McNerd Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Υποθετικά, αν γινόταν η κηδεία σας, και μπορούσε να ακουστεί (μόνο) ένα τραγούδι, ποιο θα ήταν αυτό? Εγώ θα ήθελα το Comfortably Numb των Pink Floyd. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Show Must Go On των Queen. Αλλά βασικά όλο το requiem mass σε d minor του Mozart (ναι δεν είναι τραγούδι, αλλά είναι μόνο 1 θεωρητικά )
Lucifer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Εξαιρετική ερώτηση! Είμαι από αυτούς που σκηνοθετούν συχνά πυκνά την κηδεία τους (το πρώτο φέρετρο θα έχει jack in the box, το δεύτερο θα 'ναι το κανονικό) και έχω καταλήξει πως θα ήθελα να παίζει το "Βάλτε μου δυο κανναβουριές".
*nenya* Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Lacrimosa ή Lilium απο Elfen Lied ή Αυτο το Τραγουδι δεν Ειναι για Σενα απο Διαφανα Κρινα. Ωραιο μακαβριο θεματακι! 1
anwnymh29 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Θα ηθελα το "...και πινω μπυρες" απο τα παιδια απο την Πατρα!Αγιε Πετρο πιασε 2 μπυρες..οχι δυο!Τρεις! τιριριριριριριιιιιι! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Έχω κανονίσει να έρθουν οι Radiohead / ο Thom Yorke να παίξουν αυτό στο πιάνο When I'm at the pearly gatesThis'll be on my videotape, my videotapeMephistopheles is just beneathAnd he's reaching up to grab meThis is one for the good daysAnd I have it all hereIn red, blue, greenRed, blue, greenYou are my centerWhen I spin awayOut of control on videotapeOn videotapeOn videotapeOn videotapeOn videotapeThis is my way of saying goodbye'Cause I can't do it face to faceI'm talking to you beforeNo matter what happens nowYou shouldn't be afraidBecause I know today has beenThe most perfect day I've ever seen
SOADNICK Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Με εμφανση στο 7:11 (Ουσιαστικα 4ο κομματι του τραγουδιου.) Spiraling up through the crack in the skyLeaving material world behind
Lucifer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ρε 'σεις, πεθαμένοι θα 'στε, δε θα τα ακούσετε να τσιλάρετε. Τι σοβαρότητα είναι αυτή, θα έχετε την ευκαιρία να υποχρεώσετε ένα τσούρμο ανθρώπους να ακούσουν κάτι που θα διαλέξετε εσείς χωρίς να μπορεί να γκρινιάξει κανείς και δε θα τρολλάρετε;
SOADNICK Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ρε 'σεις, πεθαμένοι θα 'στε, δε θα τα ακούσετε να τσιλάρετε. Τι σοβαρότητα είναι αυτή, θα έχετε την ευκαιρία να υποχρεώσετε ένα τσούρμο ανθρώπους να ακούσουν κάτι που θα διαλέξετε εσείς χωρίς να μπορεί να γκρινιάξει κανείς και δε θα τρολλάρετε; Viable? αλλιως κανα τετοιο:
Προτεινόμενες αναρτήσεις