cyrax2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας πριν 1 βδομαδα εκανα φορματ τον δισκο μου και χαναπερασα παλι τα windows 10 και προσπαθω να μπω καπου και μου λεει this site cant be reached. πριν 2 ημερες εμπαινα κανονικα και τωρα μου γραφει αυτο παλι/../ γιατι μου το λεει?"? αφου μεχρι και κτες εμπαινα κανονονικα.. τι μπορω να κανω?? τι εινε αυτο που το προκαλει αυτο το προβλημα?? καπιο προγραμμα??
turbat0s Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μόνο στο συγκεκριμένο site έχεις πρόβλημα?
cyrax2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 ναι μονο σε αυτο σε αλλα δεν εχω προβλημα/../ και αυτο μου το κανει σε ολους τους browser. αν μπω μεσο του κινητου μου θα μπαινω κανονικα οπως το δοκιμασα././ τωρα αν κανω παλι φορματ εινε σιγουρο οτι δεν θα μου εμφανιζει το μυνημα././ το θεμα εινε τι εινε αυτο που το επηρεαζει και πως μπορω να λυσω αυτο το προβλημα.??
KiriosD Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 διέγραψε όλα τα cookies αυτης της σελίδας, επιπρόσθετα δοκίμασε να διαγράψεις και τυχών σωσμένους κωδικούς έχεις σε περίπτωση που συνδέεσαι
fastnq2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 το πιο πιθανο ειναι τα cookies οπως ειπε το παιδι απο πανω,και εμενα μου εχει τυχει,και αμα δοκιμασω απο αλλο browser μπαινει κανονικα.Οποτε διεγραψε το ιστορικο μαζι με cookies κλπ και πιστευω θα γινει.Ανοιγοκλεισε και το ρουτερ μηπως φταιει και η ip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα