Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Εχουμε 2 ψυγεία, ο αγαπημένος δε θέλει να πουλήσουμε ή πάμε σε ξενη αποθήκη το δεύτερο.Εμεις αποθήκη δεν έχουμε στο διαμέρισμα. Αν το βγάλω μπαλκόνι κ το τυλιξω με πλαστικά σα κρεμμύδι θα ζησει;

Δημοσ.

εγω εχω ψυγειο του 1990 στο μπαλκονι  του γραφειου

κ το λειτουργω κανονικα μονο  καλοκαιρια για παγωμενο νερο παγακια ανψυκτικα κλπ

το χειμωνα το τυλιγω με πλαστικο αλλα φροντιζω η πορτα να μενει λιιιγοο ανοιχτη. ..

Δημοσ.

Η πορτα να μενει ανοικτη, και να το 'τυλιξεις" και με μερικες χαρτοκουτες τριγυρω απο τα σκουπιδια του σουπερμαρκετ.. μετα το τυλιγεις με χοντρο ναυλον (ζητημα να κανει 6-7 ευρω) και δεν παθαινει τιποτα ουτε μετα απο πυρινικο ατυχημα :devil:

Δημοσ.

.Εμεις αποθήκη δεν έχουμε στο διαμέρισμα.

Oπότε είπες να κάνεις το μπαλκόνι, αποθήκη; Μάκα θα πιάσει γυρω γύρω πως θα το καθαρίζεις;

Ο άλλος να αφήσει στο μπαλκόνι του παλιό κλιματιστικό, ο άλλος την παλιά του κουζίνα, να δούμε αν σου αρέσει.

Βάλε αγγελία ή χαρισέ το.

Δημοσ.

Aν δεν αναφερει σχετικά ο κανονισμος μιας πολυκατοικίας επιτρεπεται εκτος σε περιπτώσεις αν υπαρχει επισης κατι που αφορα πολεοδομικες παραβασεις.

Δημοσ.

Ψυγειάκι μικρό, χειμώνα-καλοκαίρι στη βεράντα χωρίς τυλίγματα και ιστορίες, κολλητά στην ψησταριά δουλεύει απροβλημάτιστα χρόνια τώρα. Απλώς δεν είναι στην πρίζα όταν δεν θέλω να κρατήσει τις ψηστόμπυρες κρύες.

• Like 1
Δημοσ.

Aν δεν αναφερει σχετικά ο κανονισμος μιας πολυκατοικίας επιτρεπεται εκτος σε περιπτώσεις αν υπαρχει επισης κατι που αφορα πολεοδομικες παραβασεις.

ειμαστε ελληνες και δεν μας νοιαζουν αυτα εμας :devil: :devil: :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ και χρόνια έχει ο θείος μου ένα ψυγείο του 70 ίσως αρχών 80 στο μπαλκόνι, παλιά δούλευε κιόλας, τώρα το έχουνε βγάλει από την πρίζα της βεράντας. Βέβαια εκεί που το έχουν είναι η αριστερή γωνία της βεράντας με κατεβασμένη μόνιμα μια τέντα από αριστερά το μπαλκόνι είναι μακρύ και έχει φάρδος, το ψυγείο δεν έχει πάθει τίποτα. Αν μιλάμε για πιο μικρό μπαλκόνι και η συσκευή εκτεθειμένη σε βροχές κτλ, προστάτεψέ το με κάτι από αυτά που έχουν αναφέρει οι προηγούμενοι.

• Like 1
Δημοσ.

Oπότε είπες να κάνεις το μπαλκόνι, αποθήκη; Μάκα θα πιάσει γυρω γύρω πως θα το καθαρίζεις;

Ο άλλος να αφήσει στο μπαλκόνι του παλιό κλιματιστικό, ο άλλος την παλιά του κουζίνα, να δούμε αν σου αρέσει.

Βάλε αγγελία ή χαρισέ το.

Τι πρόβλημα υπάρχει με αυτό; (Σοβαρά ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση!).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...