Προς το περιεχόμενο

Προσφορές Cyber Monday και από το Geekbuying


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Οι ανακοινώσεις για τη Cyber Monday συνεχίζονται, με το μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα GeekBuying να συμμετέχει και αυτό στη γνωστή μέρα εκπτώσεων που ακολουθεί μετά από κάθε Black Friday.

 

Όπως ισχύει και με άλλες προσφορές της εταιρείας, οι συγκεκριμένες θα διαρκέσουν μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου και σ' αυτές περιλαμβάνονται τεχνολογικά προιόντα όπως smartphones, tablets, κάμερες, routers, wristbands, drones και άλλα gadgets.

 

Μερικά μόνο από τα προιόντα που αναφέρονται στην ιστοσελίδα είναι το νέο ποντίκι της Xiaomi, το Mi Mouse με τιμή €19.40, ένα από τα φθηνότερα bluetooth ποντίκια με όμορφο σχεδιασμό το οποίο παράλληλα υποστηρίζει και ασύρματη σύνδεση. Μπορεί να συνδεθεί όχι μόνο με υπολογιστές αλλά και με tablets, smartphones και άλλες συσκευές.

 

cmgb.png

 

Το νέο κορυφαίο drone της DJI, το Phantom 4 Pro έρχεται τον επόμενο μήνα με πολύ καλύτερη κάμερα από τον προκάτοχο του αφού διαθέτει αισθητήρα 20MP, δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε 4K ανάλυση αλλά και στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ οι αισθητήρες το προφυλάσσουν από πιθανή πρόσκρουση σε διάφορα εμπόδια.

 

Στην κατηγορία των smartphones ξεχωρίζουν προτάσεις της Xiaomi όπως το Redmi Note 3 Pro, το Redmi Note 4, το ανθεκτικό σε κάθε κακουχία Armor IP68 της Ulefone αλλά και το Le Max 2 X820, όλα σε πολύ καλές τιμές. Στην κατηγορία των tablets ξεχωρίζει το MiPad 2 της Xiaomi καθώς και το Tbook 16 της Teclast ενώ αρκετά media players διατίθονται σε πολύ καλές τιμές.

 

Στην Cyber Monday ιστοσελίδα του Geekbuying, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εντοπίσουν και διάφορες προτάσεις gadget με τιμές κάτω από τα €50 για όσους θέλουν να προχωρήσουν σε αγορές δώρων εν όψη της εορταστικής περιόδου.

 

 

 

 

 

 

 

 

post-1-0-46026000-1480334831_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...