skiabox Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει τρόπος να δω σε άλλες συσκευές στο τοπικό δίκτυο μια σελίδα που φορτώνει στο localhost? Ο υπολογιστής μου είναι mac και οι άλλες 2 συσκευές android tablet και android phone. Ευχαριστώ.
Predatorkill Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δες ποια IP εχει το pc σου, η κλασσικη πορτα ειναι η 80, αναλογα τι τρεχεις μπορει να χρησιμοποιειται αλλη πορτα, πχ 8080, 3000, 4200. Για να μπουν οι αλλοι ανοιγουν browser βαζουν την IP σου και τη θυρα. Πχ http://192.168.1.5:8080 Τωρα αν τρεχεις καποιο firewall στο mac πρεπει να ανοιξεις τη πορτα που χρησιμοποιεις για την εφαρμογη.
skiabox Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Οκ τελικά με λίγο παίξιμο με τις ρυθμίσεις του webstorm έστρωσε το πράγμα! Εχει ρύθμιση βλέπεις ο εσωτερικός server του webstorm για unauthorized request.
Predatorkill Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δεν το ειπες απο την αρχη οτι κανεις dev/debug στο webstorm
skiabox Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δεν το ειπες απο την αρχη οτι κανεις dev/debug στο webstorm Ε ναι.Φανατικός της Jetbrains. Τα καινούρια εικονίδια πως σου φάνηκαν; Εμένα μου αρέσουν πολύ.
Predatorkill Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Με την 2016.3 κολλαει το συμπαν, ενω γραφω αμα κανω κλικ στον chrome για να τσεκαρω το site και ξαναεπιστρεψω στο webstorm κολλαει για 5 δευτερολεπτα. Μιλαμε για uber μαλακια. Αργει να κανει code completion, αργει να εμφανισει σωστα χρωματα στο κωδικα οταν ανοιγω νεα αρχεια. Το μαμησανε και ψοφησε με αυτο το update.
skiabox Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Για να μην βγαίνουμε συνέχεια off topic είσαι σε κανένα slack κανάλι να μιλάμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα