dearmed Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας παιδια! Εχω 2 ερωτησεις γιατι πραγματικά δεν μπορω να βγαλω ακρη με τπτ... 1)Στην ΕΠΑ Θεσσαλονικης (για το φυσικο αεριο μιλάω... ) που μπορω να πληρωσω λογαριασμο που έχει λήξει;;; 2)κ πόσο θα στοιχιζει παραπάνω;; Θενκς ε λοτ
leftermann Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 στα ταμεία alpha - ETE - πειραιώς, με ebanking, δεν ξέρω σίγουρα αν μπορείς και στα σημεία εξυπηρέτησης της ΕΠΑΘ. Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 2310 584444. θα χρεωθείς με τόκους υπερημερίας στον επόμενο λογαριασμό. 1
dearmed Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 στα ταμεία alpha - ETE - πειραιώς, με ebanking, δεν ξέρω σίγουρα αν μπορείς και στα σημεία εξυπηρέτησης της ΕΠΑΘ. Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 2310 584444. θα χρεωθείς με τόκους υπερημερίας στον επόμενο λογαριασμό. ευχαριστω πολυ!!!
Alphaleader Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας παιδια! Εχω 2 ερωτησεις γιατι πραγματικά δεν μπορω να βγαλω ακρη με τπτ... 1)Στην ΕΠΑ Θεσσαλονικης (για το φυσικο αεριο μιλάω... ) που μπορω να πληρωσω λογαριασμο που έχει λήξει;;; 2)κ πόσο θα στοιχιζει παραπάνω;; Θενκς ε λοτ στο online banking κανονικά και χωρίς καμια χρεωση τοκων.... φυσικα δεν μιλω για ληγμενο απο μήνες, αλλα για κανα μηνα το πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα