Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υποθετικά, αν γινόταν η κηδεία σας, και μπορούσε να ακουστεί (μόνο) ένα τραγούδι, ποιο θα ήταν αυτό?

Εγώ θα ήθελα το Comfortably Numb των Pink Floyd.

• Like 4
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Show Must Go On των Queen.

Αλλά βασικά όλο το requiem mass σε d minor του Mozart (ναι δεν είναι τραγούδι, αλλά είναι μόνο 1 θεωρητικά :P)

Δημοσ.

Εξαιρετική ερώτηση! Είμαι από αυτούς που σκηνοθετούν συχνά πυκνά την κηδεία τους (το πρώτο φέρετρο θα έχει jack in the box, το δεύτερο θα 'ναι το κανονικό) και έχω καταλήξει πως θα ήθελα να παίζει το "Βάλτε μου δυο κανναβουριές".

Δημοσ.

Lacrimosa ή Lilium απο Elfen Lied ή Αυτο το Τραγουδι δεν Ειναι για Σενα απο Διαφανα Κρινα.

Ωραιο μακαβριο θεματακι!

• Like 1
Δημοσ.

Θα ηθελα το "...και πινω μπυρες" απο τα παιδια απο την Πατρα!Αγιε Πετρο πιασε 2 μπυρες..οχι δυο!Τρεις! τιριριριριριριιιιιι!

• Like 1
Δημοσ.

Έχω κανονίσει να έρθουν οι Radiohead / ο Thom Yorke να παίξουν αυτό στο πιάνο

When I'm at the pearly gates
This'll be on my videotape, my videotape
Mephistopheles is just beneath
And he's reaching up to grab me

This is one for the good days
And I have it all here
In red, blue, green
Red, blue, green

You are my center
When I spin away
Out of control on videotape
On videotape
On videotape
On videotape
On videotape

This is my way of saying goodbye
'Cause I can't do it face to face
I'm talking to you before

No matter what happens now
You shouldn't be afraid
Because I know today has been
The most perfect day I've ever seen

Δημοσ.

Ρε 'σεις, πεθαμένοι θα 'στε, δε θα τα ακούσετε να τσιλάρετε. Τι σοβαρότητα είναι αυτή, θα έχετε την ευκαιρία να υποχρεώσετε ένα τσούρμο ανθρώπους να ακούσουν κάτι που θα διαλέξετε εσείς χωρίς να μπορεί να γκρινιάξει κανείς και δε θα τρολλάρετε;

Δημοσ.

Ρε 'σεις, πεθαμένοι θα 'στε, δε θα τα ακούσετε να τσιλάρετε. Τι σοβαρότητα είναι αυτή, θα έχετε την ευκαιρία να υποχρεώσετε ένα τσούρμο ανθρώπους να ακούσουν κάτι που θα διαλέξετε εσείς χωρίς να μπορεί να γκρινιάξει κανείς και δε θα τρολλάρετε;

Viable?

αλλιως κανα τετοιο:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...