Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δούλεψα σε δήμο σε κοινοφελη του οαεδ που είναι αυτονόητο ότι θα κολλήσουν τα ενσημα και πήρα βεβαίωση από δήμο με τα ενσημα και δεν τα δεχόταν.

Και όταν τελικά φάνηκαν έληξε η ρύθμιση για τα πενήντα και πήγε εκατό και περίμενα άλλους δύο μήνες να βγει νέα ρύθμιση.

Δεν εληξε τα 50 να θεωρουνται αρκετα για βιβλιαριο υγειας .

Δημοσ.

εγω που εχω μονο 72 ενσημα απο 1 ιουνιου εως 9 σεπτεμβρη 2016 θα ανανεωθει το βιβλιαριο μου και για το 2017 η οχι? τι λετε?

ναι εφοσον εχεις συμπληρωσει 50 ενσημα δεν υπαρχει προβλημα.

Δημοσ.

και εγω αυτο θελω να πιστευω αν και αποτι εχω καταλαβει 

παιδια αυτοι που δεν εχουν βιβλιαριο μπορουν να κανουν δωρεαν εισαγωγη και εξετασεις σε νοσοκομειο μονο με το αμκα τους?

Δημοσ.

να πας στο ικα η να μπεις στο σαιτ του ικα να δεις μονος μου η στο ατλας

Μονο απο το site του ΙΚΑ αφου εχεις εκδωσει ηλεκτρονικα κλειδαριθμο με χρηση σοιχειων taxis μπορεις να δεις οτι βλεπει και τοΙΚΑ.

Δημοσ.

να πας στο ικα η να μπεις στο σαιτ του ικα να δεις μονος μου η στο ατλας

το atlas δεν είναι ενημερωμένο, από το ικα είναι η πιο safe λύση

εκεί βλέπεις ουσιαστικά ότι βλέπουν και αυτοί στο σύστημά τους, ίσως να έχεις κάποια μικρή καθυστέρηση, αλλά αυτή τη στιγμή φαίνονται μέχρι τον αύγουστο, δηλαδή μόλις 2 μήνες πίσω από ότι έχει υποβληθεί (μέχρι σήμερα είναι να σταλούν του Οκτωβρίου και από αύριο μπορείς να στείλεις Νοεμβρίου) 

Δημοσ.

Δεν εληξε τα 50 να θεωρουνται αρκετα για βιβλιαριο υγειας .

Κανονικά είναι 100 απλά βγαίνει ρύθμιση που τα κάνει 50 , αρχές του χρόνου θέλει 100 εγώ ξεκίνησα δουλειά τέλη Αυγούστου και έβγαλα βιβλιαριο 1/3/2016 όπου βγήκε νέα ρύθμιση για πενήντα ένσημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...