Προς το περιεχόμενο

Aλλαγή στο Nova GO και τη μετάδοση αγώνων Super League για όσους δεν βρίσκονται σε δίκτυο Forthnet


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε μια σημαντική αλλαγή στην υπηρεσία Nova GO προχωρά η Forthnet, μια υπηρεσία που παρέχεται συμπληρωματικά και εντελώς δωρεάν σε όλα τα μέλη της συνδρομητικής δορυφορικής τηλεόρασης Nova.

Πλέον όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν ζωντανά έναν αγώνα της Super League μέσω της υπηρεσίας Nova GO, θα πρέπει να διαθέτουν σύνδεση Internet της Forthnet προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα θέασης ταυτόχρονα και από τον τηλεοπτική τους δέκτη. Σε αντίθετη περίπτωση, αν ο χρήστης είναι συνδεδεμένος σε κάποιο άλλο δίκτυο, θα πρέπει να επιλέξει να δει τον αγώνα είτε από το Nova GO είτε από την τηλεόραση του, προχωρώντας σε ρύθμιση στο myaccount.nova.gr. Αν γίνει επιλογή της υπηρεσία Nova GO, τότε μετά το τέλος του αγώνα η εικόνα στην τηλεόραση επανέρχεται αυτόματα.

 

Η υπηρεσία Nova GO επιτρέπει στον συνδρομητή της Nova να βλέπει από μία και μόνο φορητή συσκευή (smartphone, laptop ή tablet), το πρόγραμμα των περισσοτέρων καναλιών που περιλαμβάνονται στο πακέτο της πλατφόρμας. Η νέα αλλαγή αφορά αποκλειστικά και μόνο τους αγώνες της Super League και η όλη διαδικασία θα πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε φορά που ο συνδρομητής επιθυμεί να δει έναν αγώνα από τη φορητή του συσκευή, αλλά δε βρίσκεται σε δίκτυο της Forthnet. Αν και η εταιρεία δεν έχει γνωστοποιήσει τους λόγους για τους οποίους προχωρά στη συγκεκριμένη αλλαγή, εντούτοις εικάζεται ότι η κακόβουλη χρήση της υπηρεσίας από αρκετούς συνδρομητές έκανε επιτακτική την ανάγκη περιορισμού της ζωντανής προβολής των αγώνων εντός του δικτύου της εταιρείας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προσευχομαι στον επόμενο διαγωνισμό/πλειστηριασμο (η όπως στο καλό λεγεται) να χάσει και την super league και να καταλήξει εκεί που της αξίζει αυτή η εταιρεία,στο χρονοντουλαπο της ιστορίας.. Από της πιο απεχθεις, για μένα τουλάχιστον

  • Like 27
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρίς να στηρίζω αυτήν την ενέργεια αλλά βλέποντας το ΟΤΕ με το go που το δίνει επιλεκτικά μονο σε συνδρομητές cosmote άρχισαν τα κόλπα εκεί στην nova.

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλά για να μη δίνει κάποιος τη δυνατότητα σε φίλο του να δει από novago ενώ ο ίδιος βλέπει την ίδια ώρα στην τιβι του. Αν εγώ είμαι έξω και ο πατέρας μου, αδερφός μου είναι σπίτι απαγορεύει στον ένα από τους 2 να δει αγώνα. Τραγικοι και η νοβα και ο ΟΤΕ

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ίδιο κάνει και ο ote tv και μάλιστα αν έχεις το κινητό root δεν ανοίγει καν η εφαρμογή λέγοντας πως ανιχνεύθηκε root στην συσκευή,το ίδιο με jailbreak σε iOS ,και αν συνδέσεις εξωτερική οθόνη σε πετάει έξω ακόμα και σε λαπτοπ...αρε Ελλαδάρα!!!!

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...