Προς το περιεχόμενο

Tablet dual boot windows 8.1 & android 4.4


Unlock solution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα, εχω ένα Tablet και ειναι dual boot windows 8.1 & android 4.4, κατάλαβα εχω σβήσει τους φακέλους των χρηστων στο windows και πλεων δεν υπάρχει administrator, όποτε προσπαθώ να κανω κάποια εγκατάσταση η απεγκατάσταση σε προγράμμα μου λέει πως δεν εχω δικαίωμα administrator, και δεν μπορώ να εισέλθω στον δίσκο του λειτουργικού, στις ιδιότητες των δείχνει με χώρο 0mb, θελω να αποφύγω το πιθανώς φορματ για να μηχ χάσω το dual boot ( βέβαια δεν ξέρω κιόλας πως να κανω φορματ σε ταμπλετ) εχω δοκιμάσει να κανω επαναφορά, επιδιόρθωση κ να ενεργοποιήσω τον διαχειριστή απο την γραμμή εντολών χωρις όμως αποτέλεσμα, οποιαδήποτε βοήθελα, δεκτή! Σας ευχαριστω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το αν υπάρχουν ή όχι οι φάκελοι των χρηστών στα windows δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει ο λογαρισμός του admin. Επέστρεψε στην οθόνη υποδοχής (αποσύνδεση) και συνδέσουν με τα στοιχεία του administrator ή του elevated χρήστη που είχες κάνει όταν το πήρες. Θα πρέπει να σου δημιουργήσει από την αρχή το λογαριασμό και τον φάκελο.

Εκτός αν δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος στο δίσκο, οπότε θα πρέπει να ελευθερώσεις χώρο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν ανοίγω το ταμπλέτες με πετάει κατευθείαν το όνομα χρήστη και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βάλω το password , έπεισες δεν μπορώ να δω αν ο σκληρός του λειτουργικού είναι γεμάτος γιατί δεν έχω πρόσβαση και τον δείχνει σαν ο mb .

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν δουλεύει στα windows αυτό με το volume -+ και το power button!

για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, απο τον χρήστη ROMEOS εχω στειλει παλι εγω μηνυμα εαν δεις ποιο πριν (Ειναι φίλος). Αυτό με το power button & to volume δεν δουλεύει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιο τάμπλετ είναι; Έψαξες στο google για να δεις πως κάνει factory restore; Αν έχει φυσικό κουμπί home και όχι virtual (πάνω στην οθόνη) θέλει να πατήσεις και αυτό στον συνδυασμό.

Αυτό που δεν ξέρω είναι αν κάνεις factory από το android τι θα επαναφέρει... Μόνο το android ή όλο το Image μαζί με τα win.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασα και αυτό αλλα δεν δουλεύει, δοκίμασα να κανω ένα στικάκι με win 10 και μπας και μπουταρει η καταφέρω να κανω εγκατάσταση απο εκεί αλλα τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από τόσες μέρες παιδεμα με τον unlock solution και άκρη δεν βγήκε! Αν κάποιος συμφορουμιτης έχει την γνώση ας βοηθήσει την κατάσταση! Το tablet ανοίγει και λειτουργεί με τις βασικές εφαρμογές κανονικά, δεν έχεις πρόσβαση στον c , διότι βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι ο λογαριασμός administrator (ενώ είναι) και γενικά δεν έχεις πρόσβαση πουθενά, ούτε εγκατάσταση προγράμματος, ούτε επαναφορά , ούτε επιδιόρθωση ούτε κ σε ρυθμίσεις ούτε κάνει έλεγχο σε ενημέρωση δεν αφήνει να κανείς! Ευχαριστώ εκ του φίλου που έχει το πρόβλημα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικα μου φενεται παραξενο στα windows 8/8.1 και 10 τουχαλιστον πρεπει να σου εμφανιζονται ολοι οι χρηστες και να επιλεξεις εσυ σε πιο χρηστη θες να συνδεθεις. Τωρα αν εσυ εισαι περιορισμενος (τυπικος χρηστης) το βρησκω παραλογο να σε αφησε να σβησεις αρχεια των windows οσο μαλλον απο τον c:\Users\ εδω μεσα ειναι οι φακελλοι των χρηστων ολων ειτε ειναι ταβλετ ειτε ειναι pc ειτε ειναι all in one οτι θελει ας ειναι εδω μπορει να σε αφησε σαν περιορισμενο χρηστη τυπικο να εσβησες φακελλο των windows μαλλον κατι αλλο θα εκανες. Αν μπορεις ανεβασε μας και εικονες για να καταλαβουμε καλυτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...