλλον: https://www.amazon.co.uk/Angelcare-AC401-Movement-Sound-Monitor/dp/B0013FW5G8 Το ένα απ'ότι κατάλαβα είναι μόνο επαναφορτιζόμενο. Το άλλο παίρνει μπαταρίες αλλά δουλεύει και με ρεύμα. Σωστά;
takaros14 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ετσι είναι,αυτο με το "φωτοστέφανο" που μπαίνει στο δωματιο του μωρού παιρνει και μπαταρίες και ρεύμα,το αλλο που χρησιμοποιείς εσυ ειναι επαναφορτιζόμενο.
sargus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω για τι χρήση το θέλεις μόνο με μπαταρίες, αλλά έχε υπόψιν σου ότι αυτά τις ρουφάνε τις μπαταρίες σαν καραμέλες. Εγώ το δικό μου (Philips Avent) πλέον το χρησιμοποιώ μόνο στο ρεύμα για αυτό το λόγο.
The_Judas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Το avent είναι επαναφορτιζόμενο; Βασική χρήση θα είναι σταθερή, αλλά θέλω να υπάρχει και η επιλογή φορητότητάς.
Predatorkill Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Γιατι δε πας σε λυση καμερας; δε σε παροτρυνω, ενημερωτικα ρωταω.
sargus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Το avent είναι επαναφορτιζόμενο; Βασική χρήση θα είναι σταθερή, αλλά θέλω να υπάρχει και η επιλογή φορητότητάς. Το δικό μου (https://www.skroutz.gr/s/4909753/Philips-Avent-SCD501.html) όχι (η μονάδα του μωρού δηλαδή).
chill Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Γιατι δε πας σε λυση καμερας; δε σε παροτρυνω, ενημερωτικα ρωταω. +1 Έχει φίλος κάμερα που δίνει εικόνα / ήχο σε φορητή συσκευή της επιλογής του. Αντίστοιχη θα βάλω και εγώ.
The_Judas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Mε ενδιαφέρει να μπορεί να μεταφερθεί και σε άλλο χώρο, ο οποίος μπορεί να μην έχει και ιντερνετ διαθέσιμο ή κάποιον φορητό υπολογιστή. Επίσης απευθύνεται σε άτομα που δεν έχουν και καλή γνώση τεχνολογίας (δεν έχουν καν smartphone) οπότε κοιτάω κάτι όσο πιο απλό γίνεται.
Predatorkill Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δε προυποθετει ιντερνετ η καμερα. Πομπος-δεκτης πανω σε τεχνολογια DECT οπως τα ασυρματα τηλεφωνα ειναι. Πριζα το ενα πριζα το αλλο κουμπι ον/οφ και ενταση ηχειου εχει. Υπαρχουν και με μπαταριες, και στο πομπο και στο δεκτη. Εγω εχω της κικο 3 χρονια και ειναι σκυλι, καμμια σχεση με αυτα που εχουν μονο ηχο, το να βλεπεις το παιδι ανα πασα στιγμη δε συγκρινεται με τις απλες συσκευες. Εχει και αμφιδρομη επικοινωνια, μπορεις να ακουσεις αλλα και να μιλησεις στο παιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα