blueakamah Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Βάζω τα στοιχεία της winbank prepay καρτας μου στο paypall αλλα αυτο μου βγαζει ενδειξη οτι η κάρτα μου δεν ειναι αποδεκτη. Τι να κάνω?
molot12 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Πρεπει να εχει χρηματα μεσα γιατι το paypal κανει μια δοκιμαστικη χρεωση θα στα επιστρεψει αργοτερα
fastnq2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 1.Πρεπει να εχει υπολοιπο η καρτα καπου 2-3 ευρω.2.Πρεπει να ειναι ιδια τα στοιχεια καρτας-παυπαλ.3.Απλα δεν δεχεται την συγκεκριμενη τραπεζα.. Αν εισαι οκ με τα πρωτα δυο επικοινωνησε με παυπαλ
molot12 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 1.Πρεπει να εχει υπολοιπο η καρτα καπου 2-3 ευρω.2.Πρεπει να ειναι ιδια τα στοιχεια καρτας-παυπαλ.3.Απλα δεν δεχεται την συγκεκριμενη τραπεζα.. Αν εισαι οκ με τα πρωτα δυο επικοινωνησε με παυπαλ Τo 3 δεν ισχύει γιατί έχω συνδεδεμένη την ίδια κάρτα απο την συγκεκριμένη τράπεζα με το paypal εδω και τρια χρόνια ! Μάλλον δεν έχεις χρήματα στην κάρτα, ή δεν έχεις βάλει τα πραγματικά σου στοιχεία (Ονοματεπώνυμο) στο paypal και επομένως δεν συμφωνούν τα στοιχεία με την κάρτα
fitbill Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδιά τελικά τι γίνεται με το paypal; Μπορούμε σίγουρα να κάνουνε συναλλαγές; Και αν ΝΑΙ, μέχρι τι ποσό μπορούμε να σπαταλήσουμε από την κάρτα μας????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα