kyriakh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας παιδιά. Εχουμε 2 ψυγεία, ο αγαπημένος δε θέλει να πουλήσουμε ή πάμε σε ξενη αποθήκη το δεύτερο.Εμεις αποθήκη δεν έχουμε στο διαμέρισμα. Αν το βγάλω μπαλκόνι κ το τυλιξω με πλαστικά σα κρεμμύδι θα ζησει;
mylo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αν δε βρεχετε και δεν το φάει η υγρασία δε νομίζω να έχει θέμα.
Invader Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Οτι είπε ο παραπάνω.Πίσω να μη το καλύψετε γιατί πρέπει να ψύχεται - αερίζεται το ψυγείο.
pano Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 .Πίσω να μη το καλύψετε γιατί πρέπει να ψύχεται - αερίζεται το ψυγείο. Αφού δεν θα δουλεύει.
yioula Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 εγω εχω ψυγειο του 1990 στο μπαλκονι του γραφειου κ το λειτουργω κανονικα μονο καλοκαιρια για παγωμενο νερο παγακια ανψυκτικα κλπ το χειμωνα το τυλιγω με πλαστικο αλλα φροντιζω η πορτα να μενει λιιιγοο ανοιχτη. ..
opcorsa Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Η πορτα να μενει ανοικτη, και να το 'τυλιξεις" και με μερικες χαρτοκουτες τριγυρω απο τα σκουπιδια του σουπερμαρκετ.. μετα το τυλιγεις με χοντρο ναυλον (ζητημα να κανει 6-7 ευρω) και δεν παθαινει τιποτα ουτε μετα απο πυρινικο ατυχημα
Zerg13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 .Εμεις αποθήκη δεν έχουμε στο διαμέρισμα. Oπότε είπες να κάνεις το μπαλκόνι, αποθήκη; Μάκα θα πιάσει γυρω γύρω πως θα το καθαρίζεις; Ο άλλος να αφήσει στο μπαλκόνι του παλιό κλιματιστικό, ο άλλος την παλιά του κουζίνα, να δούμε αν σου αρέσει. Βάλε αγγελία ή χαρισέ το.
Gary_Kokkin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Aν δεν αναφερει σχετικά ο κανονισμος μιας πολυκατοικίας επιτρεπεται εκτος σε περιπτώσεις αν υπαρχει επισης κατι που αφορα πολεοδομικες παραβασεις.
Lucifer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ψυγειάκι μικρό, χειμώνα-καλοκαίρι στη βεράντα χωρίς τυλίγματα και ιστορίες, κολλητά στην ψησταριά δουλεύει απροβλημάτιστα χρόνια τώρα. Απλώς δεν είναι στην πρίζα όταν δεν θέλω να κρατήσει τις ψηστόμπυρες κρύες. 1
opcorsa Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Aν δεν αναφερει σχετικά ο κανονισμος μιας πολυκατοικίας επιτρεπεται εκτος σε περιπτώσεις αν υπαρχει επισης κατι που αφορα πολεοδομικες παραβασεις. ειμαστε ελληνες και δεν μας νοιαζουν αυτα εμας :devil: 1
cosmos000 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αν δεν το χτυπάει ο ήλιος και αν δεν βρέχεται....δεν θα χεις προμπλεμ....με χαρτόκουτες αν καλυφθεί είσαι τζετ...
daPro Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Κάτσε γιατί τώρα έχουμε κολλήσει αν επιτρέπεται..
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Εδώ και χρόνια έχει ο θείος μου ένα ψυγείο του 70 ίσως αρχών 80 στο μπαλκόνι, παλιά δούλευε κιόλας, τώρα το έχουνε βγάλει από την πρίζα της βεράντας. Βέβαια εκεί που το έχουν είναι η αριστερή γωνία της βεράντας με κατεβασμένη μόνιμα μια τέντα από αριστερά το μπαλκόνι είναι μακρύ και έχει φάρδος, το ψυγείο δεν έχει πάθει τίποτα. Αν μιλάμε για πιο μικρό μπαλκόνι και η συσκευή εκτεθειμένη σε βροχές κτλ, προστάτεψέ το με κάτι από αυτά που έχουν αναφέρει οι προηγούμενοι. 1
zio10 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Oπότε είπες να κάνεις το μπαλκόνι, αποθήκη; Μάκα θα πιάσει γυρω γύρω πως θα το καθαρίζεις; Ο άλλος να αφήσει στο μπαλκόνι του παλιό κλιματιστικό, ο άλλος την παλιά του κουζίνα, να δούμε αν σου αρέσει. Βάλε αγγελία ή χαρισέ το. Τι πρόβλημα υπάρχει με αυτό; (Σοβαρά ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση!).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα