Vaggelisioan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω, αν κάποιος κερδίζει κάποια χρήματα σχεδόν καθημερινά απο το στοίχημα σε στοιχηματικες εταιρίες, και τα χρήματα γίνονται ανάληψη σε τραπεζικό λογαριασμό, υπαρχει φόβος κάποια στιγμή αυτα να φορολογηθούν απο την τράπεζα; Δεν μιλάω για ποσά άνω των 200-300 ευρώ. Σχετικά μικροποσά της τάξης των 100 ευρώ σε καθε ανάληψη
zio10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δώσε κανένα σίγουρο και μην ανησυχείς για φόρους και τέτοια! 6
Vaggelisioan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δώσε κανένα σίγουρο και μην ανησυχείς για φόρους και τέτοια! :p Για πες,υπαρχει καμια τετοια περιπτωση?
stelios18120 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αν φτάνεις κανένα ποσό τέλος του χρόνου 36.000€ σύντομα θα δεις την εφορία στην πόρτα σου 100 ευρώ την μέρα Χ 30 μέρες = 3000€ το μήνα 3000€ το μήνα Χ 12 μήνες = 36000€ το χρόνο Ποιος είσαι ρε φίλε; Ο δάσκαλος του στοιχήματος;; Δώσε και σε εμάς κάτι 1
opcorsa Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 ναι γιατι ειναι σιγουρο οτι τα τυχερα παιγνια, και δη το στοιχημα, βγαζουν δυνατο μεροκαματο για να ανυσηχουμε και για φορολογιες :devil:
zio10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 :p Για πες,υπαρχει καμια τετοια περιπτωση? Μη σε πάρω στο λαιμό μου, δεν ξέρω! Αν και το θεωρώ δύσκολο.
Vaggelisioan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αν φτάνεις κανένα ποσό τέλος του χρόνου 36.000€ σύντομα θα δεις την εφορία στην πόρτα σου 100 ευρώ την μέρα Χ 30 μέρες = 3000€ το μήνα 3000€ το μήνα Χ 12 μήνες = 36000€ το χρόνο Ποιος είσαι ρε φίλε; Ο δάσκαλος του στοιχήματος;; Δώσε και σε εμάς κάτι Και σε μια τετοια περιπτωση δηλαδη, η φορολογια ποσο ειναι? Δηλαδη ποσο επι τις % σε αυτο το ποσο? (υποθετικα μιλαω,αν εβγαζα απο το στοιχημα 30χιλ τον χρονο,και τα μισα να μου εμεναν δεν θα με ενοχλουσε καθολου )
Jackson_1919 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Η απάντηση ειναι οχι καθώς τα κέρδη απο το στοίχημα φορολογούνται ήδη οποτε το ποσό που παίρνεις ειναι μετα τους φόρους. Κέρδη μέχρι 100€ απαλλασονται φόρων.
BritGreek Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 ναι γιατι ειναι σιγουρο οτι τα τυχερα παιγνια, και δη το στοιχημα, βγαζουν δυνατο μεροκαματο για να ανυσηχουμε και για φορολογιες :devil: Δεν παίζω, αλλά έχω συναντήσει κόσμο που βγάζει "μεροκάματο" έτσι, παίζοντας σε ξένα sites καθημερινά με πολύ συγκεκριμένο τρόπο χωρίς πολλά ανοίγματα (με vpn), χωρίς να πλησιάζει καν τα ελληνικά στοιχηματικά. Μιλάμε για στόχο να βγάζουν το πολύ 200 ευρώ την εβδομάδα, το πολύ, σπασμένο σε μικρότερα ποσά. Και δεν το διατυμπανίζουν, εννοείται.
johnkal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ο κλασσικός μύθος με τους "γνωστούς" που βγάζουν μεροκάματο ενώ τα ξύνουν όλη μέρα στην 365 κτλ κάνει τον TS να ρωτάει περί φορολογίας! Μόνο τα sure bets έχουν σίγουρο κέρδος και αυτά όχι μακροχρόνια γιατί σου βάζουν όριο πονταρίσματος οι εταιρίες. Περισσότερο θα έπρεπε να σε νοιάζουν τα λεφτά που θα χάσεις -σίγουρα- παρά η φορολογία χαχα 1
Vaggelisioan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ο κλασσικός μύθος με τους "γνωστούς" που βγάζουν μεροκάματο ενώ τα ξύνουν όλη μέρα στην 365 κτλ κάνει τον TS να ρωτάει περί φορολογίας! Μόνο τα sure bets έχουν σίγουρο κέρδος και αυτά όχι μακροχρόνια γιατί σου βάζουν όριο πονταρίσματος οι εταιρίες. Περισσότερο θα έπρεπε να σε νοιάζουν τα λεφτά που θα χάσεις -σίγουρα- παρά η φορολογία χαχα Και χανω και κερδιζω. Μερα παρα μερα μια αναληψη 50-70 ευρω θα την κανω. Υπαρχουν αλλες φορες που χανω και δεν παιρνω τιποτα,οπως και το αναποδο. Και επειδη κανω συχνα αυτες τις αναλυψεις,ηθελα να ρωτησω αν παιζει να υπαρξει καποιο προβλημα. Ουτε ολη μερα τα ξυνω οπως λες στην ΒΕΤ, ουτε παιζω στοιχημα για να ζησω
stelios18120 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Πως γίνεται φίλε μου να κάνεις ανάληψη μέρα παρά μέρα ενώ επιτρέπει ή bet365 και γενικά οι εταιρίες μέχρι 2 αναλήψεις απο τον λογαριασμό το μήνα;
Vaggelisioan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Πως γίνεται φίλε μου να κάνεις ανάληψη μέρα παρά μέρα ενώ επιτρέπει ή bet365 και γενικά οι εταιρίες μέχρι 2 αναλήψεις απο τον λογαριασμό το μήνα; Προφανως εισαι λαθος ενημερωμενος
stelios18120 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 παίζω χρόνια στην bet Δηλαδή κάνεις ανάληψεις ανά 2 μέρες; Αφού ακόμα και στους όρους λέει μέχρι 2 επιτρέπονται ανά 30 ημερολόγιακες Εκτός και αν άλλαξε προσφατα
Vaggelisioan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 παίζω χρόνια στην bet Δηλαδή κάνεις ανάληψεις ανά 2 μέρες; Αφού ακόμα και στους όρους λέει μέχρι 2 επιτρέπονται ανά 30 ημερολόγιακες Εκτός και αν άλλαξε προσφατα Φιλε μου δεν παιζει αυτο που λες. Εδω και πανω απο 6-7 μηνες εχω κανει μεχρι και 9 αναλυψεις μεσα στον μηνα. Τωρα εχω σταματησει να παιζω στην ΒΕΤ και παιζω στην stoiximan & bwin και εκει ισχυουν τα ιδια. Και μαλιστα στην stoiximan μπορεις να κανεις τις 8 πρωτες αναληψεις μεσα στο μηνα εντελως δωρεαν ενω πανω απο 8 σε χρεωνει η εταιρια 1 εξτρα ευρω για καθε αναληψη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα