barman_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Ξαφνικά σήμερα ο υπολογιστής μου πάγωσε 3 φορές. Και τις 3 το ίδιο μοτίβο, κλείνει η οθόνη ακούγεται ήχος δυνατός απ τα ηχεία και γυρίζει στο φουλ κάποιο ανεμιστηρακι.. Η όλα μαζί δε ξέρω Επίσης δεν κλείνει από το power, ούτε γίνεται reset, μόνο από το κουμπί του τροφοδοτικού. Any thoughts? Ευχαριστω προκαταβολικα
barman_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Επίσης οι δίσκοι είναι Οκ. Και από θερμοκρασίες είμαστε κομπλέ
panos0100 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ετσι οπως τα λες μητρικη ή τροφοδοτικο ειναι, περισοτερο για μητρικη μου κανει, αν βραχυκηκλωνει καπου, για αρχη βαλε ενα αλλο τροφοδοτικο απο κανενα φιλο αν εχει και δες τι θα κανει, αλλιως μετα κατα 80% λεω μητρικη οτι ειναι πες λιγο και το συστημα σου ποιο ειναι;
barman_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 θα κοιταξω αυριο να βρω κανα τροφοδοτικο και να δοκιμασω. amd 8350 kingston hyperx 12gb 8ram 1600 kingston 990x gigabyte corsair 750tx
panos0100 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 καλό μηχανάκι έχεις και καλό τροφοδοτικό πόσο καιρό τα έχεις όλα αυτά; πάντως κανε τις δοκιμές με το τροφοδοτικό το άλλο και πες να δούμε πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα