Προς το περιεχόμενο

εκτυπωση κειμενου χριστουγεννιατικων καρτων + φακελλων απο το σπιτι


johnmegarythmos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα φετος σκεφτομαι να στειλω καρτες Χριστουγεννων , αλλα να εκτυπωσω το κειμενο απο υπολογιστη , πιστευεται οτι ειναι ευκολο να το κανω απο το σπιτι; 

Το ιδιο θελω να κανω και για τους φακελους , να βαλω αποστολεα και παραληπτη και να τα εκτυπωσω απο τον εκτυπωτη μου , υπαρχει τροπος να το κανω; 

Ρωτησα σε εταιρειες και μου ειπανε αρκετα λεφτα για αυτο σκεφτομαι να το κανω μονος μου

.

Επισης κατι αλλο που ρωτησα για τους φακελους ειναι οτι καποιοι δεν τους εκτυπωνουνε αλλα σου εκτυπωνουνε τον αποστολεα σε αυτοκολλητα και τα κολλας εσυ , αυτο μπορω να το κανω μονος μου στο σπιτι; για να τους κολλησω στους φακελους ; . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε για πόσους φακέλους και καρτες μιλάς;

 

Ισως μπορείς να το κάνεις (δεν εχω δοκιμάσει / δε γνωρίζω). Αλλα μεχρι να πετύχεις το αποτέλεσμα σου, ενδεχομένως να ξοδέψεις αρκετες κάρτες/φακελους/ετικέτες.

 

Επισης βάλε κάποιον να σου τσεκάρει για βεβαιότητα τα ενδεχόμενα ορθογραφικά.

 

Αν ειναι λιγες οι καρτες μηπως μπορουσες να τις γράψεις στο χέρι; Θα εκτιμούσα πολυ περισσότερο την προσωπική προσπάθεια παρά κάτι τυποποιημενο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

.....................................Αν ειναι λιγες οι καρτες μηπως μπορουσες να τις γράψεις στο χέρι; Θα εκτιμούσα πολυ περισσότερο την προσωπική προσπάθεια παρά κάτι τυποποιημενο.

 

Ακριβώς έτσι.

Αφού μπαίνεις στη διαδικασία να στείλεις κάρτες, όταν το έχουν σταματήσει οι περισσότεροι, σημαίνει ότι θες να δώσεις κάποιο πιο προσωπικό "άρωμα" στην κίνηση αυτή.

Τι πιο προσωπικό από το να είναι γραμμένες στο χέρι; Για την ακρίβεια υπάρχει πιο προσωπικό, το να κάνεις μόνος σου και τις κάρτες (αυτό κάνω εγώ). Αν είναι όμως πολλές ή δεν γουστάρεις να το κάνεις, πιστεύω ότι θα εκτιμηθεί περισσότερο η χειρόγραφη από την τυπωμένη.

 

(να ξέρεις όμως που τις στέλνεις και αν θα το εκτιμήσουν. Υπάρχει περίπτωση σε κάποιους να φανεί πολύ παλιομοδίτικο ή ακόμα κάποιοι να αδειάζουν το γραμματοκιβώτιο κατευθείαν στον κάδο αφού έχουν συνηθίσει να παίρνουν μόνο διαφημιστικά φυλλάδια και λογαριασμούς)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια , για περιπου 30-35 καρτες πανω κατω , καθε χρονο πανω κατω μου βγαινει το χερι να τις γραψω ( διοτι γραφω πανω απο 5 γραμμες ευχες νομιζω γυρω στις 8 γραμμες , επειδη θελω κατι προτοτυπο!  για αυτο το λεω!  . Ηθελα να κανω κατι διαφορετικο για αυτο θελω να το αλλαξω . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι να κάνεις κάτι πρωτότυπο και να τις γράψεις μόνος σου.

 

Τυποποιημενες πανε απευθείας -με την ανάγνωση- στα σκουπίδια, αν πχ ρωτας για το τι κανω εγω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για 35 κάρτες να το κάνεις μόνο με το χέρι. Δεν έχει ουσία να το κάνεις αυτόματα.

 

 

Για την εκτύπωση διευθύνσεων /ετικετών κλπ αυτόματα, γίνεται μέσω του word και τη συγχώνευση αλληλογραφίας και φυσικά όποιον εκτυπωτή έχεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το χαρτονι των καρτων ειναι πολυ χοντρο για να μπορεσει να εκτυπωθει, αμα ειναι και αναγλυφες και εχουν και χρυσοσκονη μονο ζημια θα κανεις στο εκτυπωτη, για τους φακελους αν ειναι λεπτοι κατι μπορει να γινει. Μπορεις να παρεις μεγαλα αυτοκολλητα και να εκτυπωσεις πανω σε αυτα.. αλλα και το κοστος θα ειναι μεγαλο αλλα και το αποτελεσμα δεν θα ειναι το καλυτερο. Μονο αν απευθυνθεις σε τυπογραφο μορει να γινει αλλα το κοστος θα ειναι απαγορευτικο για τοσα κομματια μονο....ξεκινα να γραφεις.... 10καρτες την ημερα να γραφεις σε 3-4 μερες τελειωσες. Ευχες ουτως ή αλλως θελεις να γραψεις, οχι μυθιστορημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το χαρτονι των καρτων ειναι πολυ χοντρο για να μπορεσει να εκτυπωθει, αμα ειναι και αναγλυφες 

 

 

ακομα και λιγο αναγλυφες να ναι, μια χαρα μπαινουν και εκτυπωνονται... τουλαχιστον σε καποιους Canon και HP που έχω. Αμα εχουν χρυσοσκονες, προεξοχες περιεργες κλπ... προφανως και δεν συνισταται. Καλυτερα να εκτυπωση σε μια Α4 αυτο που θελει, να την κοψει και να την βάλει μέσα στην κάρτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

O φακελος γραφετε με ενα ν,grammar nazi in the house

 

 

Που το ειδες το νι στον φάκελο?

Επίσης το "γράφεται" είναι με "αι".

Συν ότι τα "λλ" είναι από παλιά που έλεγαν "το φάκελλο - τα φάκελλα".

 

Grammar nazi wannabe.

 

 

Kι εγώ χέρι ψηφίζω.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...