Προς το περιεχόμενο

Δελτιο Τυπου-αναβαθμιση internet για vdsl εως50mbs!!για Κερατεα&Λαυριο εντος 2017!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αναβάθμιση του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας και internet στο δήμο Λαυρεωτικής. Δηλώσεις του δημάρχου κ. Λουκά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ταχύτητες "φωτός" η πρόσβαση στο διαδίκτυο σύντομα στο Δήμο Λαυρεωτικής
Σε αναβάθμιση του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας και internet θα προβεί άμεσα ο Δήμος Λαυρεωτικής, με την τοποθέτηση οπτικών ινών στις δημοτικές ενότητες Λαυρίου και Κερατέας . Το έργο θα υλοποιηθεί από τον Ο.Τ.Ε. , έπειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Δ. Λουκά και με τη συνδρομή της παρούσας Δημοτικής Αρχής. 

Οι οπτικές ίνες μεταδίδουν φωτεινά σήματα σε μεγάλες αποστάσεις με μηδενικές σχεδόν απώλειες, ενώ η ταχύτητα μετάδοσης πλησιάζει αυτή με την οποία διαδίδεται το φως. Η αντικατάσταση των χάλκινων τηλεφωνικών γραμμών με δίκτυο οπτικών ινών, θα αναβαθμίσει ουσιαστικά την ψηφιακή υποδομή του Δήμου μας, με κυριότερο αποτέλεσμα την επίτευξη υπερ-υψηλής ταχύτητας Internet. 
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου, αναμένεται εντός του 2017 να έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση σε όλη την έκταση του Δήμου Λαυρεωτικής. Με την ολοκλήρωση του έργου, θα είναι εφικτές συνδέσεις, οι οποίες θα αποδίδουν ταχύτητες έως και 50 MBps. 
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς δήλωσε ότι: «Η μετάβαση από την “εποχή του χαλκού” στην “εποχή της οπτικής ίνας” στην περιοχή μας είναι μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη. Τα οφέλη είναι πολλαπλά και αφορούν τόσο το κάθε νοικοκυριό ξεχωριστά όσο και τις τοπικές επιχειρήσεις, αφού τα δίκτυα νέας γενιάς αποτελούν βασικό μοχλό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Οι δημότες μας θα έρχονται αντιμέτωποι με λιγότερες βλάβες, γεγονός που σημαίνει λιγότερα σκαψίματα για αποκατάσταση αυτών και μια αναβαθμισμένη εμπειρία internet στο σύνολό της, που θα βελτιώνει την καθημερινότητα κάθε πολίτη. Από την άλλη μεριά, θα είναι δυνατή η καλύτερη εξυπηρέτηση κρίσιμων τομέων της οικονομίας, όπως ο τουρισμός, όπου η χρήση νέων τεχνολογιών και συνδεσιμότητας είναι απαραίτητη. Σύντομα θα υπογραφεί Προγραμματική σύμβαση με τον ΟΤΕ, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα απαραίτητα έργα το συντομότερο δυνατό.» 


Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Δήμου Λαυρεωτικής

 

πηγη: http://www.forkeratea.com/2016/11/internet_28.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+forkeratea+%28...%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B1++...%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B1%29  ,σημερα 30/11/2016 και ωρα 21:38!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

καλημερα δεν το περιμενα σημερα περασα απο το κεντρο της κερατεας και ειχανε βαλει την πρωτη καμπινα το βενζιναδικο της silk , τρεχουνε παρα πολυ σε χρονο dt εχουνε παει και στις πιο κατω διπλα στο σχολειο, δεν το περιμενα τοσο αμεσα να προχωρανε! . ( αντε να δουμε και στο Δασκαλειο ποτε θα γινει και αυτο αλλα με τετοιους ρυθμους που το πανε μπορει να γινει και γρηγορα για να δουμε!)

επισης τρεχουνε πολυ στο Μαρκοπουλο για αλλαγη καμπινων και ειδα και στην Πετα κουβαρα να την αλλαζουνε! 

Απιστευτο! το ποσο γρηγορα το ξεκινησαν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι μόνο να μπουν οι καμπίνες. Πρέπει να περάσει μετά το συνεργείο της ΔΕΗ να δώσει ρεύμα και ξανά να έρθει συνεργείο του ΟΤΕ να κάνει την σύνδεση και τον προγραμματισμό. Αυτό παίρνει χρόνο. Σε κάποιους μπορεί να τραβήξει και πάνω από 6 μήνες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Σημερα περασα απο κερατεα στο σχολειο που εχουνε βαλει την καμπινα εχουνε σκαψει το δρομο για να περασουν τις οπτικες ινες   282r1h.jpg , 1zd0o4m.jpg ,  .. , στο κτηριο του οτε στην κερατεα περασα απεξω και ακουγα θυρυβο απο 2 καμπινες εξω δεν μοιαζουνε να ειναι οι καμπινες του vdsl παντως περναγανε καλωδια διοτι καποιος ητανε κατω στο υπονομο και φωναζε για τα καλωδια .  a0v29f.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...