giorpa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 To 'καλό' με τη Zanussi/Electrolux/AEG αν το πεις έτσι, είναι πως τουλάχιστον είναι επώνυμη εταιρεία. Ένα λόγο να ελπίζεις τουλάχιστον να προσπαθούν να τηρούν προδιαγραφές ασφαλείας στοιχειωδώς. έστω κι αν είναι κατασκευάσματα του κ@λου. Τώρα για κάτι τουρκοκινεζιές βλέπε λχ Hyundai, Morris, Davoline, Blomberg και δε συμμαζεύεται, καταλαβαίνεις...
chemkyr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Η zanussi στην αγγλία έχει παραδόξως αρκετούς fan και ειδικά στα πλυντήρια ρούχων. Τώρα, για τα hyundai, davoline κλπ που σχολιάζει ο φίλος από πάνω, νομίζω ότι δεν είναι και τόσο αίσχος. Όπως έχω μάθει, η ίδια εταιρία στην Τουρκία παράγει και για μεγαλύτερους κατα σκευαστές όπως Bosch, Pitsos, Ariston, Indesit κλπ. Απλώς ίσως να ενοχλεί να ξέρει κανείς ότι είναι Τούρκικα.
giorpa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Εγώ όταν σχολιάζω για τις τουρκοκινεζιές δεν εστιάζω στις εθνικές ευαισθησίες που μπορεί να έχει κάποιος. Και καλώς και ελεύθερα δηλαδή να τις έχει, απλά δεν είναι εδώ το δικό μου σχόλιο. Στέκομαι στην υπευθυνότητα που μπορεί να έχει μια μεγάλη εταιρεία έναντι ενός διάττοντα αστέρα που μπορεί να είνα αύριο εξαφανισμένος από προσώπου γης. Και μαζί για την κατασκευαστική ποιότητα. Δεν είναι οι πολλές τούρκικες κατασκευές πρώτης τάξης. Και να μη στεκόμαστε στην Τουρκία, γιατί αδικεί το επιχείρημα. Το ίδιο και όλη η Κίνα. Πώς να το κάνουμε αλλιώς; Παντού υπάρχουν διαβαθμίσεις ποιότητας, το ίδιο και στην Τουρκία πχ άλλο Beko και άλλο ένα τυχαίο ανώνυμο τούρκικο. Τέλος καλό είναι να μιλάμε συγκεκριμένα. Τί σημαίνει η ίδια εταιρία στην Τουρκία παράγει και για μεγαλύτερους κατα σκευαστές όπως Bosch, Pitsos, Ariston, Indesit κλπ. γιατί εδώ κινδυνεύει να καταλήγει διαφημιστικό τρικ η υπόθεση. Λοιπόν τα λέω καλοπροαίρετα και όποιος θέλει ακούει. Πάλι όποιος δε θέλει ας με αγνοήσει. Κυκλοφορεί πολλή σαβούρα στην αγορά. Και σε επώνυμο και σε ανώνυμο. Τουλάχιστον μην θέτετε σε κίνδυνο τους εαυτούς σας.
chemkyr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δεν συμφωνώ για το "τυχάρπαστο" των τούρκικων εταιρειών Δες εδώ: Site: Ο όμιλος arcelik κατασκευάζει και τα Beko όπως φαίνεται στο παραπάνω άρθρο. Μετά από μικρή έρευνα αγοράς που έκανα άκουσα καλά λόγια για την αξιοπιστία των φθηνών Τούρκικων όσο και για το χαμηλό κόστος των ανταλλακτικών τους. sorry για το link https://en.wikipedia.org/wiki/Ar%C3%A7elik
giorpa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Εντάξει η davoline είναι κορυφή. Αν νομίζεις ότι δεν έχω ιδέα για τις επιχειρήσεις του Koc για το αν έχουν όλα αυτά σχέση με τo topic, την ποιότητα και την αγορά, εγώ μια φορά τη γνώμη μου την είπα, την γνώμη μου την κρατώ για τον εαυτό μου καλοπροαίρετα και τη μοιράζομαι εξίσου καλοπροαίρετα. Φανατικός δε θα γίνω καμίας εταιρείας. Και οι επώνυμες έχουν ρίξει ποιότητα και τώρα ψάχνεις με το κυάλι. Αυτά και καλή αναζήτηση στον ts.
Mortis19 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Εγω παντως εταιριες τυπου hyundai και davoline θελω να τις αποφυγω. Προτιμω να παρω ενα πλυντηριο με 50 ευρω παραπανω το οποιο θα με βγαλει για 3-4 χρονια παραπανω. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποιες μαρκες υπαρχουν αυτη τη στιγμη που αξιζουν απο αποψη ποιοτητας.
giorpa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μάρκες φαντάσματα ασφαλώς να τις αποφεύγεις. Πρόκειται συχνά για επωνυμίες τεχνουργήματα Ελλήνων εισαγωγέων με εφήμερη παρουσία χωρίς καμία εξασφάλιση από άποψη ποιότητας,ασφάλειας και υποστήριξης. Δυστυχώς από μένα αν θες μια άποψη όλη σχεδόν η αγορά έχει υποστεί μια ποιοτική υποβάθμιση τα τελευταία πολλά χρόνια. Ακόμα και στις λεγόμενες μεγάλες εταιρείες του χώρου ισχύει αυτό. Ειδικά από τη στιγμή που μπήκαν στον ανταγωνισμό οι τουρκοκινεζιές. Ένα ξεκαθάρισμα για να σε βοηθήσω ποιοί είναι οι όμιλοι γνωστών κατασκευαστών στην ελληνική αγορά και σου βάζω στην παρένθεση τις χώρες προέλευσης των πολυεθνικών: Bosch-Siemens-Pitsos-Neff (Γερμανία) Electrolux-AEG-Zanussi-Zoppas (Σουηδία) Whirlpool- Hotpoint-Ariston - Indesit (ΗΠΑ) Candy-Hoover (Ιταλία) Teka-Kueppersbusch (Ισπανία) Gorenje-Korting (Σλοβενία) Beko-Blomberg (Τουρκία) κλπ κλπ ενώ φυσικά θα βρεις και άλλες αξιόλγες επωνυμίες χωρίς απαραίτητα να ανήκουν σε ομίλους.
Mortis19 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ωραια αυτες ειχα κ εγω στο μυαλο μου πανω κατω. Απλα επειδη υπαρχουν πολλα ψαχνω για συγκεκριμενες προτασεις πανω σε μοντελα. EDIT: Διαβαζω καλα σχολια και για τα LG. Να τα προτιμησω; Εχουν και εγγυηση 10 χρονια για το μοτερ.
chemkyr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ότι και να πάρεις θα χαλάσει το πολύ σε 5 χρόνια. Μην δώσεις πολλά... 1
giorpa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ότι και να πάρεις θα χαλάσει το πολύ σε 5 χρόνια. Μην δώσεις πολλά... Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό. Το φτηνό είναι που το πληρώνεις δυο φορές. Ό,τι πληρώσεις παίρνεις. Αρκεί να μην πάρεις το φτηνιάρικο και το πληρώσεις για ακριβό. 1
Mortis19 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό. Το φτηνό είναι που το πληρώνεις δυο φορές. Ό,τι πληρώσεις παίρνεις. Αρκεί να μην πάρεις το φτηνιάρικο και το πληρώσεις για ακριβό. Συμφωνω και γι αυτο ψαχνω κατι δοκιμασμενο που θα κρατησει. Βρηκα καποια LG και καποια Samsung 8κιλα που φαινονται καλα. Τι γνωμη εχεις;
chemkyr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω φίλε μου. Κι εγώ διαβάζω (κυρίως). Έχω ρωτήσει και τεχνικούς και μετέφερα τη γνώμη τους. Δεν θα έδινα με τίποτε πάνω από 300. Άντε το πολύ 350. 1
kristosfm Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/2996142/Samsung-WF80F5E5U4W.html?keyphrase=WF80F5E5U4W Ειχα πάρει το συγκεκριμένο δώρο στην μητέρα μου τον Μαιο που μας πέρασε. Κάθε φορά που το βάζει εμπρός, τώρα βέβαια μετά απο 6 μήνες με μικρότερη συχνότητα με παίρνει τηλέφωνο για να με ευχαριστήσει Είναι με digital inverter και 1400 στροφές!!! Υπάρχει και ένα αντίστοιχο της LG με τα ίδια χαρακτηριστικά στην ίδια αξία χρημάτων το οποίο όμως δεν έχει θερμοκρασία 30 C παρα μόνο 20 C και μετά 40C πράγμα που το 20C το θεωρώ άχρηστο να υπάρχει απο την στιγμή που υπάρχει και η επιλογή κρύου. https://www.skroutz.gr/s/3864385/LG-F14B8TDA.html Εχω συνηθίσει που στο δικό μου τα βάζω όλα μαζί και πάντα στους 30C. Αν διαθέτεις παραπάνω λεφτά δεν ξέρω αν αξίζει να τα διαθέσεις μιας και με αυτά θα κάνεις την δουλειά σου περίφημα
Mortis19 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/2996142/Samsung-WF80F5E5U4W.html?keyphrase=WF80F5E5U4W Ειχα πάρει το συγκεκριμένο δώρο στην μητέρα μου τον Μαιο που μας πέρασε. Κάθε φορά που το βάζει εμπρός, τώρα βέβαια μετά απο 6 μήνες με μικρότερη συχνότητα με παίρνει τηλέφωνο για να με ευχαριστήσει Είναι με digital inverter και 1400 στροφές!!! Υπάρχει και ένα αντίστοιχο της LG με τα ίδια χαρακτηριστικά στην ίδια αξία χρημάτων το οποίο όμως δεν έχει θερμοκρασία 30 C παρα μόνο 20 C και μετά 40C πράγμα που το 20C το θεωρώ άχρηστο να υπάρχει απο την στιγμή που υπάρχει και η επιλογή κρύου. https://www.skroutz.gr/s/3864385/LG-F14B8TDA.html Εχω συνηθίσει που στο δικό μου τα βάζω όλα μαζί και πάντα στους 30C. Αν διαθέτεις παραπάνω λεφτά δεν ξέρω αν αξίζει να τα διαθέσεις μιας και με αυτά θα κάνεις την δουλειά σου περίφημα Τα ειχα πετυχει αυτα τα 2 και μου φανηκαν καλες επιλογες. Τωρα που μου τα προτεινες κ εσυ θα το σκεφτω σοβαρα να παρω ενα απ τα 2. Σε ευχαριστω... EDIT: Το LG παντως απ οτι βλεπω στο site της LG εχει επιλογη για 30 βαθμους.
teddy71 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Εχω το 2ο το LG... εδω και 2 χρονια πολυ ικανοποιημενος ή μαλλον η συζυγος... αθορυβο οταν πλενει ουτε που το ακους, μονο στο στιψιμο ακουγεται λιγο . Και σε εμας ισχυει αυτο για τις θερμοκρασιες, εχει 20 και 40 . Το σαιτ που γραφει 30-40 φαινεται και σε μεγενθυνση στην φωτο το 30 40 οποτε δεν ειναι τυπογραφικο λαθος, φαινεται εκαναν μετατροπη το πηγαν στους 30 απο 20,θα ειχαν μαλλον παραπονα απο πελατες ή ειδαν το ανταγωνισμο καθως η επιλογη 20 ή κρυο τουλαχιστον για ελλαδα ειναι το ιδιο. Αραγε υπαρχει τροπος να ρυθμιστει αυτο και στο δικο μου που εχει επιλογη 20???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα