Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το 2ο το LG... εδω και 2 χρονια πολυ ικανοποιημενος ή μαλλον η συζυγος... αθορυβο οταν πλενει ουτε που το ακους, μονο στο στιψιμο ακουγεται λιγο .

Και σε εμας ισχυει αυτο για τις θερμοκρασιες, εχει 20 και 40 . Το σαιτ που γραφει 30-40 φαινεται και σε μεγενθυνση στην φωτο το 30 40 οποτε δεν ειναι τυπογραφικο λαθος, φαινεται εκαναν μετατροπη το πηγαν στους 30 απο 20,θα ειχαν μαλλον παραπονα απο πελατες ή ειδαν το ανταγωνισμο καθως η επιλογη 20 ή κρυο τουλαχιστον για ελλαδα ειναι το ιδιο. Αραγε υπαρχει τροπος να ρυθμιστει αυτο και στο δικο μου που εχει επιλογη 20???

Στη φωτογραφια που εχει στο σαιτ απ οτι ειδα τωρα δεν εχει επιλογη 30 βαθμων στο δεξι πανελ (εχει 20 40 60). Οριστε και η εικονα:

http://oi68.tinypic.com/3536o0w.jpg

Τωρα αν μπορεις να το αλλαξεις καπως δεν ξερω.

EDIT: Εχεις δικιο στο ελληνικο σαιτ εχουνε αλλαξει το 20 με 30.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λες να χουν αλλάξει μόνο την ετικέτα με την λειτουργία να παραμένει στους 20C; 

Παντως μπορείς να πας σε ένα πολυκατάστημα να δείς ποιο σου αρέσει απο αυτά τα δύο και να το πάρεις

Δημοσ.

Λες να χουν αλλάξει μόνο την ετικέτα με την λειτουργία να παραμένει στους 20C; 

Παντως μπορείς να πας σε ένα πολυκατάστημα να δείς ποιο σου αρέσει απο αυτά τα δύο και να το πάρεις

Ε δεν νομιζω να χουν αλλαξει την ετικετα, απλα μονο στο ελληνικο σαιτ της LG υπαρχει αυτη η αλλαγη.

Ναι αυτο σκοπευω να κανω, να παω να τα δω και να αποφασισω.

Δημοσ.

Μην κρινεις από σχόλια τύπου "το έχω δυο μήνες και πετάει κλπ". Κοίτα το κόστος ανταλλακτικών μετά το πέρας της εγγύησης.

Δημοσ.

Μην κρινεις από σχόλια τύπου "το έχω δυο μήνες και πετάει κλπ". Κοίτα το κόστος ανταλλακτικών μετά το πέρας της εγγύησης.

Πως μπορω να βρω το κοστος ανταλλακτικων για την καθε εταιρια; (ας πουμε για samsung και lg)

Δημοσ.

Σου λέει υπάρχει η  μία λογική ότι όλα τα πλυντήρια είναι σκάρτα.

Κατά την λογική αυτή, αξίζει καλύτερα να ξέρεις σίγουρα ότι αγόρασες το σκάρτο ή ακόμα και ανεύθυνο.

Υποτίθεται αυτό που θα το αγοράσεις φτηνά, δε θα σε πειράζει όταν το πετάξεις σε μερικούς μήνες.

Έτσι κι αλλιώς και να θελήσεις να επισκευάσεις το ανεύθυνο, δυσκολα θα βρίσκεις σέρβις και ανταλλακτικά.

Θα αναγκαστείς να το πετάξεις σε μερικούς μήνες, οπότε μη δίνεις πολλά λεφτά.

Σύμφωνα με την ίδια λογική, το να αγοράσεις κάτι πιο ακριβό δεν αξ\ίζει

με βεβαιότητα αυτό που θα αγοράσεις ακριβά θα είναι μια φτηνιάρικη κατασκευή

και στην βεβαίοτητα πως θα χαλάσει,

το ότι θα βρίσκεις σέρβις-ανταλλακτικά θα είναι δώρο-άδωρο αφού θα έχει ένα κόστος η επισκευή.

Διαλέγεις και παίρνεις αν συμμερίζεσαι τα παραπάνω.

Η ποιότητα λειτουργίας-κατασκευής, ασφάλεια, εξυπηρέτηση

είναι μια υπόθεση που δεν υπεισέρχεται καν στην παραπάνω λογική.

Δημοσ.

Οχι, δεν είναι αυτή η λογική μου...Δεν νομίζω ότι κάποιος θα αγόραζε πλυντήριο με προοπτική να αντέξει λίγους μήνες. Έτσι κι αλλιώς όλα έχουν διετή εγγύηση. Με ενδιαφέρει το μετά την εγγύηση.

Για κόστος ανταλλακτικών θα μπορούσε να τσεκάρει κάποιος πχ το eaparts.gr

ΥΓ. Τσέκαρε αν θες το κόστος εγκεφάλου (πλακέτας) στα Pitsos-Bosch ή πχ το κόστος πόρτας, μεντεσέδων κλπ...

Δημοσ.

Κι εγώ εχω Siemens-Bosch-Pitsos-Neff και κράτησαν-κρατάνε 20+ χρόνια.

Δεν μπορώ όμως να είμαι το ίδιο σίγουρος για τις σύγχρονες συσκευές.

Οι σημερινές συσκευές δυστυχώς δεν έχουν σχέση με τις παλιές.

Βέβαια παίζει ρόλο και το μοντέλο καθώς και το εργοστάσιο κατασκευής.

Ας πούμε πως έχουν φτηνές και ακριβες σειρές μοντέλων,

και επίσης μοντέλα που φτιαχνονται στη μια και την άλλη χώρα.

Και ειδικά για τον ομιλο Siemens-Bosch-Pitsos-Neff,
από περυσι αποχώρησε η Siemens από την κοινοπραξία με την Bosch
και έχει αφήσει τη Bosch μόνη να διαχειρίζεται τις επωνυμίες  Siemens-Bosch-Pitsos-Neff.
Δεν είμαι τόσο απόλυτος για την ποιότητα των καινούριων συσκευών, θα δείξει.
Δημοσ.

Οπως τα λετε δηλαδη μαλλον αξιζει περισσοτερο να παω στο samsung...

Εσυ αποφασίζεις σίγουρα,αλλά για μενα διάβασε και κριτικές.Παντως ο Γερμανός εχει σταθερή ποιότητα.

Δημοσ.

Μην το λες.... Πλυντήριο Pitsos (Bosch) σε διάρκεια 5ετίας έβγαλε αρκετά προβλήματα. Τώρα το δουλεύω μόνο με κρύο νερό διότι όπως μου είπε ο τεχνικός θέλει εγκέφαλο.... Θα το δουλεύω έτσι μέχρι να σταματήσει και μετά θα πάρω άλλο.

Φυσικά και δεν πρόκειται να ξανακολλήσω σε "μάρκες" γιατί εγώ τουλάχιστον την πάτησα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...