Προς το περιεχόμενο

Black screen σε toshiba


Alex-V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου εφερε μια φιλη μου ενα toshiba satellite c850d το οποιο ξαφνικα μου ειπε, αναβει αλλα εχει μαυρη οθονη. Αποσυνδεσω σκληρο, τιποτα. Κανω clear cmos, τιποτα. Αλλαζω θεση της ram, τιποτα. Καθαριζω τις επαφες της ram, τιποτα. Ανοιγω το laptop, αποσυνδεω το καλωδιο της οθονης και συνδεω το laptop με το monitor μου. Παλι τιποτα. Με το που βγαλω την ram τελειως ομως και το ανοιξω, τρελαινεται στα beep. Αλλα λεω εγω τωρα, λιγο δυσκολο δεν ειναι να τα εφτυσε η ram? Διοτι ποτε δεν μου εχει τυχει σε λαπτοπ να χαλασει ram και επισης ειναι σχετικα, καινουργιο ας πουμε. 3-4 ετων.

 

Επισης, με το που το ανοιξω, κοντα στην θυρα για τον φορτιστη, ακουω κατι πααααααρα πολυ μικρα τσικ τσικ τα οποια μετα απο κατι δευτερολεπτα σταματανε. Αντε λεω θα φταιει ο φορτιστης, αλλαξα φορτιστη, τα ιδια.

 

Καμια ιδεα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε το συγκεκριμενο λαπτοπ δεν επισκευαζεται με rework μονο χειροτερα θα το κανεις. εχω φτιαξει στην εταρια μου πανω απο 100 c850 οποτε νην κανεις το λαθος και το κανεις μονος σου.αν θες στειλε μηνυμα να σε κατευθυνω αναλυτικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...